Nieuw

Vierde asielzoeker gearresteerd in verkrachtingsmoordzaak van Italiaans tienermeisje

Een vierde verdachte in de moord en verkrachting van de 16-jarige Desiree Mariottini is vandaag gearresteerd in de Italiaanse stad Foggia, schrijft een Italiaans mediaverslag.

Eerder werden al drie asielzoekers gearresteerd: Twee Senegalezen en een Nigeriaan. De twee Senegalezen, Mamadou Gara, 26 en Brian Minteh, 43, werden woensdag gearresteerd. Gisteren werd ook een 40-jarige naamloze verdachte gearresteerd.

De mannen worden beschuldigd van seksueel groepsgeweld, de verkoop van drugs en opzettelijke doodslag.

– Twee illegale immigranten werden gisteravond gearresteerd voor de verkrachting en dood van Desirée, twee anderen worden gezocht, aldus minister van Binnenlandse Zaken en plaatsvervangend premier Matteo Salvini op Twitter donderdag.

– Dank aan de politie. Ik zal er alles aan doen om ervoor te zorgen dat de wormen die zich schuldig hebben gemaakt aan deze gruweldaad volledig zullen boeten voor hun verdorvenheid, zonder enige terughoudendheid, voegde hij eraan toe.

Volgens een getuige is er iets vreselijks gebeurd met het tienermeisje in een verlaten gebouw in Rome:

“– Ze drogeerde en verkrachtte haar….. Een meisje schreeuwde…. Ik keek naar de schreeuwende vrouw en er lag een ander meisje in bed: ze hadden een deken op haar hoofd gelegd, maar haar hoofd was te zien. Ik weet niet of ze ademde, maar ze leek al dood, want het andere meisje schreeuwde en zei dat ze dood was.

LEES MEER: Italiaans meisje overlijdt na verkrachting door ‘Afrikanen en Arabieren’ in Rome

Bron:

Fourth migrant arrested in rape murder case of Italian teen girl

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.173 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8187 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s