Nieuw

MMA-fighter geboren als man – breekt de schedel van vrouwelijke opponent 

De beroemde transseksuele MMA-fighter (Mixed martial arts), Fallon Fox, ontmoette in 2014 Tamika Brents, die zowel een hersenschudding als een gebroken schedel opliep. Is dit weer een omgeving waar de politieke correctheid te ver is doorgeslagen, vraagt men zich af in een artikel op de site BJJJ Fanatics.

In 2006 reisde Fox naar Thailand om alle noodzakelijke operaties te ondergaan om er fysiek als een vrouw uit te zien. Het proces van haar licentie was omgeven door controverse en veel bekende vechters en commentatoren verzetten zich tegen de beslissing om hem/haar toe te staan tegen vrouwen in MMA-wedstrijden te vechten.

De wedstrijd in 2014 tegen Brent duurde slechts een paar minuten. Het bloed spatte rond toen Fox constant op haar bleef inslaan en Brent op technische knock-out verloor.

Daarna vertelde Brent dat ze nooit eerder zo’n kracht en geweld had gevoeld van een andere vrouw tegen wie ze had gevochten. Ze verklaarde ook dat ze zich nog nooit zo overweldigd voelde en voegde eraan toe dat ze zelf een abnormaal sterke vrouw is.

Ze was tegen het toelaten van Fox om aan wedstrijden tegen vrouwen mee te doen. In elke andere baan had dit gefunctioneerd, maar als het gaat om vechtsporten is het gewoon niet eerlijk, verklaarde ze.

– 20 jaar geleden kon een man gevangen worden gezet als hij een vrouw zo hard sloeg dat ze naar het ziekenhuis moest. Nu kan hij ervoor betaald worden, becommentarieert de schrijver Ashley McGuire.

Bron:

MMA-fighter föddes som man – knäckte skallbenet på kvinnlig motståndare

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.173 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8187 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on MMA-fighter geboren als man – breekt de schedel van vrouwelijke opponent 

 1. Je wordt als man of vrouw geboren.
  Daar moet je het gewoon mee doen.
  Een man die zich om laat bouwen tot vrouw is geen vrouw maar een mannelijke mutant.
  Een vrouw die zich om laat bouwen tot man is geen man maar een vrouwelijke mutant.
  Een cavia die in een aquarium wordt geboren is een cavia en geen vis.

  Liked by 1 persoon

 2. Toni.
  Ben ik niet helemaal met je eens.
  Je kan je ook gewoon opnieuw laten neuken.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s