Nieuw

NY Times publiceert Trump moordaanslag verhalen

Terwijl de mainstream media de “opruiende nepnieuws” retoriek van Trump de schuld geven voor een half dozijn bommen die naar prominente Democraten en CNN zijn verzonden, heeft de New York Times nu een verhalenlijn gepubliceerd waarin de moord op Trump wordt voorgesteld.

Gefrustreerd door het falen van het Mueller-onderzoek om het gevraagde vuil op te graven om op hun president te smijten, vroeg de “onafhankelijke media” een paar thrillerschrijvers om in het literaire supplement van de Times een aantrekkelijker toekomst te voorspellen. De resultaten lieten wat ranzig schrijfwerk zien, waarbij hun voorspelbare eindes te voorsåellen zijn (spoiler alert – hij spande altijd al met de Russen samen).

Het verhaal van Zoe Sharp is blijkbaar geschreven terwijl ze gegijzeld werd in een Bond-film met een stel Sovjet slechteriken. Een Russische agent (natuurlijk) checkt in bij een hotel, ontmoet een andere Rus met een aktetas met een Makarovpistool en Stolichnaja (want Rusland), raakt dronken. De volgende ochtend probeert hij de president neer te schieten, maar het pistool weigert. De crisis – wat zal Poetin nu denken, nu ik hem in de steek heb gelaten! – wordt afgewend als een Amerikaanse geheim agent een handje helpt. Snap je? Het is grappig, want zelfs Trump’s personeel wil hem vermoorden.

Bron:

NY Times publishes Trump assassination short story

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.159 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7962 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on NY Times publiceert Trump moordaanslag verhalen

 1. bedonderde burger // oktober 25, 2018 om 08:45 //

  Wanneer gaat die Trump eens wakker worden en laat hij dit soort terroristen wegens uitlokking oppakken samen met al die terreur Democraten als Obama, Clinton en Soros, die elkaar of via hun Antifa, bombrieven sturen cq laten sturen.Dit alles stinkt naar Sarajevo plots. Of wacht hij af tot hem een Folkert van der G. door CNN of New York Times wordt gestuurd?

  Voor wie het is vergeten, zie onderstaand stuk uit de NRC
  SARAJEVO, 2 AUG 1995. Franse blauwhelmen in Sarajevo menen zeker te weten dat sluipschutters van het Bosnische regeringssoldaten hun eigen mensen onder vuur hebben genomen. Dit meldt de New York Times. Een Franse VN-eenheid die ermee belast is Bosnisch-Servisch sluipschuttersvuur te traceren, stelt dat een ‘definitief’ onderzoek heeft uitgewezen dat tot half juni sommige kogels afkomstig waren van het voormalige Bosnische parlementsgebouw, dat in handen is van het Bosnische regeringsleger. “Het is bijna onmogelijk om het te geloven, maar we zijn er zeker van dat het waar is”, aldus een Franse officier die “vanwege de politieke gevoeligheid van het onderwerp” anoniem wenst te blijven.

  Like

 2. Republikein // oktober 25, 2018 om 09:42 //

  Ouwe truc, 1939.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s