Nieuw

Stenengooiende ‘asielzoekers’ bestormen Kroatië – eisen om naar de “rijke” landen in West-Europa te komen

De immigratie naar Europa gaat door. Nu proberen honderden immigranten uit het Midden-Oosten en Afrika de grens met Kroatië te bestormen, aldus verschillende media. Gedurende het jaar hebben al 16.000 immigranten deze route gebruikt om Europa binnen te komen.

Het is de grens tussen Bosnië en Kroatië  waar nu honderden immigranten met geweld proberen de EU binnen te komen.

Volgens RT is Kroatië getransformeerd tot de nieuwe doorgang die mensen uit het Midden-Oosten en Afrika proberen te gebruiken om “rijkere landen” in West-Europa te bereiken. Kroatië is lid van de EU, maar niet Bosnië.

Delen van de immigratiegolf zijn agressief en gooien stenen op de politie, die reageren met traangas en knuppels om de “menigten” te verspreiden, zoals RT het uitdrukt.

Afgelopen woensdag zijn honderden immigranten erin geslaagd om de barrières van de politie te breken en de grensovergang in Maljevac te blokkeren.

Volgens Reuters eisen immigranten dat Kroatië zijn grenzen opent, zodat ze hun reis naar het rijke Noord-Europa kunnen voortzetten.

Zowel de immigranten als de politie raakten tijdens de aanval gewond.

Tot nu toe zijn dit jaar maar liefst 16.000 immigranten, de meesten uit Afghanistan, Pakistan, Iran en Marokko, erin geslaagd om via Bosnië de EU binnen te komen, schrijft Reuters. 5.000 mensen zijn nog steeds in het land, voornamelijk bij de grens in Bihac en Velika Kladusa.

Volgens het persbureau proberen “duizenden migranten en vluchtelingen” vanuit Bosnië de EU binnen te komen. Als dat niet lukt, wacht een strenge koude winter op hun.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7998 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Stenengooiende ‘asielzoekers’ bestormen Kroatië – eisen om naar de “rijke” landen in West-Europa te komen

 1. Gewoon mijnenvelden aan leggen. Maar dan zal er wel weer kritiek komen van de VN en andere nutteloze organisaties.

  Liked by 1 persoon

 2. Men moest zo nodig het verbod op landloperij uit het wetboek schrappen.
  Herinvoering lijkt me nog niet eens zo’n gekke optie.
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Landloper
  Ik denk trouwens dat het schrappen van dat artikel uit wetboek met voorbedachten rade was.

  Liked by 2 people

 3. De stront er uit slaan, want net als nu in Amerika nota bene Amerikaanse vlaggen verbranden en swastika’s er op schilderen en dan zeggen laat me BINNEN? Hoop dat er 1 pijpbom goed ontploft! Midden in lelijke teringbek van die soros namelijk!

  Liked by 2 people

 4. Jack vanderVeen // oktober 26, 2018 om 17:25 //

  “bij de grens in Bihac en Velika Kladusa”
  Laat de grens bij Bihac nu Velika Kladusa zijn. Toch een vorm van tautologie.
  Maar ja, veel erger is dat al die vijandelijke honden straks in hartje Europa hun wraak tegen Europa kunnen en zelfs onbestraft mogen botvieren.

  Like

 5. Al die geweldplegers arresteren en geboeid deporteren…ze komen toch alleen maar om ons leeg te plunderen…weg met die rotzooi, hoort hier niet thuis

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s