Nieuw

Blanke Zuid-Afrikaanse die haar schedel ingeslagen werd gaf haar negerverkrachters toestemming om haar te verkrachten in een laatste poging haar leven te redden

Vorige week schreef ik over Hannah Cornelius, een blond aristocratisch collegemeisje in Zuid-Afrika dat door negers in groepsverband werd verkracht, die haar hoofd met een grote rots verpletterden en een mes in haar nek staken.

Ze ging uit met een neger, Cheslin Marsh, bood vervolgens aan hem met haar auto, een Volkswagen Golf die ze van haar oma als verjaardagscadeau gekregen had, naar zijn negergetto te brengen. Toen ze daar aankwam ging het mis. Wie had dat kunnen bedenken ?

In eerste instantie wilden de negers alleen haar auto stelen zo is nu bekend geworden. Er is ook CCTV footage opgedoken:

Nadat de bende Cheslin van zijn contanten beroofd had gingen ze op zoek naar een drugsdealer om crystal meth te roken. In de volgende video zie je dat ze ook nog proberen om te pinnen met zijn bankpas, maar dat ze niet wisten hoe ze zijn pincode van hem moesten krijgen. Uit frustratie zullen ze later zijn hoofd inslaan met een steen. Het geliefde wapen van deze stenentijdperkers, want ook Hannah zal omgebracht worden met een steen uiteindelijk.

Als ze dan als het weer licht is, besluiten Hannah te verkrachten, probeert Hannah te onderhandelen.

The Mirror:

De vermoorde student Hannah Cornelius, 21, ‘vertelde de bende die haar verkrachtte dat ze seks konden hebben als ze haar daarna haar lieten gaan’.

Een 21-jarige studente die in Zuid-Afrika werd vermoord, vertelde haar aanvallers dat ze seks met haar konden hebben als ze haar daarna lieten gaan, beweerde een van haar aanvallers.

Hannah Cornelius stierf nadat een groep mannen haar om beurten verkrachtte voordat haar schedel werd verpletterd met een rotsblok van 82 pond, zo wordt beweerd.

De dochter van de magistraat had geprobeerd om met de vier mannen te onderhandelen in een wanhopige poging om te overleven, zo is naar voren gekomen.

De groep had Hannah en haar vriend Cheslin Marsh, 22, beroofd en gekidnapt, nadat ze hem in mei vorig jaar om middernacht een lift had gegeven naar zijn huis in Stellenbosch, ten westen van Kaapstad.

Hannah Cornelius werd ontvoerd voordat haar lichaam de volgende dag werd gevonden (Facebook).

Ik vroeg me vorige week af of haar ouders haar geleerd hadden dat ‘diversiteit’ goed en ongevaarlijk is.

“Ze ging uit met een neger, ze ging met de neger mee terug naar zijn neger-enclave.

Haar ouders hebben haar niet goed opgevoed.”

Het doet denken aan dat artikel van gisteren, van die moeder die heel hard om diversiteit schreeuwde en dat nu haar dochter vermoord is door een neger.

Maar ik wist niet wat de ouders van Hannah haar geleerd hadden. Nu wel. De ouders van Hannah hebben na haar verkrachting en dood de ‘Hannah Cornelius Foundation‘ opgericht. Het is uw typische goedmens organisatie. Als Hannah geen doorgeslagen goedmensouders gehad had, zou ze ongetwijfeld nog in leven zijn, dan zou ze niet met een neger uitgegaan zijn en niet in een negergetto geëindigd, en nu willen haar ouders de naam van hun dochter misbruiken om hun verderflijke gedachtegoed nog verder te verspreiden.

Dat doet weer denken aan de zaak Maria Ladenburger, de Duitse dochter van een hoge EU-ambtenaar die in 2016 verkracht en vermoord werd door een Afghaan die in Griekenland ook al verscheidene misdrijven gepleegd had maar desondanks moeiteloos Duitsland binnen kon komen. Op haar begrafenis zamelden haar ouders geld in voor meer ‘vluchtelingen’, en later richtten ze een stichting op voor ‘Tolerantie en nieuwsgierigheid’.

Al deze drie ouders gaan over de lijken van hun eigen verkrachtte en vermoorde dochters. Het is om kotsmisselijk van te worden. Het is het gevolg van de continue anti-blanke indoctrinatiestroom die over alle blanke landen uitgestort is na de tweede wereldoorlog door de media, die niet in bezit zijn van die blanken in hun eigen landen. Het eerste wat moet gebeuren is dat alle media onteigend worden, en hun eigenaren uitgezet naar het land waar de rest van hun volk woont. Deze holocaust moet stoppen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.176 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

9 Comments on Blanke Zuid-Afrikaanse die haar schedel ingeslagen werd gaf haar negerverkrachters toestemming om haar te verkrachten in een laatste poging haar leven te redden

 1. @Fubar

  Het viel mij op dat er vorige week een Boere reageerde op jouw artikel. Is het misschien een idee deze mensen een platform te geven op Fenixx? Ik heb in een ver verleden wat vertaalwerk gedaan voor blanke Zuid-Afrikaanse organisaties en zij willen graag dat hun zaak belicht wordt waar mogelijk. Begrijpelijk want de situatie is dramatisch.

  Daarbij is het echt heel interessant om te zien hoe de Nederlandse taal zich daar verder heeft ontwikkeld.

  Liked by 1 persoon

 2. Joey France // oktober 27, 2018 om 11:24 //

  Nog maar eens het bewijs dat het probleem niet bij de immigranten zit (die pakken wat ze kunnen en wat hun op een dienblaadje aangeboden wordt) maar hoofdzakelijk bij de eigen links gebrainwashte Westerse bevolking.

  Like

 3. antiislamnu // oktober 27, 2018 om 15:34 //

  Vergeet ook niet dat op de meeste scholen en universiteiten extreem linkse leraren zitten die onze kinderen compleet vergiftigen met hun eigen extreem linkse gedachten goed.
  Ik maak het zelf mee dat mijn zoon met verhalen thuiskomt die echt niet door de beugel kunnen
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2018/03/onderzoek-bewijst-leraren-zijn-extreem-links-leven-in-parallelle-werkelijkheid/

  Like

 4. @Wanred // oktober 27, 2018 om 10:12

  Stukjes zijn welkom hoor, we besteden er graag aandacht aan, want de situatie daar wordt in Nederland zwaar onderbelicht.

  Like

 5. Dit is op Mijn Blog magilando herblogden reageerde:

  Like

 6. Wat een lief meiske
  Wat een oerdomme ouders

  Liked by 1 persoon

 7. Is om te janken. Het is ook wat goedmensdoctrine aanricht. Oorzaak is die idioot die de grondslag heeft gelegd voor de moderne culturele antropologie dat ‘alle culturen zijn gelijk’, Frank Boas. En dat die onzin ingang gevonden heeft op alle universiteiten en in alle media.

  Like

 8. You can’t fix ultra stupid

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s