Nieuw

Freiburg – 18-jarige verkracht door 8 ‘mannen’ die al bekend waren bij de politie

Het is een daad die je boos maakt. In Freiburg wordt gezegd dat een vrouw (18) door verschillende mannen is verkracht. Zeven Syriërs (19 tot 29 jaar) en een Duitser (25) zijn al in voorlopige hechtenis.

Zij zouden de jonge vrouw op brute wijze hebben aangevallen. Volgens BILD duurde de marteling vier uur!

Verkrachting na disco bezoek !

De misdaad vond bijna twee weken geleden plaats in de nacht van 14 oktober, toen de 18-jarige en een vriendin een discotheek in Freiburg bezochten. Er wordt gezegd dat ze daar een drankje heeft gekregen van een man. Wat het was en of er ook drugs in zat, wordt nog steeds onderzocht. 

Samen met de man verliet de 18-jarige de club rond middernacht.

Wat er toen gebeurde, beschreef de vrouw toen ze de volgende dag een klacht indiende: De man (21), die sinds 2014 in Duitsland woont, heeft haar in een bos gesleurd en verkracht.

Toen liet hij haar weerloos en verbluft achter in de bosjes en informeerde vrienden in de nachtclub. Tenminste zeven mannen hadden de vrouw daarna misbruikt – voor een totaal van vier uur!

Zo werden de mannen gepakt.

Onmiddellijk nadat de jonge vrouw op zondag 14 oktober een klacht had ingediend, richtte de Criminal Police van het politiebureau van Freiburg de nu 13 leden tellende “Investigation Group Club” (EG Club) op. Ze werkt in nauw overleg met de officier van justitie van Freiburg.

Vijf dagen later, op 19 oktober, was het eerste succes: de onderzoekers ontvingen feedback van het LKA dat een DNA-spoor dat van de vrouw was genomen had geresulteerd in een hit in het DNA-analysebestand!

Op zaterdag werd de eerste verdachte (19) gearresteerd in een vluchtelingenkamp in Freiburg.

Verdere intensieve onderzoeken, ondervragingen, forensisch onderzoek en verborgen maatregelen leidden in de loop van de afgelopen week tot de arrestatie van nog meer verdachten.

Op donderdag 25 oktober werd de laatste van de acht verdachten die dringend verdacht werden van het plegen van het misdrijf, gearresteerd in een nabijgelegen gemeenschap, ook in een vluchtelingenopvang aldaar.

Maar misschien is het aantal daders nog groter: volgens BILD zou er tot 15 mannen betrokken kunnen zijn bij de geweldsmisdrijven.

Alle verdachten werden gearresteerd in de stad Freiburg en in de wijk Breisgau-Hochschwarzwald, de Syrische burgers voornamelijk in asielaccommodaties. Onderzoekers hebben nog niet willen zeggen of zij commentaar hebben gegeven op de beschuldigingen.

De gedetineerden zijn echter al bekend bij de politie voor andere misdaden, zei een woordvoerster.

Bron:

http://archive.is/2dBrO#selection-1885.0-1893.100

Met andere woorden; als ze vastgezet en daarna uitgezet zouden zijn voor hun eerdere stafdaden, dan zou dit meisje deze beproeving bespaard zijn.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.159 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

3 Comments on Freiburg – 18-jarige verkracht door 8 ‘mannen’ die al bekend waren bij de politie

 1. antiislamnu // oktober 27, 2018 om 00:52 //

  Walgelijk bedankt merkel en jij ook macron die nog meer asielparasieten naar Europa toe wil halen.
  Weg met e.u en Verenigde naties.

  Like

 2. Een “Duitser”? Is het in Duitsland ook zo dat als beide ouders in Nederland zijn geboren, diegene ook opeens “Duitser” is ook al komen de voorouders uit het buitenland?

  Like

 3. Houdt het dan nooit op? Hoeveel vrouwen moeten nog slachtoffer worden eer dat tuig eruit gegooid wordt?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s