Nieuw

Geert Wilders: Geen Marrakesh. Geen zelfmoordpact. Grenzen dicht!

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.176 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8203 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on Geert Wilders: Geen Marrakesh. Geen zelfmoordpact. Grenzen dicht!

 1. Like

 2. @Fubar // oktober 25, 2018 om 06:28

  Hij sluit mooi aan bij die andere 90% Nederlanders die geblinddoekt door het leven gaan.

  Like

 3. Hij is verdomme vice-premier.

  Like

 4. Ik twijfel wel eens of ze doen wat ze doen uit kwaadaardigheid is of uit domheid.

  Het zal een combo zijn. De Evil ones selecteren dit soort idioten.

  Like

 5. @Fubar

  “Never attribute to malice that which is adequately explained by stupidity.”

  Toch gaat dat in dit geval niet op, deze mensen hebben er voor gekozen om een land te leiden en kunnen zichzelf dus niet vrijwaren van schuld. Het zijn geen mensen die toevallig op die positie zijn beland of gedwongen worden dit te doen.

  Maar inderdaad, mensen die goed kunnen imponeren en toch door en door naïef zijn op deze posities zetten en voila, alles kan er doorgeduwd worden. De Jong lijkt mij iemand die niet meer leest dan het lokale sufferdje en de ballen snapt van het web.

  Like

 6. Waarom ben ik het zo ontzettend vaak met Geert Wilders eens? Ook in deze natuurlijk. De Nederlander met maar één Nederlands paspoort die dit verdrag gaat ondertekenen zal wel loeren op een goed baantje in Europa en denkt totaal niet aan de altijd hard werkende of gewerkt hebbende Nederlanderse gezinnen. Arme arme kinderen. Het zal mijn tijd wel duren.

  Begrijp ook niet dat een CDA en CU zich hier in kunnen vinden. Verkrachtingen etc. zullen toenemen.

  Like

 7. @Wanred Naast het lokale sufferdje leest en volgt hij ook de nieuwe schoenentrents. Dus echt geen tijd voor belangrijke zaken.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s