Nieuw

Hun kinderen worden bedreigd, beroofd en durven niet meer naar buiten: “Hebben jullie ergens in Zweden familie waar je je kind naar toe kan sturen?”

© Nowtheendbegins.

Stockholm – Migranten-jeugdbendes mishandelen en terroriseren leeftijdsgenoten in Björkhagen. Wanhopige en woedende ouders praten over afpersing, misbruik, mishandeling, diefstal en bedreiging bij tieners in Björkhagen.

Het afgelopen jaar teistert aanzienlijke jeugdcriminaliteit de buitenwijk Björkhagen, tien minuten van het centrum van Stockholm. Daarentegen zijn de politieaangiftes afgenomen, omdat noch kinderen noch ouders het langer durven aan te melden, ondanks dat er vaak messen bij betrokken zijn. Eerdere contacten met politie en sociale autoriteiten hebben alleen maar geleid tot meer pesterijen en intimidatie.

– Je stelt je kinderen aan risico bloot zonder dat er iets gebeurt, het levert niets op, zegt een gefrustreerde ouder tegen de krant StockholmDirekt.

Toen de ouder probeerde aangifte te doen van een gewelddadige dreiging op Snapchat, gaf de politie tussen neus en lippen door het advies om het achterwege te laten, omdat de dader het te weten zou kunnen komen en zou kunnen terugslaan.

Het werd geen aangifte.

Stuur je kind weg
Een andere ouder vroeg aan de sociale autoriteit hoe de zomervakantie voor haar geteisterde kind eruit zal zien nu ze niet meer naar buiten durft te gaan in Björkhagen. De ouder kreeg het antwoord: “Heb je ergens in Zweden familieleden waar je je kind naartoe kunt sturen?”

Bang en in de steek gelaten
De ouders beschrijven een dagelijks leven waarin ze hun kinderen met de auto overal naar toe brengen uit angst dat ze aangevallen worden. Een leven met het hart kloppend in de keel zodra de kinderen ergens anders zijn dan thuis, en een bestaan waar de enige oplossing voor het probleem verhuizen lijkt zijn.

– Ja, we zullen proberen te verhuizen. Ik kan ’s nachts niet slapen, het is niet langer zo vol te houden. Maar waar naartoe? We willen niet ergens langs Lijn 17 verhuizen. Dan moeten we nog steeds langs Björkhagen en loopt mijn kind nog steeds het risico zijn belagers te ontmoeten, zegt een ouder.

Vernedering gefilmd
Degenen die verantwoordelijk zijn voor de bedreigingen en het geweld zijn een groep migrantenjongens in de leeftijd van twaalf, dertien jaar oud die rondhangen en de buurt terroriseren. Ondanks de meldingen aan de maatschappelijk autoriteiten wordt er  geen actie ondernomen.

Deze jongens zouden in een migrantenbende met volwassenen moeten zijn opgezogen die in de gebieden Björkhagen, Hammarby en Kärrtorp opereren. Jonge slachtoffers worden gefilmd om later te worden afgeperst, zo meldt de krant, die heeft geluisterd naar getuigenissen over mishandeling en vernedering.

De jongeren gebruiken de oudere bendeleden als een krachtmiddel van geweld – “geef ons je jas of anders slaat hij je in elkaar” – terwijl de ouderen de jongeren als drugskoeriers gebruiken, omdat ze minderjarig en niet strafrechtelijk verantwoordelijk zijn.

Creëren angst
De jonge migrantenkinderen hebben het bende-imago omarmd en er zouden nu ook militaire messen voorkomen.

Een ouder wiens kind werd beroofd zegt:

– Ze zaaien angst onder de andere kinderen die te bang zijn om buiten te lopen zonder te “betalen”. Ze zitten in de rats en schamen zich voor het feit dat ze zich niet kunnen verdedigen. Dit is niet goed, het handelt zich hier niet om kwajongensstreken. In vijf jaar tijd is dit een crimineel netwerk.

De volwassenen verklaren dat ze geen antwoord hebben gekregen van de sociale autoriteiten. Ze hebben “geen toezicht”, zeggen ze, en “we kunnen niets doen voordat een jongere met een mes in iemand steekt”.

Sportactiviteiten
Skarpnäcks stadsdeeladministratie is begonnen met sportactiviteiten in het centrum van Björkhagen, maar de ouders zeggen dat het te laat is.

– Alle andere kinderen zijn doodsbang  voor hen. Ze hebben een voorproefje gehad van een ander leven, een crimineel leven, ze zullen geen balletje willen trappen met een recreatieleider. Ze moeten uit hen milieu worden worden gehaald.

Bron:

DERAS BARN RÅNAS, HOTAS OCH VÅGAR INTE GÅ UT – ”HAR NI SLÄKTINGAR NÅGONSTANS I SVERIGE DIT NI KAN SKICKA BARNET?”.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.159 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8012 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Hun kinderen worden bedreigd, beroofd en durven niet meer naar buiten: “Hebben jullie ergens in Zweden familie waar je je kind naar toe kan sturen?”

 1. antiislamnu // oktober 25, 2018 om 23:51 //

  Verschrikkelijk dat die vluchtelingen kinderen zoveel moeite moeten doen om aan geld te komen

  Liked by 1 persoon

 2. dat krijg je, zelf vluchten voor de vluchtelingen daar kon je op wachten

  Like

 3. Zweden is met zo,n Links Kabinet kansloos en met dit hedendaagse z.g. Midden kabinet zijn WIJ net zo kansloos .
  Rutte heeft in twaalf jaar tijd Nederland veranderd in een Derde Wereldland,
  Leger verwaarloosd.
  Politie verwaarloosd.
  Gezondheidszorg verwaarloosd.
  Sociale voorzieningen verminderd.
  Ziekenhuizen moeten sluiten.
  Enzv.
  Vele VVD-ers corrupt en beloftes en toezeggingen worden terug gedraaid na verkiezingen.
  Premier onbetrouwbaar en gevaarlijk voor Nederland en toekomst.enzv.

  Like

 4. jochemjaarsma // oktober 26, 2018 om 14:47 //

  Zowel in Zweden als de rest van Europa zijn de volkstribunalen geduldig.

  Like

 5. Schande dat de inheemse mensen geterroriseerd worden door de indringers; net als bij de dieren, inheemse soorten sterven uit door de indringers; schande!!!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s