Nieuw

De paus dringt erop aan dat we migratie omarmen terwijl hij achter muren woont en wij in de ‘frontlinie’ staan

Foto: Paus Franciscus. Bron: Pixabay.

Men moet vele eeuwen teruggaan om een paus te vinden die meer schade toebrengt aan de katholieke kerk, zowel haar imago als haar volgelingen, dan de huidige paus Franciscus.

Ik ben ontzet over zijn constante prediking van hoe christenen economische migranten moeten behandelen die de eerste-wereldlanden overspoelen.

Hij werd geprezen als een “progressieve buitenstaander” en een “liberale hervormer” – en om alle verkeerde redenen. De recente slingerbeweging naar links door de kerk is breed gedocumenteerd en is verbluffend duidelijk binnen bijna elke uitspraak van deze paus.

Eerdere pausen hebben individuele vijanden vermoord en gruwelijke daden gepleegd tegen hun rivalen, de meesten van hen handelend op een manier die grotendeels de losse mores tekende van de donkere middeleeuwen waartoe ze behoorden. Als je dacht dat je nu veilig was voor de gevolgen van “slechte” of “kwade” pausen, kun je beter nog eens goed nadenken.

Geen van die barbaarse pausen heeft ooit aangezet tot de invasie van hun heerschappij door een horde van letterlijk miljoenen mensen die niet alleen lijnrecht tegenover het christendom staan, maar die er ook op uit zijn Europa en Noord-Amerika te bekeren, en niet andersom.

“Wij christenen betalen duidelijk een hoge prijs voor deze invasie.”

Bovendien doet hij dat terwijl hij dondersgoed weet dat de indringers dagelijks in een groot deel van zijn rijk middeleeuwse gruweldaden begaan, maar toch dringt deze paus bij ons herhaaldelijk erop aan om de golf van vijanden die onze kusten bereiken te omarmen.

Het verbaast me dan ook niet dat de vader van deze paus de opkomst van het fascisme in Italië onder Mussolini in 1929 ontvluchtte, wat ons een aanwijzing kan geven over het soort geloof dat paus Franciscus in latere jaren zou hebben.

Ik was totaal niet verrast toen de paus, glimlachend, het geschenk van een kruisbeeld in de de vorm van een hamer en sikkel ontving van de linkse populistische president van Bolivia Evo Morales.

“Veel van deze vermeende “vluchtelingen” terroriseren uiteindelijk onze straten.”

Ik ben ook niet verbaasd over zijn totale gebrek aan eerlijkheid en transparantie in de recente seksschandalen waarbij verschillende bisschoppen betrokken waren – en zijn onwil om het probleem in de kerk toe te geven en uit te roeien.

Ik ben echter ontzet over zijn voortdurende prediking van de manier waarop christenen economische migranten die de landen van de eerste-wereldlanden overspoelen, moeten behandelen.

In Europa zijn ze afkomstig uit voornamelijk moslimlanden in Noord-Afrika en overspoelen het continent nu al vele jaren, terwijl in Amerika de invasie plaatsvindt vanuit de arme landen in Midden-Amerika, die nu wordt opgeluisterd door de “karavaan” die naar de Amerikaanse grens marcheert.

“Het Westen had dringend behoefte aan een Trump-achtige paus om zijn waarden te beschermen”.

Wij christenen betalen duidelijk een hoge prijs voor deze invasie. De kosten worden gemeten in levensomstandigheden, burgerlijke onrust, massaal seksueel geweld, zowel economisch als in het werkelijke leven.

Veel van deze vermeende “vluchtelingen” terroriseren onze straten met machetes, geweren, zuur- en voertuigaanvallen en explosieven. Dat wil zeggen, wanneer deze indringers onze vrouwen en kinderen niet verkrachten.

Toch heeft deze linkse paus er bij elke mogelijke gelegenheid ervoor gekozen om zijn kudde te negeren in zijn tijd van nood, en tegelijkertijd de ongewenste migratie te loven en aan te moedigen.

Als de paus tevreden is met seksueel misbruik in eigen huis, waarom zou hij zich dan over dit overal op het continent druk maken? Is het dan enig wonder dat de kerk haar volgelingen in drommen verliest, terwijl de islam zich dramatisch uitbreidt?

Het Westen had dringend behoefte aan een Trump-achtige paus om zijn waarden te beschermen, zijn socialistische neigingen bestrijdt, zijn enorme corruptie bestrijdt en die de eb van volgelingen en de vloed van immigranten stopt.

Iemand die weet hoe hij voor zijn volk moet vechten. In plaats daarvan kreeg het een pauselijke equivalent van een open grenzen-op-steroïden Hillary Clinton-type.

