Nieuw

Moeder haatte blanke mannen en wilde meer diversiteit – nu heeft een neger haar dochter vermoord

Lauren McCluskey, die maandagavond in een auto buiten de campusresidentie van de Universiteit van Utah werd doodgeschoten, had haar relatie met de hoofdverdachte afgebroken toen ze ontdekte dat hij een geregistreerde seksuele delinquent was.

Melvin Rowland, 37, schoot zichzelf na de moord dood in een kerk in de buurt van het centrum van Salt Lake City en McCluskey’s moeder vertelde de universitaire politie dat hij haar 21-jarige dochter sinds hun breuk 9 oktober had lastiggevallen.

In een verklaring die dinsdagmorgen werd vrijgegeven, beschreef de moeder van McCluskey, Jill, de laatste momenten van haar dochter.

“Maandagavond even vóór negen uur, keerde ze terug naar haar universiteitsappartement van haar avondcollege en praatte ze met me via de telefoon”, zei ze. “Plots hoorde ik haar roepen:” Nee, nee, nee! “Ik dacht dat ze misschien een auto-ongeluk had gehad. Dat was het laatste wat ik van haar hoorde. Mijn man belde 911. Ik hield de lijn open en binnen een paar minuten pakte een jonge vrouw de telefoon op en zei dat alle dingen van Lauren op de grond lagen”.

De universiteitspolitie reageerde op een melding van een mogelijke ontvoering rond 20:20 uur en na meldingen van geweerschoten ontdekten ze McCluskey’s lichaam rond 01:30 uur in een auto die geparkeerd stond buiten de zuidelijke toren van het Medical Plaza.

Lauren McCluskey zat in het hardloopteam van haar universiteit (schoolfoto)

KSL-TV meldt dat politie leerde dat Rowland in de buurt was van de Trinity African Methodist Episcopal Church, ongeveer vier mijl ten westen van de campus nabij het centrum van Salt Lake City. Officieren zagen hem en achtervolgden hem te voet tot hij via een achterdeur de kerk binnen drong. Ze vonden hem binnen, dood door een zelf toegebrachte schotwond.

WaPo >>

In plaats van dat moeder Jill McClusky haar dochter waarschuwde voor de feiten omtrent ‘diversiteit’, moedigde ze diversiteit aan, en nu is haar dochter dood.

Diversity Kills !

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.176 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

10 Comments on Moeder haatte blanke mannen en wilde meer diversiteit – nu heeft een neger haar dochter vermoord

 1. antiislamnu // oktober 26, 2018 om 01:14 //

  En zo zijn er dadelijk miljoenen kinderen die aan hun ouders vragen waarom zij in een multicultie hel leven en waarom papa en mama dat goed vonden.

  Liked by 3 people

 2. Twitter Explodes as Irish Singer Sinead O’Connor Reportedly Converts to Islam

  The Grammy award-winning singer once revealed that she was diagnosed with bipolar disorder and had struggled with depression, and PTS for many years.

  Sinead O’Connor, who changed her name to Magda Davitt last year, has reportedly converted to Islam, having now taken a new name, Shuhada, which means “martyr” in Arabic.

  Bron:
  https://sputniknews.com/viral/201810261069233228-sinead-oconner-converts-islam/

  Liked by 1 persoon

 3. Von Puffelen // oktober 26, 2018 om 12:05 //

  In het geval van O’Connor zou ik voor volledige bedekking gaan en bij voorkeur dubbellaags.

  Liked by 2 people

 4. Eugene de Groot // oktober 26, 2018 om 12:35 //

  Gaaaaaap.
  Jammer voor die meid (dat ze gebrainwashed is), maar er zou verder nooit iets goeds van gekomen zijn. Ze was tenslotte al verloren.

  Liked by 1 persoon

 5. Dit is dan zo’n voorbeeld van ‘uitzonderingen bevestigen de regel’ want deze keer juich ik de bekering toe, mits ze wel een boerka gaat dragen.

  (zie dat Von Puffelen me voor was maar moet ‘m toch inkoppen 🙂

  Liked by 2 people

 6. ieznogoedh // oktober 26, 2018 om 13:01 //

  The Grammy award-winning singer once revealed that she was diagnosed with bipolar disorder and had struggled with depression, and PTS for many years.

  Zo te zien vodoet ze ruim aan de basisvoorwaarden om een mislima te worden.

  Liked by 2 people

 7. Goh, verrassend.

  Like

 8. tim pietersen // oktober 26, 2018 om 13:39 //

  what a lying hypocrite whore

  Liked by 1 persoon

 9. CurvedAir Bellair // oktober 27, 2018 om 15:24 //

  “Cause nothing compares,
  nothing compares to Allahu…”

  Like

 10. Danny Testamucci // juni 13, 2019 om 23:55 //

  En zie hier het resultaat van TV-indoctrinatie, Hallejuja, wij laten onze dochters verkrachten door de i***m en hallejula onze zonen door afganen hun smoel met een bierfles inslaan en stemmen May en Merkel en Macron en Rutte ( en wat die laatste berteft ook Den Uyl, Van AGt, Lubbers, Balkenende met hun olie voor islam). En nu heeft die moeder wat ze al die tijd zo graag wilde, een door een zw*******kel vermoordde dochter…. nu zal ze wel trots (pride) op zichzelf zijn!
  Wat een verschrikking! Je eigen soort die je laat naaien door hersenlozen omdat ze door de indoctrinatie van TV nog hersenlozer geworden zijn. Da’s gewoon de hel!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s