Nieuw

Angela Merkel’s next big test: The Hesse regional election

With the legitimacy of her big-tent coalition in question, the German chancellor hopes for a positive outcome in the final regional election of 2018. But the political wind is blowing against big parties.

It’s no secret that regional elections in Germany are about not just local politicians and policies, but the national government as well. That’s especially true of Sunday’s vote in the central German state of Hesse and Angela Merkel’s national coalition of conservatives and Social Democrats.

DW >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.159 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10113 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

1 Comment on Angela Merkel’s next big test: The Hesse regional election

 1. tim pietersen // oktober 28, 2018 om 11:38 //

  merkeltje merkeltje

  rabbi stephen S. Wise said at the american Jewish Congress
  on june 12, 1938:
  “.. American Jews~ must not make the tragic mistake that the
  German Jews~ made in pretending to be German and not
  Jews. I am nOt an American of Jewish faith. I am a Jew.
  I am an American ad have been an American for 60 years,
  but I have beea a Jew for 4.000 years. Hitler was right in
  one thing. He the jews a race and we are a race.”

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s