Nieuw

Eindelijk komt dan nu de grootste mannenwens in vervulling: Borstvoeding geven – met gratis tieten

De set bevat een verscheidenheid aan preparaten die de man moet innemen tijdens de zwangerschap van zijn partner, zodat hij op het moment van de geboorte melkkanalen heeft. Er wordt gezegd dat het in een vroeg stadium is en nog niet getest, maar de bijwerkingen zijn onder andere dat de man borsten krijgt in een grootte die overeenkomt met de B-cup.

De uitvindster, Marie-Claire Springham, ziet hier niets vreemds in.

– Ik zie niet in waarom koppels dit niet zouden gebruiken, zegt ze tegen MailOnline. Het lijkt vreemd, maar vrouwen hebben sinds de ontwikkeling van de P-pil hormonen gebruikt om hun lichaam te veranderen.

– Veel vrouwen worstelen met borstvoeding. Dit is een empathisch hulpmiddel zodat een mannelijke partner op een zeer nuttige en ondersteunde manier kan helpen.

Won Prijs
De Borstvoeding-kit, het project van Springham tijdens haar laatste universitaire jaar, won de eerste ‘Meaning-Centred Design Awards’ die eerder dit jaar van stapel ging.

Ook al is het slechts een concept, zou het betekenen dat een man eenmaal per dag het progestageen hormoon inneemt zodra zijn partner ontdekt dat ze zwanger is.

Progestageen zorgt voor de productie van de melkkanalen, die nodig zijn voor de borstvoeding. In de laatste zes weken zou de man vier keer per dag Domperidone moeten innemen, wat de melkproductie stimuleert. Daarna zal de man deze mix moeten blijven innemen zolang hij borstvoeding wil geven, wordt gezegd.

Onduidelijke bijwerkingen
Het is onduidelijk welke bijwerkingen dit precies met zich meebrengt, want het is nog niet getest. Tegelijkertijd is het onzeker of de procedure in de nabije toekomst getest zal worden op mannen, maar Springham vertelt MailOnline: “Alle technologie is op zijn plaats. Dit kan binnen 5-10 jaar beschikbaar zijn.”

Programleider Piers Morgan reageerde op het nieuws waar hij “For fucks sake”schreef:

De reacties in Piers Morgan’s Twitter draad zijn zeer kritisch over het geheel. Onder andere, schreef iemand:

Mannen en vrouwen …. we hebben ieder onze speciale vaardigheden en we zijn niet hetzelfde. Samen creëren we een compleet apparaat. Daarom moeten we onze eigen rollen als man of vrouw omarmen en niet proberen om dingen te doen waar we niet voor gemaakt zijn.

Bron:

Hormone kit that lets men BREASTFEED could be available in as little as five years – but may cause their chests to swell to a B cup
Hormonuppsättning som låter män amma kan vara tillgänglig om så lite som fem år

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.159 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7937 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Eindelijk komt dan nu de grootste mannenwens in vervulling: Borstvoeding geven – met gratis tieten

 1. trebor2110 // oktober 26, 2018 om 23:54 //

  Geil dat wil ik ook dan heb ik tenminste een paar tieten om mee te spelen als ik masturbeer .

  Like

 2. Von Puffelen // oktober 27, 2018 om 00:00 //

  Wil dat niet lukken kun je ipv mannenmelk nog voor mannenyoghurt proberen te gaan.

  Like

 3. paulzwueste // oktober 27, 2018 om 18:24 //

  Dit is tè erg aan het worden.
  Vrouwen hebben tegenwoordig praktisch geen tieten meer…
  De man moet dus borstvoeding gaan geven….
  Waar komen we in terecht?
  Het einddoel is ’n wereld die zal bestaan uit ééncellige mensen die zichzelf kunnen bevruchten.

  Die negers doen de hele dag al niks anders en dan ’s nachts ook nog ’n keer met zichzelf.
  Dat is bij voorbaat dus ’n totaal verloren zaak!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s