Nieuw

Van het Europees ShariaHof voor de Rechten van de moslims mag je een pedofiel geen pedofiel meer noemen als het de aanvoerder van de moslims is

Vanaf nu geldt hier de Sharia ! Okay ... (klik voor groter)

Een kleuterneuker een pedofiel noemen gaat te ver omdat dat ‘verontwaardiging oproept’. En dan doet het er niet toe of het waar is. Bovendien wijst het hof op het ‘ bescherming van de gevoelens van moslims’.

De logische vervolgstap is een verbod op Charlie Hebdo, want daar nemen moslims ook aanstoot aan. Begin de kerken ook maar vast te slopen want die zijn ook megabeledigend. En ongesluierde vrouwen krijgen moslims ook jeuk van aan hun lange tenen.

Daarbovenop, zo redeneerde het shariahof, was Mo helemaal geen pedo, want hij paalde Aïsha ook nog toen ze al volwassen was:

“Even though criticising child marriages was justifiable, she had accused a subject of religious worship of having a primary sexual interest in children’s bodies, which she had deduced from his marriage with a child, disregarding the notion that the marriage had continued until the Prophet’s death, when Aisha had already turned eighteen and had therefore passed the age of puberty.”

Die hebben ‘Logica’ gestudeerd aan de UvA zeker. En moslims niet beledigen is de basis van een democratische samenleving:

“Presenting objects of religious worship in a provocative way capable of hurting the feelings of the followers of that religion could be conceived as a malicious violation of the spirit of tolerance, which was one of the bases of a democratic society.”

Sharia is een mensenrecht !

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.175 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

7 Comments on Van het Europees ShariaHof voor de Rechten van de moslims mag je een pedofiel geen pedofiel meer noemen als het de aanvoerder van de moslims is

 1. Pedro viel… dan maar zo!

  Like

 2. antiislamnu // oktober 26, 2018 om 00:48 //

  Islam het geloof van de pedofiel noemen mag dus niet meer dus weer heeft de wet andere regels iemand die smerige dingen met kinderen op een kinderdagverblijf doet mogen we pedofiel noemen.
  Maar Mohammed die ook kinderen neukt mogen we geen pedofiel noemen dus de wet heeft voor volgers van het geloof van de pedofiel een andere betekenis.
  Dit is onrecht ik zeg in beroep gaan.

  Like

 3. Dat is goed nieuws voor alle Hofnarretjesbonkerts die nu vast zitten of op de rol staan danwel achter hun broek wordfen aangezeten want dat betekent in alle gevallen vrijspraak want zo zit het rechtssysteem in elkaar., Die Marc Dutroux kan ook alvast gaan denken over een vette schadevergoeding.

  Like

 4. En leave Demmink en anderen in High Places nu ook maar alone want babybonken is officieel nu als hobby toegestaan.

  Like

 5. tim pietersen // oktober 26, 2018 om 11:48 //

  doxx these mofo fakejudges

  Like

 6. Geenstijl maakte hier ook ophef over maar ze zijn zwaar hypocriet want ze hebben mij er een permaban voor gegeven:

  Dick123, jij mag niet meer reageren omdat je de HUISREGELS hebt overtreden. Je bent waarschijnlijk gebanned om de volgende reaguursels:

  -weggejorist- Dick123 | 12-08-17 | 20:13 | reageer Hallo, wat was het probleem? Dat ik zei dat iedereen wel weet wat hitler op z’n geweten heeft? Of omdat ik zei dat mo een massa moordende slaven drijvende pedofiele struikrover was? Als dat het probleem was, wat ik vermoed, dan moeten jullie niet mij jorissen maar de islamitische overleveringen want die vertellen dat, het zijn niet mijn woorden!!!! Waar zijn jullie mee bezig?? Onlangs hadden jullie een filmpje van wilders geplaatst waarin hetzelfde gezegd werd. En dat is geen toeval, dat is hun overlevering. Bijvoorbeeld aisha was 7 toen mo op z’n 54e met haar trouwde, dat is overal terug te vinden maar dat mag hier niet gezegd worden??

  Je bent permanent gebanned.

  Like

 7. tim pietersen // oktober 27, 2018 om 15:58 //

  geen stijl probeerde ook twan te steunen……………., nieuwe linkse leiding?

  de neprechter: https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_judges_of_the_European_Court_of_Human_Rights

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s