Nieuw

Poolse president tegen Duitse journalisten: Onze media berichten in ieder geval over verkrachting

Polen's president Andrzej Duda. © The Chancellery of the Senate of the Republic of Poland (CCO Public Domain).

De Poolse president Andrzej Duda kreeg tijdens een paneldiscussie met zijn Duitse collega Frank-Walter Steinmeier een reeks lastige vragen. Maar Duda ging in tegenaanval op de journalisten.

Het was in het kader van een paneldiscussie met de Duitse president Frank-Walter Steinmeier toen Duitse journalisten de Poolse Andrzej Duda probeerden te grillen.

De Duitse krant Tagesspiegel vroeg zich af waarom de Poolse staatsradio geen verslag deed van het EU-oordeel van afgelopen vrijdag, dat de verlaagde pensioenleeftijd voor links-georiënteerde rechters van het land nietig verklaarde.

– Het is moeilijk te zeggen, ik heb toen niet naar de radio geluisterd. En neemt u mij niet kwalijk, maar ik heb geen invloed op de berichtgeving in de media over Polen, reageerde hij en kreeg applaus van het publiek.

– Maar als in Polen een vrouw of een groep vrouwen verkracht wordt, kun je er zeker van zijn dat de media met alle beschikbare informatie er onmiddellijk verslag van doen . We hebben een vrije pers in Polen, vervolgde hij, en doelde op de trage berichtgeving over seksueel aanvallen van immigranten tegen Duitse vrouwen in verband met de viering van het nieuwe jaar in Keulen 2015/2016.

Bron:

Polska presidentens fräcka svar: Vår media rapporterar i varje fall om våldtäkter

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7998 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s