Nieuw

Macron: Landen die immigratie weigeren zijn “verraders” van Europa

De EU is geen supermarkt waar men de waarden kunt kopen die u passend acht. Iedereen moet immigranten uit Afrika en het Midden-Oosten ontvangen, zei de Franse president Emmanuel Macron vrijdag.

De Franse president Emmanuel Macron steekt een een waarschuwende vinger op tegen de nationalistische regeringen in Oost-Europa.

Begin nu onmiddellijk met het opnemen van immigranten uit de derde wereld, is de aanmaning.

De Europese Unie is namelijk “geen supermarkt” waar je naar eigen goeddunken waarderingen kunt kopen. Het zijn de links-liberale waarden van de EU die van toepassing zijn, legde hij vrijdag uit.

– We hebben een collectieve behoefte aan cohesie en solidariteit: je kunt niet profiteren van de Europese begroting zonder solidariteit te tonen op het gebied van immigratie, zei hij en wees erop dat de EU een gezamenlijk project is dat “wederzijdse betrokkenheid” vereist.

Daarom kunnen de lidstaten de betalingen aan de gemeenschappelijke begroting niet verlagen wanneer het hun niet bevalt.

In dat geval zal de EU worden “vermoord”, vervolgde hij.

Macron verklaarde ook dat hij de Hongaarse conservatieve premier Viktor Orbán – op persoonlijk vlak – respecteert.

– Maar een Europa dat de diversiteit aan ideeën en overtuigingen, de onafhankelijkheid van de rechterlijke macht en de pers, de opvang van vervolgde vluchtelingen negeert, is een verraad van wie wij zijn, voegde hij eraan toe.

Bron:

Macron warns Visegrad Four not to leave EU values behind

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.173 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8187 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

16 Comments on Macron: Landen die immigratie weigeren zijn “verraders” van Europa

 1. antiislamnu // oktober 26, 2018 om 20:45 //

  Wat raaskalt deze verwarde man nu weer het is echt tijd voor een opname in een psychiatrische inrichting.

  Liked by 2 people

 2. De verraders van Europa zijn diegenen die ons dit door de strot duwen, de mensen worden het zat

  Liked by 3 people

 3. Je je eigen smoel al eens bezien Macaroni?
  Het verraad staat erop af te lezen.
  President onwaardig. Flikker!

  Liked by 3 people

 4. Deze homoseksuele narcis is een groot gevaar, die man is daar gepland door de grotere machten.
  Hij vergeet dat Frankrijk zelf ook niet aan de 3% begroting die zaten er ver boven en dat is weggemoffeld, net als bij Duitsland en dat Orban in ZIJN land bepaald of hij zich net als in Frankrijk laat overspoelen door de islam of niet is aan Orban, niet aan Mietje Macron.

  Liked by 3 people

 5. tim pietersen // oktober 26, 2018 om 22:10 //

  macron de mafklap

  Liked by 2 people

 6. De grootste landverrader zegt iets. En inderdaad Frankrijk is ook een bijna failliet land die zich niet houdt aan de regels. Wordt overeind gehouden door Europese subsidies.

  Liked by 2 people

 7. Volgens Wikipedia;
  “De guillotine is een instrument waarmee door middel van een valbijl mensen op bijzonder snelle en – zo werd verondersteld – pijnloze manier werden onthoofd.”

  Blijft een mooie uitvinding!

  Alleen dat ‘snelle en pijnloze’,…. dat steekt me ’n beetje.

  Liked by 2 people

 8. Europa heeft ons verraden

  Liked by 2 people

 9. Deze man is Rutte nummer twee
  Schijnheilig vies mannetje .
  Net als Rutte ook een schijnheilig mannetje .
  Deze mensen moeten opgepakt worden en in een kelder weg laten rotten

  Liked by 3 people

 10. koddebeier // oktober 27, 2018 om 11:55 //

  Kleine mislukte Napoleon, wat een walgelijk onbenullig mannetje, deze landverrader !

  Liked by 2 people

 11. Horatius // oktober 27, 2018 om 12:07 //

  Opvang van vervolgde vluchtelingen?
  Als we deze bankier-politicus moeten geloven bestaat de gehele bevolking van Afrika en het Midden-Oosten uit zielige en verarmde vluchtelingen die met hun laatste krachten en zuurverdiende centjes op weg zijn naar Europa.
  Met behulp van de mensensmokkelaars die hier dik geld aan verdienen.

