Nieuw

Linkse ouders laten hun kinderen castreren

Pixabay

Het geslacht-misnoegen verspreidt zich als een loopvuur onder kinderen in Zweden. In de regel hebben de kinderen feministische ouders die de geslachtsverandering van de kinderen ondersteunen. Vaak betekent de geslachtsverandering dat de kinderen gecastreerd worden door het verwijderen van het geslachtsdeel en deze verbrand.

Het aantal kinderen dat hulp zoekt omdat ze zogenaamd in het verkeerde lichaam zijn geboren stijgt elk jaar. Volgens rapporten wordt dit aantal elk jaar verdrievoudigd. Het is duidelijk dat deze kinderen feministische ouders hebben die hen steunen en aanmoedigen om de behandeling te zoeken die de staat heeft besloten hen te geven.

Het gaat vooral om jonge meisjes. In de regel zijn de meisjes tot een nieuwe inzicht over zichzelf gekomen, met behulp van feministische ouders, linkse leerkrachten op scholen en politieke propaganda van linkse organisaties, die vaak door de staat worden gefinancierd.

Voor linkse mensen is het geen stigmatisering dat hun kinderen van geslacht veranderen, de ingreep wordt integendeel gezien als progressief, wat bewijst dat het kind is opgevoed in een links milieu waar de gelijke waarde van iedereen de hoofdrol speelt.

Het veranderen van geslacht kan worden gezien als een certificering van zijn politieke wereldbeeld en een voldoening aan de waardegrond van het links-liberale regime.

– De meeste zijn biologische meisjes, maar er zijn ook jongens. Wat we doen is de puberteit met injecties afremmen. In sommige gevallen beginnen we met een hormoonbehandeling, zegt Camilla Ernstsson, een verpleegkundige.

Patiënten die naar de receptie komen waar men geslacht-ongenoegen in Umeå behandelt, zijn meestal kinderen tussen de 15 en 18 jaar oud. De reden dat het vooral kinderen zijn die hulp zoeken wordt door velen beschouwd als een resultaat van de campagnes die linkse leerkrachten op scholen voeren om het bewustzijn over genderstoornissen te vergroten.

In de advertentie van de ingreep wordt gezegd dat men een “verandering van geslacht” op het kind verricht. Wat er vaak gebeurt is dat de geslachtsklieren worden weggehaald, en vervolgens een ingreep op het kind wordt uitgevoerd die lijkt op schoonheidschirurgie. Na de operatie lijkt het kind van geslachtsdeel te zijn veranderd, maar het nieuwe geslachtsdeel werkt niet op dezelfde manier als het aangeboren geslacht.

Vaak betekent de geslachtsverandering dat het kind op deze manier gecastreerd wordt, en de biologische geslachtsklieren worden vervangen door synthetische hormonen van het tegenovergestelde geslacht. Maar het gebeurt ook dat dit niet gebeurt en dat bijvoorbeeld een vrouw die op latere leeftijd van geslacht is veranderd, kinderen kan baren op dezelfde manier als de meeste vrouwen dat kunnen.

Het is niet alleen in Zweden dat de staat probeert om mensen van geslacht te laten veranderen. In Iran bijvoorbeeld moedigt de regering homoseksuelen aan om van geslacht te veranderen, net zoals de regering in Zweden probeert linkse mensen van geslacht te laten veranderen. Iran is de tweede in de wereld die het geslacht van de bevolking verandert, na het leidende land van de geslachtsverandering, Thailand.

Een fatwa die de leider van de Iraanse Revolutie, Ayatollah Khomeini, in 1987 uitgaf, biedt transseksuelen steun voor geslachtsverandering, het veranderen van geslacht op geboorteakte, en vervolgens huwen met het andere geslacht.

Zowel in Zweden als in Iran bestaan er vermoedens dat de staat bijbedoelingen heeft bij het aanmoedigen van geslachtsveranderingen, en dat het doel niet echt is om mensen gelukkig te maken. Sommige denkersgroepen in Engeland die zich bezighouden met rasbiologie noemen de procedure “zachte eugenetica”.

Bron:

Vänsterföräldrar låter barnen kastreras

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.159 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8012 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

20 Comments on Linkse ouders laten hun kinderen castreren

 1. trebor2110 // oktober 25, 2018 om 10:23 //

  Vaak betekent de geslachtsverandering dat de kinderen gecastreerd worden door het verwijderen van het geslachtsdeel

  Niet het hele geslachtsdeel wordt verwijderd alleen de teelballen of eierstokken .

  Like

 2. Ik denk dat dit één van de middelen is om te voorkomen dat het blanke ras zich kan voortplanten. De smoes dat kinderen ervaren dat ze in een verkeerd lichaam zitten, is van nu, en niet van alle tijden, en bovendien aangemoedigd door hun (extreem) linkse ouders.

