Nieuw

ISIS-vlag gezien op de postbom die naar CNN wordt gestuurd

Een ISIS-vlag werd gezien op de pijpbom die aan John Brennan en CNN was gericht, volgens Daily Beast journalist Lacklan Markay

“Dit ziet eruit als een ISIS-vlag op de pijpbom die naar CNN / Brennan was gestuurd”, twitterde Markay.

This looks like an ISIS flag on the pipebomb sent to CNN/Brennan
— Lachlan Markay (@lachlan) October 24, 2018

Het pakketje dat naar de CNN-kantoren in New York was gestuurd, was gericht aan de voormalige CIA-directeur met een retouradres van de voormalige DNC-voorzitter Debbie Wasserman Schultz.

Andere gebruikers op Twitter vroegen of de bom door de terroristische groepering was verstuurd met een sticker met duidelijk zwart-witte ISIS-markeringen.

De autoriteiten hebben nog geen commentaar gegeven op de ISIS-markering.

Infowars.com rapporteert: Als dit waar is, zou de ISIS-vlag kunnen betekenen dat een op ISIS geïnspireerde islamitische terrorist achter de mailbombardementen zit, of de vlag zou een poging kunnen zijn om de identiteit en het ware motief van de dader te verbergen.

Het feit dat alle doelwitten van de bombardementen democraten waren, zou op het laatste wijzen.

Of de vlag zou een poging kunnen zijn om te beweren dat John Brennan en het beleid van de regering-Obama ISIS hebben geholpen.

Sommige rechtse partijen zijn echter begonnen het motief achter de aanslagen in twijfel te trekken, waarbij Candace Owens beweert dat de timing “verdacht” is, omdat de tussentijdse verkiezingen naderen.

Bron:

ISIS Flag Seen On Mail Bomb Sent To CNN

Doe mee met 936 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6076 Articles)
Altijd in oppositie.

9 Comments on ISIS-vlag gezien op de postbom die naar CNN wordt gestuurd

 1. Hoe spel je false flag ook weer ?

  Liked by 1 persoon

 2. EF AA EL ES EE EF EL AA GE , ja ja het was goed Fubar
  Het is tegenwoordig het 3e woord wat een klein kind moet leren…..Na Papa en Mama dan
  hahahaha

  Liked by 1 persoon

 3. Valse vlek 😉

  Like

 4. Als dit door random personen gedaan is dan zullen ze voor de midterms opgepakt worden, wordt niemand voor de midterms opgepakt dan zit er een goed geoliede organisatie achter die niemand van de democraten wilde vermoorden en iig tot voor de midterms onzichtbaar wilde blijven.

  Liked by 1 persoon

 5. het kan ook politiek spel zijn van de democraten, ze hebben de framing omtrent kavanaugh verloren en proberen hiermee een volgende framepoging voor trump op te tuigen. het zijn en blijven toch gluiperig linksch tuigh

  Liked by 1 persoon

 6. William Vandergast // oktober 26, 2018 om 16:35 //

  Een PVC buis verbonden met een digitale klok door een rode en groene electriciteitsdraad, overstrooid met talkpoeder. Als Fenix daar een ISIS vlag in ziet, good luck.
  Fenix is een site waar het klootjesvolk zijn inspiratie zou kunnen halen bij de vierkiezingen in ’19. Een verkrachtingetje meer of minder in Zweden, geen enkel media geeft er een bal om. Fenix is cru en uitdagend met items die soms worden overgenomen door andere sites. Doch als jullie zulke onzin blijven uitstrooien, dat doet geen goed aan jullie reputatie.
  Bron is ene Adl-Tabatabai. Waar staat het ook alweer geschreven in de koran dat het islam toegelaten is te liegen ten voordele van islam ?
  In een verder artikel gaan de 3 moedige krijgers voor het Vaderland, Fubar, Tijl en Rommel met elkaar in de clinch. Links lacht zich een breuk.
  Wat scheelt er aan ons, rechtse rakkers, dat we altijd denken dat ons eigen denkbeeld in ons klein hersentje altijd primeert boven algemeen welzijn ? Links heeft nooit nood aan compromissen, die lopen in de pas, of anders…. Rechts heeft nooit de mogelijkheid om front te vormen want elk individu heeft zijn eigen groot gelijk. Tuurlijk is dat de natuur van het beest, gelukkig maar. Deze denkwijze is de enige hoop dat Europa nog heeft zich een democratie te noemen. Doch dit is niet de tijd om onder elkaar te gaan bekvechten over interpretaties over posts op het ‘sociale’ internet.
  Jullie schieten jezelf, weeral, in de voet.

  Like

 7. @William Vandergast // oktober 26, 2018 om 16:35

  De redactie van Fenixx heeft absoluut geen behoefte om zich bij jouw “rechts” aan te sluiten. Integendeel, behalve dat dit zogeheten “rechts”, voor welke motieven dan ook, te laf is om een blik achter het gordijn te werpen om de puppet masters te aanschouwen, beschouwen we ze al onderdeel van het gordijn zelf, die zich alleen maar tot dienst stellen als uitlaatklep voor burgerlijke ongenoegens en nooit en te nimmer hun vingers zullen branden aan zodanig politiek incorrecte onderwerpen zoals op Fenixx. Verder wil ik erop wijzen dat Fenixx niet persé een “rechtse” site is, maar voornamelijk nationalistisch.

  Like

 8. Von Puffelen // oktober 26, 2018 om 20:04 //

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s