Nieuw

Russisch gevechtsvliegtuig vliegt op zijn kop en schiet raketten af (Video)

Iedereen weet dat we Russische trollen en bots zijn, dus even een videootje om onze baas te plezieren 😉

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.175 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

4 Comments on Russisch gevechtsvliegtuig vliegt op zijn kop en schiet raketten af (Video)

 1. Pentagon stoppt Flüge Dutzender F-35-Kampfjets

  Das Pentagon hat laut der Zeitung „Marine Times“ zeitweilig die Flüge einer Reihe von F-35-Kampfjets eingestellt, um Störungen im Kraftstoffsystem zu beheben.

  „Neben dem zuvor entdeckten Defekt hat die Analyse zwei weitere Kraftstoffversorgungsröhren zu Tage gefördert, die überprüft werden müssen“, heißt es aus dem Pentagon.

  Die Behörde präzisierte die Zahl der Maschinen nicht, deren Flüge für die Untersuchung eingestellt werden. Laut der Zeitung handelt es sich um ein paar Dutzend. Dem Blatt „The Hill“ nach sollen es circa 24 Kampfjets sein. Lees verder >>> https://de.sputniknews.com/panorama/20181026322755832-pentagon-fluege-f35-kampfjets/

  Like

 2. Rusland zal zich op Europese landen richten als zij Amerikaanse middenlange afstandsraketten huisvesten – Poetin

  De Russische president vertelde woensdag aan de verslaggevers dat Rusland snel en precies hetzelfde zou reageren.

  Poetin heeft Europeanen op de hoogte gebracht. Als ze de Amerikanen toestaan ​​Rusland tot doel te maken met middellange afstandsraketten vanaf hun grondgebied, zal hun territorium op zijn beurt het doelwit zijn van Russische raketten.

  “Als we uw vraag rechtstreeks beantwoorden, kunnen we dan antwoorden,” Poetin zei toen hem werd gevraagd wat Rusland zou doen als Trump zijn belofte om het verdrag te verlaten, goedmaakte. “We kunnen, en het zal heel snel en zeer effectief zijn,” zei hij.

  “Als de Verenigde Staten zich terugtrekken uit het INF-verdrag, is de belangrijkste vraag wat ze zullen doen met deze [middellange] afstandsraketten die opnieuw zullen verschijnen.”

  “Als zij hen naar Europa zullen brengen, zal onze reactie natuurlijk dit moeten weerspiegelen, en Europese landen die ermee instemmen hen te plaatsen, als het zover is, moeten ze begrijpen dat zij hun eigen grondgebied in gevaar brengen vanwege een mogelijke tegenaanval .”

  Poetin zei dat hij niet begreep waarom het noodzakelijk was om Europa in een zodanig gevaar te brengen, zeggend dat het een situatie was die Rusland zelf wilde vermijden indien mogelijk.

  NAVO-topambtenaar beschuldigde woensdag de schuld van Rusland voor het overtreden van het verdrag, maar zei dat hij niet geloofde dat de Russische dreiging zou leiden tot nieuwe inzet van Amerikaanse raketten in Europa.

  Rusland heeft de optie om raketten voor middellange afstanden in te zetten in zijn Europese exclave Kaliningrad aan de Oostzee, een beweging die Europa in een stroomversnelling zou brengen.

  bron:
  https://russia-insider.com/en/russia-will-target-european-countries-if-they-host-us-intermediate-missiles-putin/ri25199

  Like

 3. 70 procent van onze militairen in Doorn geven er de brui aan ,dat zijn de laatste nieuwtjes van onze landmacht,maar een grote bek houden ze zowiezo in Brussel .

  Liked by 1 persoon

 4. Rusland onthult defensieplan tegen Oekraïne en Georgië

  De toetreding van Oekraïne en Georgië tot de NAVO zal Rusland dwingen Rusland te verdedigen, aldus directeur van het Departement voor All-Europese Samenwerking van het Russische Ministerie van Buitenlandse Zaken, Andrei Kelin.

  “Voor ons zou dit een groot militair en economisch probleem zijn. We zouden dan een verdedigingsgordel moeten bouwen in de buurt van onze huidige derde hoofdstad Sochi, “zei Kelin tijdens een sessie van de” Waldai ” discussieclub.

  Volgens hem zou Moskou enorme middelen moeten uitgeven om mogelijke acties van een mogelijke tegenstander te voorkomen. In een dergelijk scenario zal Rusland ook gedwongen worden om “verdediging te bouwen aan de grens met Oekraïne”, voegde hij eraan toe.

  Tegelijkertijd uitte Kelin zijn bezorgdheid over het feit dat Oekraïne en Georgië in de nabije toekomst tot de NAVO zouden kunnen toetreden. “Maar als onze relaties worden overgelaten aan hun koers, en als onze westerse partners – die dat nauwelijks kunnen worden genoemd – de confrontatie zou blijven schuren, kan dat ongetwijfeld gebeuren. En daar moeten we op voorbereid zijn, ” zegt Kelin.

  De Georgische premier Mamuka Bachtadze zei in september dat de toetreding van Georgië tot de NAVO nuttig zou zijn voor Rusland, omdat het de stabiliteit in de Kaukasus zou versterken.
  De secretaris-generaal van de Noord-Atlantische Alliantie, Jens Stoltenberg, zei op 12 juli dat Georgië zou toetreden tot de NAVO. Hij was erg onder de indruk van de hervormingen die Tbilisi onlangs heeft doorgevoerd, aldus Stoltenberg.

  In juni 2017 had Kiev de NAVO-toetreding als prioriteit voor het buitenlands beleid aangewezen. Echter, zoals de Amerikaanse Federale Veiligheidsadviseur, John Bolton, zei in augustus van dit jaar, zou het land veel meer moeten doen om lid te worden van de Alliantie.

  bron:
  https://de.sputniknews.com/politik/20181029322792211-russland-verteidigung-plan-ukraine-georgien-verteidigungsguertel/

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s