Nieuw

10-jarig meisje verkracht in Malmö – politie wil niet signalement van dader vermelden

Op donderdagmiddag vond er een verkrachting plaats van een tienjarig meisje in Malmö. De politie heeft een signalement van de verdachte, maar wil zoals gewoonlijk dat niet openbaren.

Op donderdag om 17.30 uur heeft er op een binnenplaats in Scheelegatan-Sallerupsvägen-Sköldgatan in Malmö een verkrachting plaatsgevonden.

Volgens de politie heeft een volwassen man contact opgenomen met een tienjarig meisje. Donderdagavond koos de politie ervoor om een vuilnisruimte en een fietsenberging in de woonwijk af te sperren, om technisch bewijs te waarborgen. De politie gebruikte ook speciale speurhonden om het gebied te doorzoeken.

Vrijdag verrichtte de politie deurbezoek en controleerde ook de toezichtcamera’s in de directe omgeving, die misschien de dader hadden geregistreerd.

Het meisje is vrijdag verhoord. Wat er naar voren is gekomen, wil de politie niet vertellen.

De politie heeft een signalement van de verdachte, maar wil dat ook niet mededelen.

– We willen onbeïnvloede getuigenissen en zeggen daarom niets, zegt Mats Attin.

Aanvankelijk wilde de politie niet de rubricering van de misdaad melden, maar later op vrijdag kondigde officier van justitie Charlotte Ottosen aan dat het kinderverkrachting was.

De politie dringt er bij getuigen op aan om zich bij de politie te melden.

Bron:
Våldtäkt mot 10-årig flicka i Malmö
Misstänkt våldtäkt mot flicka på innergård

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.159 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7962 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on 10-jarig meisje verkracht in Malmö – politie wil niet signalement van dader vermelden

  1. CurvedAir Bellair // oktober 27, 2018 om 15:09 //

    The usual suspects. Liefhebbers van groeps- en massaverkrachtingen evenals pedofielen komen beslist aan hun trekken in Zweden. Gratis huisvesting en sociale voorzieningen, aanbeden door overheid en media, en vervolgens kun je op jacht om je hobby uit te oefenen.

    Pakkans zeer gering en zeer lage strafmaat. Wie helpt er mee de Zweden uit te roeien? Meer informatie bij uw plaatselijke mensenhandelaar.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s