Nieuw

ISIS-vlag gezien op de postbom die naar CNN wordt gestuurd

Een ISIS-vlag werd gezien op de pijpbom die aan John Brennan en CNN was gericht, volgens Daily Beast journalist Lacklan Markay

“Dit ziet eruit als een ISIS-vlag op de pijpbom die naar CNN / Brennan was gestuurd”, twitterde Markay.

This looks like an ISIS flag on the pipebomb sent to CNN/Brennan
— Lachlan Markay (@lachlan) October 24, 2018

Het pakketje dat naar de CNN-kantoren in New York was gestuurd, was gericht aan de voormalige CIA-directeur met een retouradres van de voormalige DNC-voorzitter Debbie Wasserman Schultz.

Andere gebruikers op Twitter vroegen of de bom door de terroristische groepering was verstuurd met een sticker met duidelijk zwart-witte ISIS-markeringen.

De autoriteiten hebben nog geen commentaar gegeven op de ISIS-markering.

Infowars.com rapporteert: Als dit waar is, zou de ISIS-vlag kunnen betekenen dat een op ISIS geïnspireerde islamitische terrorist achter de mailbombardementen zit, of de vlag zou een poging kunnen zijn om de identiteit en het ware motief van de dader te verbergen.

Het feit dat alle doelwitten van de bombardementen democraten waren, zou op het laatste wijzen.

Of de vlag zou een poging kunnen zijn om te beweren dat John Brennan en het beleid van de regering-Obama ISIS hebben geholpen.

Sommige rechtse partijen zijn echter begonnen het motief achter de aanslagen in twijfel te trekken, waarbij Candace Owens beweert dat de timing “verdacht” is, omdat de tussentijdse verkiezingen naderen.

Bron:

ISIS Flag Seen On Mail Bomb Sent To CNN

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.159 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8014 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

8 Comments on ISIS-vlag gezien op de postbom die naar CNN wordt gestuurd

 1. Hoe spel je false flag ook weer ?

  Liked by 1 persoon

 2. EF AA EL ES EE EF EL AA GE , ja ja het was goed Fubar
  Het is tegenwoordig het 3e woord wat een klein kind moet leren…..Na Papa en Mama dan
  hahahaha

  Liked by 1 persoon

 3. Valse vlek 😉

  Like

 4. Als dit door random personen gedaan is dan zullen ze voor de midterms opgepakt worden, wordt niemand voor de midterms opgepakt dan zit er een goed geoliede organisatie achter die niemand van de democraten wilde vermoorden en iig tot voor de midterms onzichtbaar wilde blijven.

  Liked by 1 persoon

 5. het kan ook politiek spel zijn van de democraten, ze hebben de framing omtrent kavanaugh verloren en proberen hiermee een volgende framepoging voor trump op te tuigen. het zijn en blijven toch gluiperig linksch tuigh

  Liked by 1 persoon

 6. @William Vandergast // oktober 26, 2018 om 16:35

  De redactie van Fenixx heeft absoluut geen behoefte om zich bij jouw “rechts” aan te sluiten. Integendeel, behalve dat dit zogeheten “rechts”, voor welke motieven dan ook, te laf is om een blik achter het gordijn te werpen om de puppet masters te aanschouwen, beschouwen we ze al onderdeel van het gordijn zelf, die zich alleen maar tot dienst stellen als uitlaatklep voor burgerlijke ongenoegens en nooit en te nimmer hun vingers zullen branden aan zodanig politiek incorrecte onderwerpen zoals op Fenixx. Verder wil ik erop wijzen dat Fenixx niet persé een “rechtse” site is, maar voornamelijk nationalistisch.

  Like

 7. Von Puffelen // oktober 26, 2018 om 20:04 //

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s