Nieuw

Twee tienermeisjes verbergen zich in het toilet van de school met messen en een beker om medeleerlingen te doden, hun bloed op te drinken en ze daarna op te eten

streetview

Duidelijk het gevolg van het verplicht moeten integreren met shitholepeople en de hele dag praatjes aan moeten horen van de juf over het patriarchaat en ‘wit privilege’.

The Washington Post:

De politie in Bartow, Florida, zegt zij dinsdag twee middelbare schoolmeisjes gearresteerd hebben die slagersmessen en een pizzasnijder mee hadden genomen naar school en agenten vertelden zij van plan waren geweest om meer dan een dozijn studenten dood te steken.

“Zij vertelden ons dat zij Satan aanbidders waren,” zei Bartow Police Chief Joe Hall op een persconferentie woensdag. “Zij vertelden dat zij bereid waren om bloed te drinken en mogelijk vlees te eten”.

De twee tieners, 11 en 12 jaar, zaten op de Bartow Middle School, respectievelijk in de 6e en 7e klas. De Washington Post identificeert over het algemeen geen jongeren die met misdaden worden belast, tenzij ze als volwassenen worden berecht.

Hall zei dat er maandag geruchten waren dat er ‘problemen’ zouden zijn op de middelbare school en dat een student een leraar had geïnformeerd dat er ‘iets slechts’ zou gaan gebeuren. Als gevolg hiervan waren er dinsdag extra agenten aanwezig.

Toen de 11-jarige na de pauze niet in haar klas verscheen, ontving haar moeder een robo-oproep die haar meedeelde dat haar dochter afwezig was, zei Hall. De moeder van het meisje contacteerde de school en zei dat zij geloofde dat haar dochter op campus was, wat beheerders ertoe aanzette om een onderzoek te lanceren.

Een assistent-directeur vond de twee meisjes verstopt in een toilethok met een beker, zei Hall. In de veronderstelling dat het misschien was gebruikt om alcohol te drinken, begeleidde hij hen beiden naar het kantoor van de directeur.

Toen de directeur, Christopher Roberts, de 11-jarige opdracht gaf om haar zakken leeg te maken, overhandigde ze een mes en een messenslijper, zei Hall. Op de vraag waarom ze een wapen had, zei het meisje dat zij en het andere meisje van plan waren zoveel mogelijk leerlingen aan te vallen. Agenten fouilleerden vervolgens de 12-jarige en vonden verschillende andere messen en een pizzasnijder in haar bezit. Hall heeft niet aangegeven wat de bedoeling met de pizzasnijder was.

Nadat de politie ze in hechtenis had genomen, vertelden de meiden de detectives dat ze ten minste 15 mensen wilden doden en in de WC’s op een gelegenheid wachtten. Ze zeiden ook dat ze hadden gepland om zich op kleinere studenten te richten die ze gemakkelijk konden overmeesteren, zei Hall.

“Ik geloof niet dat dit een grap was,” zei de politiechef. “Ik geloof dat deze twee kleine kinderen …. serieus gingen zitten en planden om een andere leerling op school ernstig lichamelijk letsel toe te brengen”.

Bij het huis van de 12-jarige vond de politie een handgetekende kaart van de campus van de middelbare school die zei:”Go to kill in bathroom”. 

Agenten doorzochten de telefoons van de studenten en ontdekten dat de twee hadden besproken zichzelf te doden nadat ze de lichaamsdelen van hun klasgenoten bij de ingang van de school achtergelaten zouden hebben. “Bedankt Satan, we zullen dit zo doen”, schreef de 12-jarige dinsdag in een bericht op facebook.

De politie zegt dat ze geloven dat de ouders van de studenten, die niet openlijk over de beschuldigingen hebben gesproken, zich niet bewust waren van hun plan. De meisjes zijn goede vrienden die in de buurt wonen en hadden het weekend samen doorgebracht, zei Hall.

“Ik denk niet dat een van hen een leider was”, voegde hij eraan toe. “Ik denk dat ze er allebei samen in zaten.”

De twee kinderen zitten in hechtenis en zijn beschuldigd van samenzwering om moord te plegen, bezit van een wapen op een schoolterrein en het verstoren van een schoolcampus. Aanklagers hebben nog niet aangegeven of ze als minderjarigen of volwassenen berecht zullen worden.

“Als het volwassenen waren zouden ze levenslang tegemoet zien”, zei Hall. “In dit geval denk ik dat de staat zal ingrijpen en proberen de beste beslissingen te nemen voor zowel het publiek als de twee verdachten.”

Hall merkte ook op dat “hier misschien enkele problemen met de geestelijke gezondheid moeten worden aangepakt.”

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.159 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

5 Comments on Twee tienermeisjes verbergen zich in het toilet van de school met messen en een beker om medeleerlingen te doden, hun bloed op te drinken en ze daarna op te eten

 1. wat gebeurt er toch met de wereld?

  Like

 2. Het lijkt of er regelmatig n bepaalde stof de lucht vervuild, de hersenen beïnvloeden over de hele wereld bij willekeurig individu !

  Like

 3. Klopt helemaal Janneke die bepaalde stof heet religie!

  Like

 4. @Andre Ik adem dezelfde stof in maar blijkbaar heeft het geen invloed op de mijne!

  Like

 5. HISTORY OF HALLOWEEN – Truthunedited

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s