Nieuw

Bizar: toetsing euthanasie wordt geleid door notoire euthanasielobbyist

Pixabay

Wat hebben de euthanasielobbyisten van Nederlandse Vereniging voor Vrijwillig Levenseinde en de controleinstantie Regionale Toetsingscommissies Euthanasie gemeen? Beiden hebben dezelfde voorzitter gehad: D66-politicus Jacob Kohnstamm. Een sterk staaltje “Wij van WC-eend adviseren WC-eend”, dat toont hoezeer de toetsing van euthanasie in Nederland een wassen neus is.

Wie is verantwoordelijk voor deze permissieve euthanasiepraktijk? De collaborerende artsen, de verantwoordelijke ministers, de tuchtcollegeleden zelf. Maar bovenal Jacob Kohnstamm, D66-politicus en voormalig staatssecretaris.

Fanatiek lobbyist

Des te opmerkelijker is dat Kohnstamm al jarenlang een fanatiek lobbyist is voor meer euthanasie. De D66’er was van 2000 tot 2006 voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Vrijwillige Euthanasie (NVVE), een lobbyclub die voor verdere legalisatie van geassisteerde zelfmoord ijvert. Dat ijveren ging ver. Kohnstamm maakte zich hard voor:

 • Het jagen op gewetensbezwaarde artsen die niet euthanasie willen uitvoeren. “Degene die het in zijn bolle hoofd haalt niet te verwijzen, kan rekenen op een volledige klachtprocedure.”
 • Het vervolgen van artsen die zich terugkomen op een eerdere toezegging om euthanasie te plegen.
 • Het legaliseren van de zelfmoordpil, zodat je jezelf van kant kunt maken. Kohnstamm: “Ik vind het beneden alle peil als ik me als 96-jarige moet verhangen of voor de trein moet springen.”

Stirezo >>

Jacob Kohnstamm is geen blanke. Jacob Kohnstamm is geen christen, maar zet zich wel fanatiek in voor het doden van blanken en christenen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10071 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

4 Comments on Bizar: toetsing euthanasie wordt geleid door notoire euthanasielobbyist

 1. paulzwueste // oktober 27, 2018 om 19:53 //

  Als die Kohnstamm bezwaar tegen heeft om zich als 96-jarige voor de trein te werpen mag hij dat ook nu doen.
  Elke dag is prima.

  Like

 2. Rini Stegeman // oktober 27, 2018 om 20:48 //

  dan heeft die geen donor hart/nieren meer of wat ook………

  Like

 3. Is Kohnstamm niet een joodse naam?

  Like

 4. Zie onderste linkje 😉

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s