Nieuw

Bisschop. ‘Europa wordt geïslamiseerd omdat de kerk slaapt’

Een Afrikaanse bisschop in Rome voor de bisschoppensynode heeft de onverschilligheid van het Europese christendom bekritiseerd door te zeggen dat het de deur opent naar een “islamitische invasie”.

In een interview afgelopen dinsdag met het in de Verenigde Staten gevestigde National Catholic Register, zei Andrew Nkea Fuanya, de bisschop van Mamfe, Kameroen, dat de bisschoppensynode de lage geboortecijfers van Europa tot groot gevaar heeft genegeerd.

– De synodevaders hebben niet gesproken over de demografische implosie van Europa, die “een zeer groot ding” voor de jeugd is, zei Fuanya.

– En ik durf zeggen dat, vooral met de achtergrond van de islamitische invasie, als je door de geschiedenis heen kijkt wanneer de kerk sliep, het van de weg van het Evangelie werd afgeleid en de islam het profijt nam en binnenkwam.

Zoals in het geval van vele Afrikaanse bisschoppen, heeft Fuanya van dichtbij gezien hoe de radicale islam er  uitziet. Kameroen grenst in het noorden aan Nigeria en Tsjaad, en vormt een driehoek die het epicentrum is geweest van veel islamitische terreur door de handen van Boko Haram, een gelieerde van de islamitische staat.

Afgelopen herfst meldde Amnesty International dat Boko Haram zijn uitvalsbasis van Nigeria naar Kameroen had verplaatst, wat resulteerde in een opleving van islamitische terreuraanslagen in Kameroen.

Volgens bisschop Fuanya is Europa niet immuun voor het fatale lot dat veel Afrikaanse landen hebben ondergaan.

– Dit is wat we in Europa zien, dat de kerk slaapt en de islam naar binnen sluipt, zegt Fuanya.

– Het christendom neemt af in Europa en de islam zal de leegte opvullen. Bovendien zal de verdwijning van het christelijke Europa ook een negatief effect hebben op de rest van de wereld, zegt hij, .

– Europa wordt geïslamiseerd en het zal effect hebben op Afrika.

De bisschop verklaarde ook dat klare taal noodzakelijk was, zelfs wanneer het je impopulair maakt.

– De waarheid verdunnen werkt niet goed in Afrika,. Als we eenmaal dubbelzinnige taal gaan spreken, raken de jongeren in de war en gaan ze op een dwaalspoor, zei Fuanya.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.159 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7962 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Bisschop. ‘Europa wordt geïslamiseerd omdat de kerk slaapt’

 1. Duchesne // oktober 25, 2018 om 08:28 //

  Het eigen overheids apparaat word reeds gebruikt om Moslim wensen te vervullen, een beetje zoals de NSB en de Nederlandsche politie dat voor de Duitsers deden. Als de Moslims iemand willen hebben kunnen ze dat via de christelijke rechtsgang doen, en niemand zal het weten.
  Met een geloofwaardig of woedend malend bericht zal in de toekomst iemand worden opgespoord die tegen de moslims vecht, en iederene zal deze persoon verraden omdat het juist lijkt, de geloofwaardigheid van leugenaars in uniform zit diep in de ziel ingeetst. Ze zijn er immers voor ons, toch….?
  Collaborateurs en goedwillenden, het blijven slaven zonder eigen gedachten, ze zijn nuttige idioten en zien zichzelf als geschenk voor de mensheid.

  Soms verbaasd mij de simpelheid der mensen, een machine bedenken om een aardbeite plukken maar niet op het idee komen de eigen hand te gebruiken.

  Liked by 1 persoon

 2. De christelijke partijen zijn te klein en hebben nauwelijks nog enige invloed. Ze zijn zelfs kleiner dan “denk”. De PVV, FvD zijn blijkbaar de enige partijen die voor de Nederlander met maar één paspoort opkomt. Jammer hoor, heel jammer. Ik lees niet veel maar vermoedelijk wel de juiste boeken en bezoek de juiste sites.

  Like

 3. niet alleen de kerk slaapt, onze regeringsleiders snurken ook vrolijk door, stel zotten

  Liked by 1 persoon

 4. Dit is een tijdperk die alle gedwaalde en gekste tijden uit het verleden zal overtreffen, ouders die hun kinderen laten castreren, ouders die het accepteren dat hun kinderen worden verkracht, hun kinderen letterlijk opofferen, hoe kan je dit ooit uitleggen, hoe zal een psychiater denken? Een nieuw ras? een Alién ontdekt te hebben?
  Een soort die kinderen verwekken om ze weg te geven om zo te laten zien hoe goed ze zijn?
  Nu snap ik waarom de Europese leiders kinderloos zijn.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s