Nieuw

Tsjechische premier: “De 700.000 illegale immigranten in de EU moeten naar huis worden gestuurd”

Billboard: Tsjechische Premier Andrej Babiš. Bron: Wikimedia. Auteur: Jiří Sedláček.

Tsjechië is een van de Oost-Europese landen die een volledige einde eist aan de immigratie. De premier van het land, Andrej Babiš, zegt nu dat alle honderdduizenden illegale immigranten die zich in de EU bevinden naar huis moeten worden gestuurd, schrijft The Guardian.

Vorig jaar waren er meer dan 600.000 illegale immigranten in de EU. Nu eist de Tsjechische premier Andrej Babiš dat iedereen naar huis wordt gestuurd.

– Er zijn 700.000 illegale immigranten en zij moeten naar huis, vertelt hij aan The Guardian in het Verenigd Koninkrijk.

Volgens Babiš moet er een einde komen aan de macht van de mensensmokkelaars over de Middellandse Zee. Zij moeten niet in staat zijn om te bepalen wie er naar Europa komen.

De minister-president stelt daarom voor om duizenden nationale grenswachten in het Middellandse Zeegebied te plaatsen om alle illegale immigratie een halt toe te roepen. Hij wil de begroting voor EU’s grenswacht  Frontex echter niet uitbreiden met 10 miljard euro en duizenden gemeenschappelijke EU-grenswachten. In plaats daarvan kan dit geld worden geïnvesteerd in een “Marshallplan” om Afrika op te bouwen. De grenzen van Europa moeten worden bewaakt door de verschillende nationale staten, vindt hij.

Andrej Babiš is verder van mening dat immigranten in plaats daarvan “thuis moeten blijven” en dat Europa hen dan zal helpen in hun thuisland in Afrika.

Volgens de Tsjechische leider hebben mensensmokkelaars vorig jaar 5,7 miljard euro verdiend, iets waarvan Babiš gelooft dat er een einde aan moet komen.

Immigranten mogen niet zonder werkvergunning naar Europa komen, vindt hij.

– Zij hebben hun cultuur, wij hebben onze cultuur. Zij hebben hun waarden, maar wij willen onze waarden behouden, zegt hij over immigranten die de Middellandse Zee oversteken naar Europa.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.173 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8187 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

9 Comments on Tsjechische premier: “De 700.000 illegale immigranten in de EU moeten naar huis worden gestuurd”

 1. Henk der Niederlander // oktober 26, 2018 om 18:58 //

  De beste meneer Babis heeft zeker nog nooit gehoord van het feit dat het westen al meer dan een halve eeuw geinvesteerd heeft in het shithole dat Afrika genoemd word.
  Mischien dat hij zich toch eens moet laten voorlichten.

  Like

 2. Die 700.000 zijn is een druppel op een gloeiende plaat. in Nederland alleen wonen al meer 2 miljoen niet-Westerlingen.

  Like

 3. antiislamnu // oktober 26, 2018 om 21:06 //

  De oplossing voor Afrika is pikkies eraf

  Like

 4. Laat het nou net niet de bedoeling zijn dat Afrikaners in hun land blijven. Zouden ze dat wel doen, dan helpen ze niet mee aan de islamisering van Europa.
  Verscheidene Europese leiders hebben actief meegewerkt aan de toelating van honderdduizenden immigranten, zónder zich druk te maken over hun nationaliteit. Ontelbaren zijn toegelaten zónder registratie, en dat is precies de reden dat er weinig of niet opgetreden wordt tegen illegalen. Ook illegalen maken deel uit van het veroveringsplan.
  Men laat het dus gewoon toe, of en hoe wij ook protesteren.

  Like

 5. Von Puffelen // oktober 26, 2018 om 23:47 //

  Protesteren mag soms nog een beetje maar er is nog nooit een regime change geweest die vrijwillig ging.

  Like

 6. De wijzen wonen toch in het oosten gezien hun goede bedoelingen. Maar investeren in Afrika is water naar de zee dragen gezien de vele al mislukte pogingen daartoe. Ook in Nederland hebben we ontwikkelingshulp. Dat gaat ten koste van ons belastingbetalers. Zelfs een deel dat daar aan niet wordt verspild wordt weer verspild aan die talloze ‘vluchtelingen’ of ‘cultuurverrijkers’ die hier niet behoren te zijn maar er toch wel zijn. Gutteguttegut, wat heeft de Nederlandse overheid toch een tering-zooi van Nederland gemaakt.

  Like

 7. @Wanred, inderdaad, ook de rest van die ‘so-called fugitives’ die hier wel tijdelijk legaal zijn toegelaten kunnen binnenkort weer naar huis als die oorlogen daar zijn afgelopen. De Eritresche vluchtelingen doen dat gedeeltelijk al want die gaan nu al naar Eritrea op vakantie in de zogenaamde veilige gebieden. Je kunt je dan natuurlijk onmiddellijk afvragen wat die in de eerste plaats al hier doen maar dat heeft te maken met het intelligentieniveau van onze bestuurders. Die laten zich namelijk te makkelijk in de maling nemen en daarom staan ze ook zo vaak voor lul.

  Like

 8. Laten we eerst maar eens beginnen met de illegalen in Nederland eruit te bonjouren. Daarna de rest.

  Like

 9. koddebeier // oktober 28, 2018 om 09:24 //

  Helemaal eens, eruit dan kunnen ze hun land weer opbouwen !!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s