  Deze nepvluchtelingen brengen alleen maar een enorme diversiteit op het gebied van de criminaliteit, radicalisering, verloedering en een grootschalig misbruik van onze sociale voorzieningen.

  Onze rechterlijke macht is voorts helemaal niet onafhankelijk maar voert een linkse agenda uit. Zeker op het gebied van de eindeloze asielprocedures die decennia kunnen duren. Onze pers staat onder censuur en voert een strijd tegen de ‘populisten’ waaronder Donald Trump en Viktor Orbán die natuurlijk helemaal geen populisten zijn maar realisten die opkomen voor onze Westerse normen en waarden.

  Een Europa dat bewust werkt aan zijn eigen culturele ondergang, het opheffen van de nationale identiteit en het recht op zelfbeschikking voldoet hiermee dus naadloos aan de agenda van de politieke, dus radicale islam en de verantwoordelijken voor dit beleid zijn dus de echte landverraders.

  Macron en niet te vergeten Angela Merkel zouden zich bewust moeten zijn van het feit dat zij in de allereerste plaats verantwoordelijk zijn voor het welzijn en de veiligheid van de Europese bevolking en dus niet voor de totale bevolking van Afrika en de religieuze baardmannen uit het Midden-Oosten.

  De Europese Unie is vervallen tot een supermarkt waar het goed shoppen is voor calculerende asielzoekers op zoek naar de landen met de hoogste uitkeringen en het mildste strafklimaat.
  Dat op deze manier de verzorgingsstaat wordt uitgehold en er dus op de langere termijn een totale ontwrichting van onze samenleving zal plaatsvinden, zeker met een nieuwe financiële crisis die er aan zit te komen moge overduidelijk zijn.

  De huidige EU is een reus op lemen voeten, waar gedreigd wordt vanuit Brussel en Straatsburg met sancties tegen landen die de moed hebben de wil van hun eigen bevolking te respecteren en vervolgens uit te voeren.

  Hoe eerder die collaborateurs van hun voetstuk zullen vallen hoe beter. Want we zijn als autochtone bevolking nog steeds in de meerderheid. Maar bij ongewijzigd beleid zal ook dit voordeel langzaam maar zeker verdwijnen en staat onze kinderen en kleinkinderen een zwarte toekomst te wachten waarbij een escalatie in welke vorm dan ook niet mag worden uitgesloten.

  Liked by 2 people

 12. CurvedAir Bellair // oktober 27, 2018 om 15:01 //

  Macron is de grote manager van de supermarkt die zogenaamde vluchtelingen alles gratis te bieden heeft, van voedsel en vrouwenvlees tot onderdak.

  De gecumuleerde rekeningen worden heel ‘democratisch’ gepresenteerd aan de oorspronkelijke bevolking van Europa. Een droompresident toch?

  Liked by 1 persoon

 13. @Axel Kan ook met een “botte” hoor. 🙂

  Liked by 1 persoon

 14. Jack vanderVeen // oktober 27, 2018 om 18:01 //

  Samen met Juncker, Timmermans en Merkel behoort deze zak Macroniveau in een massagraf. Als bonus dien wij Rutte er ook nog gratis bij. Voordat zij begraven worden eerst maar cremeren. Hun urnen in een graf vol beton deponeren, zodat ze niet meer aan de haal kunnen vanwege dit loodzware beton.
  Zekerheid voor alles. En laten we dat graf voor alle zekerheid maar twee maal zo diep maken, 360cm.

  Like

 15. Duchesne // oktober 28, 2018 om 13:59 //

  Vele EU landen willen best immigranten, maar dan wel waar ze iets aan hebben. Wat Macron bedoelt is dat sommige landen geen verkrachtende stelende arrogante strontzakken willen, iets wat enige logica in zich heeft.
  Maar goed, wat is Macron eigenlijk meer dan een strontveeg in een politiek riool…

  Liked by 1 persoon

 16. paljasathene // november 5, 2018 om 06:45 //

  Al jaren vraag ik me af wat toch de reden is van al die politieke “correctelingen” die zoveel mogelijk moslimmannen Europa willen binnenhalen en die over alle EU landen te verdelen. Een leger dat van binnen uit Europa vernietigd?

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s