Nieuw

Europees Hof voor de Rechten van de Mens: Mohammed mag niet langer pedofiel worden genoemd

Het Europees Hof voor de Rechten van de Mens (EHMR) in Straatsburg heeft nu de veroordeling bevestigd van een vrouw die Mohammed als pedofiel beschreef. Daarbij zou ze de religieuze leer beledigd hebben.

De uitspraak van het Weense rechtbank verwijst naar twee werkseminars die de veroordeelde al in 2009 had gehouden over de “fundamenten van de islam”. In dit verband kwam ze ook terug op het “huwelijk” tussen de stichter van de islam en de zesjarige Aisha.

“EEN 56-JARIGE EN EEN 6-JARIGE? WAT NOEMEN WE HET ALS HET GEEN PEDOFILIE IS?

Bovendien zou Mohammed al seks met haar hebben gehad toen ze nog maar negen jaar oud was, volgens de bronnen: “Een 56 jarige en een 6 jarige? Wat noemen we dat als het geen pedofilie is”, getuigde de verdachte ook voor de EHMR.

In 2011 werd de Oostenrijkse door een Weense rechtbank voor deze verklaring tot 480 euro boete en de proceskosten veroordeeld. De reden: Met haar uitspraken had ze zich schuldig gemaakt aan de “degradatie van de religieuze leer”. Nadat het Oostenrijkse Hooggerechtshof in 2013 een nieuw proces had verworpen, ging de vrouw met haar zaak naar de EHMR.

EHMR: SCHULDIG BEVONDEN AAN “BELEDIGENDE AANVAL OP DE PROFEET VAN DE ISLAM”.

De EHMR heeft nu besloten dat de beschuldigde zich niet op de vrijheid van meningsuiting kon beroepen “omdat de Oostenrijkse rechters haar uitlatingen uitvoerig in hun context hadden beoordeeld, haar recht op vrijheid van meningsuiting zorgvuldig hadden afgewogen tegen het recht van anderen om hun godsdienstige gevoelens te beschermen, en het legitieme doel hadden nagestreefd van het bewaren van de religieuze vrede in Oostenrijk”.

De vrouw had zich schuldig gemaakt aan een “beledigende aanval op de profeet van de islam” en daarmee geaccepteerd dat islamofobe vooroordelen zich zouden verspreiden en dat de vrede in Oostenrijk in gevaar zou komen.

Dit maakt nu ook duidelijk wie er uiteindelijk als winnaar van “Charlie hebdo” in de EU-rechtspraak naar voren kwam.

Bron:

Europäischer Menschenrechtsgerichtshof: Mohammed darf nicht mehr Pädophiler genannt werden

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.173 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8187 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

10 Comments on Europees Hof voor de Rechten van de Mens: Mohammed mag niet langer pedofiel worden genoemd

 1. antiislamnu // oktober 26, 2018 om 01:02 //

  Wie zijn deze rechters moslims? D66? Totaal waanzinnig deze uitspraak.

  Like

 2. Voor zover ik het kan overzien zijn nagenoeg alle instanties van de Verenigde Nazies, dus ook die rechtbank, vergeven van de moslims en derde wereldlanden. Die hebben het voor het zeggen dus deze uitspraak is logisch. Ook democratisch is die VN c.s. in orde want stemrecht gebaseerd op aantal inwoners van een land, aantal besnedenen en donkerheidsgehalte van de kleurtjes. Niet allen de Nexit is van levensbelang maar ook onmiddellijk afscheid nemen van al die koekwausorganisaties zoals Mensenrechtenkliekjes, we hebben zelf rechterrs zat, of de Afrikan Development Bank met d’r Marakeshgedoe.

  Like

 3. Jeanette K // oktober 26, 2018 om 10:46 //

  Allah bestaat niet, (nou ja, hij bestaat alleen in 2,1 miljard zwaar geïndoctrineerde moslimkoppen, islam dito) dus dan kan er ook nooit een profeet mohammed geweest zijn.
  En als allahschreeuwers beweren dat Allah de koran geschreven zou hebben, is dat
  grote nonsens.

  Like

 4. wie vertrouwt het europees hof nog???

  Like

 5. Hoezo mag dat niet?
  Is het dan niet zo?
  Hoe noem je dan een man die seks heeft met een kind?
  Heeft het europese hof daar dan een andere benaming voor?
  Dan moeten zij dat wel kenbaar maken!
  Of mag elke volwassen man seks met kleine onvolgroeide kinderen hebben?
  Laat Robert M dan ook maar vrij?
  Dan heven pedofielen niet meer gestraft te worden en zijn kinderen dus vogelvrij verklaart.

  Like

 6. Dus…..Volgens het Europees Hof voor de Rechten van de Mens heten pedofielen voortaan profeten en mag er niks verkeerds over worden gezegd??????

  Like

 7. Misschien vertoeven in het Europees Hof voor de rechten van de Mens veel pedofielen????

  Like

 8. Kan bijna niet anders.

  Like

 9. En wederom, ook het EHRM vindt dat religie boven de wet staat.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s