Bron:

The Pope urges we embrace migration whilst he lives behind walls and we are in the ‘front line’

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.159 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8013 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

10 Comments on De paus dringt erop aan dat we migratie omarmen terwijl hij achter muren woont en wij in de ‘frontlinie’ staan

 1. shlomoshe // oktober 25, 2018 om 10:35 //

  Consider my enemy,
  for they are evil
  they are old
  and they are many

  Like

 2. Von Puffelen // oktober 25, 2018 om 11:17 //

  Achter de schermen is het een grote club.
  “Doel van het Vaticaan is om islam te verenigen met het Katholicisme onder de noemer van oecumene. Het doel is het creëren van de een wereld religie onder controle van het Vaticaan”
  http://www.vrijewereld.org/2017/12/12/islam-is-een-creatie-van-het-vaticaan/
  https://www.henrymakow.com/2018/10/masonic-muslim-brotherhood.html

  Like

 3. “Laat je door niemand misleiden, op geen enkele manier. Want voordat die dag komt (de vernietiging van dit systeem door God), moet eerst nog de geloofsafval komen en moet de mens van wetteloosheid worden geopenbaard, de zoon van vernietiging. Hij verzet zich en verheft zich boven elke zogenaamde god of elk voorwerp van aanbidding, waardoor hij in de tempel van God gaat zitten en zich in het openbaar als een god presenteert.”

  Een gedeelte uit de tweede brief van de apostel Paulus (Saul) aan de christelijke gemeente in Thessaloniki (Klein-Azië/Griekenland). Veelzeggende profetie. Religie is een dodelijk gif en bepaald geen opium voor het volk.

  Like

 4. Hetzelfde – en nog meer – geldt voor de staatsreligie, ofwel de aanbidding van de staat (China, USSR, VS, VN, EU, Noord-Korea etc.).

  Like

 5. Net weer de film sleepers met brad pitt robert de niro kevin bacon gezien.
  Ik heb op internaten gezeten waar dergelijke bull shit voor kwam.
  Begelijers (geen spel fout) maakte daar een interessant iets van,
  wat nooit mijn interesse heeft gehad.
  Een keer trok een paardelul het douchegordijn open en zei “bek open”!
  Mijn reactie was, dat als het in mijn mond terecht kwam; dat het er nooit meer uit kwam.
  Geen woorden maar daden, wat ik zeg maak ik waar.
  Die mafkees heeft me nooit meer lastig gevallen.

  Iemand die niet mijn karakter had, had weinig keus. Naar zo’n linkse mafkees stappen met dit verhaal had toen al geen zin.
  Meer dan een beetje achterlijk links doen, alsof het prettige werd gevonden, had er niet uit gekomen bij zo’n begelijderttje.

  Dertig jaar later is het het meer te ontkennen dat ze echt allemaal achterlijk zijn.
  Pas heb ik Het Zwarte Schaap – Florrie Rost van Tonningen van de “VARA” gezien. Er werd niks verteld over de relatie tussen haar man Meinoud Rost van Tonningen en de VARA verteld.

  Vele idiote die zeggen het beste voor te hebben met iedereen, zijn gevaarlijk.
  Die Martin Bosman is iemand die zegt waar het opstaat, waarschuwt en dat wordt niet in dank afgenomen.
  De waarheid mag niet verteld worden.

  Popi jopi had het in het begin over het kindermisbruik in zijn wereld en hoe erg hij dat vond.
  Nu zet ook hij de poorten van de hel open, voor menig vrouw en kind.
  Wie staat er op voor deze mensen?
  Laat die naar Europa willen komen, hun klote inleveren.
  Ze hebben geen klote om voor hun land en volk te knokken,
  dus inleveren die hap bij aankomst in Europa!

  Like

 6. Ben niet gelovig,maar was er bij het het Laatste Avondmaal van Jesus niet iemand die JUDAS heette,als ik deze Paus Franciscus hoort heeft hij niet alleen miljoenen volgelingen bedonderd met het Katholieke geloof maar ook zijn naam verandert van JUDAS NAAR FRANCISCUS.

  Like

 7. Von Puffelen // oktober 25, 2018 om 23:56 //

  Yeah, “christendom” early years.

  Like

 8. Het christendom is verleden tijd en ik kan er niet rouwig om zijn. Uiteraard wel spijtig dat de Paus nog even iedereen mee het graf in trekt maar aan de andere kant, Christenen zijn niet bepaald ingesteld op oorlog door de lering van Jezus Christus dus zullen wij hen missen? Waarschijnlijk niet. Tijd om terug te gaan naar een natuurreligie en te stoppen met het fetisheren van Abrahamitische ‘profeten’.

  Like

 9. Zodra de paus 1000 migranten opneemt ga ik er eens een paar jaartje over denken om er ook een in mijn huis te nemen.
  Ruimte zat toch Franciscus.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s