Nieuw

Afrikaanse tiener: “Ik ben blank en haat zwarte mensen”

 Een deel van de Amerikaanse televisieshow Dr. Phil is werkelijkheid geworden. Dit omdat het een jong zwart meisje bevat dat beweert blank te zijn – en zwarte mensen haat.

“Ik ben blank en ik haat zwarte mensen”, zei het 16-jarige zwarte meisje Treasure uit de Verenigde Staten. Volgens haar moeder heeft ze altijd problemen gehad met andere zogenaamde Afro-Amerikanen en als kind weigerde ze met andere zwarte kinderen te spelen. Als kind maakte het meisje alle zwarte poppen waarmee ze moest spelen stuk.

Het gedrag van het meisje heeft haar moeder ertoe aangezet psycholoog Phil McGraw en zijn populaire tv-show Dr. Phil in te schakelen.

In het programma doet Treasure haar verhaal.

Ik heb van nature recht haar, mijn neus is niet gigantisch zoals bij Afro-Amerikanen, mijn lippen zijn perfect, ze zijn niet te groot of te klein maar perfect,” zegt ze.

De meeste Afro-Amerikanen spreken “getto”. Ik denk dat ze lelijk zijn en ik niets met hen gemeen heb“.

Ze gelooft verder dat ze er alles aan doet om Afrikanen te vermijden, om hun “vileine gedrag” te vermijden.

Ik zeg tegen mijn moeder: “Ik zal nooit zijn zoals die negers“, zegt ze in de show.

Ik ben ook niet dik en crimineel, zoals alle negers“, zegt ze in een poging Dr. Phil te overtuigen.

Wanneer Dr. Phil met haar praat, lijkt het erop dat haar zwarte moeder haar heeft verteld dat haar biologische vader ook zwart is en niet blank zoals haar huidige stiefvader is. Maar dit doet er niet toe voor Treasure, die er volledig van overtuigd is dat ze biologisch 100 procent wit is.

Je kunt net zo goed tegen me liegen“, zegt Treasure.

Bekijk fragmenten uit het programma:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

16 Comments on Afrikaanse tiener: “Ik ben blank en haat zwarte mensen”

 1. paulzwueste // oktober 26, 2018 om 20:01 //

  Dat meisje weet het tenminste.
  De rest van die achterlijke klootnegers denkt dat ze zwart zijn.
  Wat kan je er aan doen…?
  Niks.

  Like

 2. Toch zijn er veel blanke tieners in Nederland die denken dat zij zwart zijn en ik weet wel wat erger is …

  Like

 3. Henk der Niederlander // oktober 26, 2018 om 21:04 //

  Even ter verduidelijking.
  Ik kijk niet naar dit soort idiote programma’s, maar laat een ding duidelijk zijn.
  Als Ik dit hier zo lees neemt het kind duidelijk afstand van het gespuis waar ze mee omringd is en noemt zichzelf blank.
  Zou het meisje zichzelf als jongen voorstellen had nooit iemand van haar gehoord.
  Nu mag ze zichzelf verantwoorden op de televisie wereldwijd ongeveer omdat ze indirect zegt dat ze met het zwarte geteisum niks te maken wil hebben wat neerkomt op gruwelijk vloeken in de linkse en gutmenschen kerk.
  Chapeau voor het kind.

  Liked by 2 people

 4. trebor2110 // oktober 26, 2018 om 22:35 //

  Zo heb je ook Nederlandse jongeren die denken dat ze marokkaan zijn , tenminste zo praten ze .

  Like

 5. Von Puffelen // oktober 26, 2018 om 23:04 //

  Als blanke een neger imiteren.

  Like

 6. Duchesne // oktober 27, 2018 om 11:02 //

  Het verschil tussen een zwarte mens en een nikker is in een woord te omvatten; ……

  Als iedere mens persoonlijk gelijke rechten krijgt ongeacht ras of en huidskleur dan is dat ook discriminatie. Het betekend dat gedrag ondergeschikt word gemaakt aan uiterlijk. En zo blijf je eeuwig de discussie voeren over de kleur van een banaan terwijl de smaak niet aan bod komt.
  Gelijke rechten toekennen op basis van uiterlijkheden is dus een farce. Een drol zou in die stelling naast spercibonen en banaan op je bord moeten liggen en als gelijkwaardig moeten gelden. allemaal een andere kleur en allemaal dus voedsel, want een banaan is voedsel dus de rest ook. Gelijkheid zoals we die nu meemaken.

  Like

 7. Tijl Uylenspiegel // oktober 27, 2018 om 11:30 //

  Het hele programma hangt van nep aan elkaar, ‘moeder’en ‘dochter'(als ze dat al zijn) zijn actrices. Je hoeft geen kapper te zijn om te zien dat het dagelijks flink wat moeite kost om de kroes uit het haar van het meisje te halen, iedereen met ogen kan zien dat ze de brede neus van een negroïde heeft en dat ze een paar hele flinke lippen heeft.
  Als zij het tegendeel beweert dan mankeert er heel wat aan haar ogen maar waarschijnlijker zou zijn dat ze in een GGZ instelling hoort te zitten.
  Maar wees gerust ze speelt gewoon een rol en doet dat voor een B-actrice nog niet eens zo slecht.