  Liked by 5 people

 3. @Karin // oktober 25, 2018 om 11:14 //

  Dan heb je dat precies goed in de gaten.

  Liked by 2 people

 4. Wie ziet de olifant in de kamer…?
  Fenixx ziet dat inmiddels wel goed.

  Liked by 2 people

 5. Von Puffelen // oktober 25, 2018 om 13:32 //

  Nu zijn die globalistische idioten niet direct iets waar je de oorlog mee kunt winnen, integendeel.
  Mochten ze hun bloedlijn willen elimineren dan vind ik dat best maar dok er ff zelf voor.

  Liked by 3 people

 6. copywriter // oktober 25, 2018 om 15:28 //

  Eigenlijk best wel een positieve ontwikkeling.
  Linksen vernietigen hun eigen nageslacht.
  Rechtsen daarentegen beschermen hun nageslacht.
  Dus rechtsen zullen de overhand gaan krijgen.
  Zo zie je maar weer, Darwin krijgt altijd gelijk.

  Liked by 3 people

 7. @trebor2110 // oktober 25, 2018 om 10:23

  “Niet het hele geslachtsdeel wordt verwijderd alleen de teelballen of eierstokken.”

  Bij een vaginareconstructie wordt de inhoud van de penis, d.w.z. de zwellichamen, vrijwel integraal verwijderd. De huid van de penis wordt aan het uiteinde dichtgemaakt, naar binnen omgeklapt en als een gesteelde huidflap (met behoud van het gevoel) gebruikt om een vagina te reconstrueren. Dit betekent dus dat de huid van de buitenkant van de penis nu aan de binnenkant van de vagina komt te liggen. Soms wordt met een huident de vagina dieper gemaakt. Dit kan bijvoorbeeld huid van de buik of het scrotum zijn. Soms wordt ook een stuk van de dikke darm gebruikt.

  GESLACHTSCHIRURGIE

  Like

 8. Allemaal toekomstige zelfmoord patientjes

  Liked by 1 persoon

 9. Is er ook een bron van een ietwat bekendere media die ik kan delen met niet-zweedssprekende kennissen?

  Liked by 1 persoon

 10. @Wanred. Nee want de MSM in Nederland selecteren dit soort berichten het ronde archief in.

  Overigens wel opmerkelijk. Die zelfde soort mensen die dit bij kinderen laten doen staan ook vooraan te demonstreren als je ook maar over denkt om een soja-boon genetisch te manipuleren en die doen dan dit?

  En zoals Skeeter terecht zegt, die seksueel gemanipuleerde kinderen zijn de zelfmoordgevallen van morgen.

  Ik begrijp dat Linkse gedachtegoed steeds minder maar volgens mij wil ik dat ook helemaal niet. Ik ben veel te bang dat ik dan verstandelijk gemanipuleerd of gecastreerd word.

  Liked by 2 people

 11. Like

 12. ieznogoedh // oktober 26, 2018 om 13:05 //

  Het aantal kinderen dat hulp zoekt omdat ze zogenaamd in het verkeerde lichaam zijn geboren stijgt elk jaar.
  Kinderen van ouders die met hun opvoeding de nodige ‘verwardheid’ hebben meegegeven.
  Die kinderen kunnen zich zo laten ontscholen tot mislim.

  Liked by 1 persoon

 13. En als ik zeg dat linkSS compleet gestoord is, zie Trudeau, zie, Yasser Klaver en zijn sekte adepten en je weet hoe ver deze sekte leden gaan, er werd gezegd dat ze zelfs liever hun kinderen opofferen dan de islam stoppen en dat blijkt nu wel.
  Dat Duitse echtpaar van de 19 jarige student die verkracht en vermoord is door een asiel eiser zei.
  Laat iedereen die bloemen of geld willen geven dat doneren aan het asielzoekers centrum, help deze mensen.
  Dan ben ik echt klaar met deze zwaar getroebleerde mensen.

  Like

 14. Ze doen er alles aan om op korte tijdspanne zoveel mogelijk stuk te maken.

  Like

 15. Natuurlijk is het niet de bedoeling van de staat om die kinderen gelukkig te maken, als wel representeren tot in welke mate men een mens kan hersenspoelen.

  Like

 16. @Trebor,
  dat is dan een pluspunt zeker?
  Een geluk met een ongeluk.

  Like

 17. @Copywrighter,
  dat is natuurlijke selectie in zijn werk.

  Like

 18. Nogal moeilijk om je bericht te liken he Rommel, ik vind het maar naar. 😉

  Like

 19. @Fubar,
  de afbeelding van wie de uitspraak komt zegt weer genoeg, en weer dat: We moeten.
  We moeten juist niks.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s