Nieuw

Het Europees Parlement heeft voor het verbod op “nazi- en neofascistische organisaties” gestemd

De EU wil het nationalistische verzet binnen de unie elimineren – Een verpletterende meerderheid in het Europees Parlement heeft vandaag gestemd voor een motie die van de lidstaten eist om zogenaamde nazi- en neofascistische organisaties te verbieden. Islamitische terroristische groeperingen of criminele linkse geweldorganisaties vallen niet onder de oproep.

Met 355 voor en 90 tegen heeft het Europees Parlement vandaag “ja” gestemd voor een motie die de lidstaten van de globalistische Unie oproept om “neonazistische en neofascistische organisaties” te verbieden.

Volgens het Europees Parlement maken de leden zich zorgen over “de toenemende normalisering van fascisme, racisme en vreemdelingenhaat”. De motie noemt ook Anders Bering Breivik’s daad als een waarschuwend voorbeeld, hoewel Breivik noch fascistisch, noch nationaalsocialistisch, noch georganiseerd was in welke organisatie dan ook.

In Zweden heeft de Säpo (Zweedse nationale veiligheidsdienst) onder meer de dreigingen van de gewelddadige groepen gerangschikt en plaatst de rechtsextremisten het laatst. De grootste dreiging wordt vermeld komt in plaats daarvan van het islamisme. Ten tweede plaatsen ze linkse extremistische organisaties zoals Antifa.

De Scandinavische landen worden gebruikt als een waarschuwend voorbeeld van groeiend nationaalsocialisme en fascisme, evenals Polen, Griekenland, Italië, Duitsland, Frankrijk en Letland.

Naast een verbod op nationalistisch organisaties roept men de lidstaten op om de wetgeving op het gebied van haatdelicten aan te scherpen, racisme en fascisme in de sportwereld – met name in het voetbal – aan te pakken en effectieve zogeheten Exit-programma’s op te zetten voor mensen die “gewelddadige neonazistische en neofascistische omgevingen” willen verlaten.

Het feit dat het voorstel er door werd geknuppeld verandert echter niet automatisch de wetgeving van de lidstaten, aangezien een dergelijk verbod in is strijd met de grondwet van de meeste EU-landen, dus is het nog steeds noodzakelijk om te zien hoe en wanneer de oproep zal worden uitgevoerd.

Bron:

Parliament demands ban on neo-fascist and neo-Nazi groups in the EU

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.176 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8202 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

12 Comments on Het Europees Parlement heeft voor het verbod op “nazi- en neofascistische organisaties” gestemd

 1. Wie zijn dus de fascisten? Heel ondemocratisch om alleen terroristische groeperingen die je van nut zijn te behouden en te beschermen. De terroristen heb je nodig om geld te eisen voor (schijn)veiligheid, en verdeel en heers te kunnen omarmen. En de extreem linkse organisaties om je te helpen de realisten de mond te snoeren.

  Liked by 1 persoon

 2. Jos van der Hoff // oktober 25, 2018 om 21:35 //

  Beetje dom van het Europees Parlement om zichzelf te verbieden…maar gaan ze het ook doen?

  Liked by 4 people

 3. Het gehele ongekozen EU parlement die zichzelf hebben geinstalleerd en benoemd en van nul en gener waarde is en een GROOT GEVAAR vormd voor de Europese bevolking en vernietigd moet worden gaat elke tegenstander een Nazi noemen of Fascist zodat zij daar maatregelen tegen kunnen nemen met toestemming van onze NAMAAK REGERINGEN die in dienst staan en betaald worden door Soros die in dienst staat van UNDERCOVER Israël die in de schaduw blijft net als de USA maar wijst naar Rusland.
  LAAT JE NIET IN DE MALING NEMEN.

  Liked by 1 persoon

 4. Neo-fascistische organisaties? Welke??
  En oud-fascistische organisaties, zoals de islam, worden die ook verboden ??

  Liked by 1 persoon

 5. De neo-fascistische organisaties vindt je vooral in het linkse front.

  Liked by 3 people

 6. Het verkleinen van het zogenaamde “Overton Window” door de heersende macht zodat bepaalde onderwerpen die niet in hun straatje passen niet meer bespreekbaar zijn. https://en.wikipedia.org/wiki/Overton_window

  Liked by 1 persoon

 7. tim pietersen // oktober 26, 2018 om 13:41 //

  communistisch nep-parlement

  Liked by 1 persoon

 8. ronjaspers // oktober 26, 2018 om 14:38 //

  Dus als ik het goed begrijp wordt de e.u. nazi club in brussel opgedoekt.

  Like

 9. Ja @ronjaspers, zo begrijp ik dat ook. Ze doeken zich zelf op, een soort Brrrrrrrrrrr-exit.

  Like

 10. Zojuist heeft een nazi in de vs joden doodgeschoten, het lijkt wel alsof ze op bestelling te regelen zijn.

  Like

 11. MUSLIM LEADER TO CHRISTIAN PASTOR: WE WILL NOT TOLERATE ANY KIND OF BIGOTRY AGAINST ISLAM – grindall61

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s