  Like

 8. Tijl Uylenspiegel // oktober 27, 2018 om 11:38 //

  Ook leuk; onlangs stond er in de Elsevier een stukje over Brazilië dat gezien kan worden als een multi-raciale samenleving (dat is zoals u zult begrijpen wat anders dan een multiculturele samenleving). Het artikeltje zelf was niet zo reuze interessant maar één alinea schoot eruit. Het blijkt dat hoe lichter de kleur van de huid hoe hoger de positie binnen de maatschappij.
  Dat geeft te denken nietwaar ? En nee er kan geen sprake zijn van racisme want iedereen heeft wel een tintje, van zwart tot bijna blank en alles wat daar tussenin zit.

  Like

 9. Tenzij het inderdaad actrices zijn, is dat meisje volledig de weg kwijt en ik denk dat dat veel met haar omgeving te maken heeft. Zij ziet Afro-Amerikanen van het laagste niveau maar beseft mogelijk niet dat er ook andere Afro-Amerikanen zijn zoals Obama, Martin Luther King, Mohammed Ali enz.

  Zij discrimineert op gedrag maar maakt de fout dat dat gedrag onlosmakelijk is verbonden met huidskleur en dat is niet zo. Daar zet ze zich tegen af en wil daar niet mee vergeleken worden. Maar lief meisje, je behoort gewoon tot het negroïde ras, no doubt about it. Dat het gedrag van je rasgenoten je niet aanstaat, daar kan ik nog wel inkomen.

  @Duchesne, ik ben het totaal niet met je eens maar kies er voor om daar nu even niet inhoudelijk op in te gaan.

  Like

 10. Duchesne // oktober 27, 2018 om 14:01 //

  Fransdo….lees het even met twee brillen, het is inderdaad wat complex verwoord, mijn excuus.

  Like

 11. Jack vanderVeen // oktober 27, 2018 om 18:09 //

  Transformers, Casius Clay, alias Mohamed Alie was een vaste gevangenisbewoner die door zijn kracht en agressie binnen het boksen zich naar de vrijheid heeft gebokst en daar is gebleven. Om hem daardoor als een hogere en beter ontwikkelde neger te zien lijkt mij niet helemaal correct. Dat hij wel door ontwikkelden omgeven werd lag aan zijn kapitaalvennootschappen mediabekendheid.

  Like

 12. Jack vanderVeen // oktober 27, 2018 om 18:10 //

  Kapitaal en mediabekendheid.

  Like

 13. @Duchesne OK.
  @Jack van der Veen, Mohammed Ali was een intelligente neger. Voor zo ver ik weet heeft hij nooit in de gevangenis gezeten. Ik heb niet gezegd dat hij een betere en ontwikkelde neger was, slechts dat er negroïde mensen zijn en waren die zich anders gedragen dan de mensen waarmee het meisje kennelijk in aanraking komt. Daarbij noemde ik slechts wat namen die me te binnen schoten. Ongetwijfeld zijn er een heleboel meer ‘respectabele’ negers die dan echter bij mij wat minder bekend zijn,

  Like

 14. Tijl Uylenspiegel // oktober 27, 2018 om 23:00 //

  @jack vanderveen geen idee waar u het vandaan haalt dat Cassius Clay in zijn jonge jaren een vaste gevangenisbewoner was, dat is gewoon niet waar. Op twaalfjarige leeftijd ging hij ooit naar een politieagent omdat zijn fiets was gestolen en hij zei tegen de agent dat hij de dader af wilde ranselen waarop de agent die in zijn vrije tijd bokstrainer was zei dat hij dan beter eerst kon leren vechten. Zodoende ging Clay bij hem trainen met een imposante carrière als resultaat.
  In mijn ogen is hij met afstand de beste zwaargewicht bokser aller tijden en dat zou nog beter uit de verf zijn gekomen als zijn loopbaan niet was onderbroken door zijn dienstweigering.

  Like

 15. @Tijl Uylenspiegel. Dit ben ik hartgrondig met je eens. En volgens mij heeft hij ook voor die dienstweigering nooit achter de tralies gezeten.

  Like

 16. Eugene de Groot // oktober 29, 2018 om 10:28 //

  @Tijl Uylenspiegel.
  Je zegt dat het hoogstwaarschijnlijk actrices zijn. Ik trek dat in twijfel.
  Bestaat er in jouw ogen de mogelijkheid dat dit meisje voor, laten we zeggen 20%, uit blank bloed bestaat? Ik vind haar moeder (verondersteld dat het ook echt haar moeder is) behoorlijk licht van kleur, en is alles behalve volledig negroide.
  Zou het dan zo kunnen zijn dat de blanke DNA delen in haar bloed haar min of meer ‘bevelen’ het pad van de blanke te kiezen, ondanks haar overwegend negroide kenmerken aan de buitenkant?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s