Nieuw

Italiaans meisje overlijdt na verkrachting door ‘Afrikanen en Arabieren’ in Rome

Afgelopen zaterdag werd het lichaam van de 16-jarige Desiree Mariottini gevonden in een verlaten gebouw in Rome, Italië. Volgens een autopsie werd het meisje gedrogeerd en verkracht, schrijft de Italiaanse media.

Een Senegalese jongen, die getuige was, vertelde de politie:

– Ze drogeerde en verkrachtte haar….. Een meisje schreeuwde…. Ik keek naar de schreeuwende vrouw en er lag een ander meisje in bed: ze hadden een deken op haar hoofd gelegd, maar haar hoofd was te zien.

– Ik weet niet of ze ademde, maar ze leek al dood, want het andere meisje schreeuwde en zei dat ze dood was.

– Ik kwam daar aan tussen middernacht of op middernacht – de Afrikaanse jongen voegde eraan toe – Ik ging naar binnen en er was een meisje dat schreeuwde, in het gebouw waren Afrikanen en Arabieren: een paar mensen, zes of zeven mensen.

Volgens de getuigenis van de jongen zei het andere meisje dat het slachtoffer verkracht was:

– Ze was Italiaans, ik denk dat ze Romeins was, ze sprak Romeins, ze schreeuwde “ze hebben haar verkracht”, daarna namen ze ook drugs, omdat ze daar drugs verkoopt.

De Italiaanse politie doet onderzoek naar het incident, dat plaatsvond in het district San Lorenzo, een universiteitsgebied met een actief nachtleven, maar ook alcohol en winkelshops.

Er is een onderzoek gaande naar de moord en verkrachting. De autopsie op het lichaam van de 16-jarige Desiree bevestigt seksueel misbruik, maar de doodsoorzaak moet nog worden bevestigd.

Bron:

Italian girl dies after being raped by ‘Africans and Arabs’ in Rome

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7998 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

11 Comments on Italiaans meisje overlijdt na verkrachting door ‘Afrikanen en Arabieren’ in Rome

 1. Duchesne // oktober 24, 2018 om 19:44 //

  Verenig u! Word weerbaar ! Vecht ! Dit soort dierenmanieren zijn ophet conto van de politici die deze omvolking willen, en ze weten verdomd goed dat dit soort dingen gebeurd en steeds erger word. Het kan ze niet verdommen, het zijn toch maar kinderen van kut burgers.

  Hun ondersteuners wonen bij u in de buurt, zonder ondersteuners waren die verraders nooit aan de macht gekomen.

  Liked by 6 people

 2. Ja duchesne, mensen zijn bezig wakker en weerbaar te worden.
  Het zingt overal rond.

  Liked by 2 people

 3. Dat kan wel zijn bezig wakker te worden,maar wat veranderd er? Niets dus we roepen a en oh en gaan door waar we mee bezig zijn
  Ik geef toe ik doe ook niets

  Like

 4. Eigen volk eerst // oktober 24, 2018 om 20:05 //

  Halal castreren en dan eruit.

  Liked by 4 people

 5. Als je nu onderhand niet wakker bent dan zit er toch écht iets verkeerd in je bovenkamer.

  Liked by 3 people

 6. Dergelijke beesten hebben naast een veel lager IQ een totaal ander DNA dan de z.g Europeanen. Het zijn primaten die volgen hun instincten leven. Het is een verloren zaak hier enige energie t.a.v integratie-gezever-projecten te leveren of ze in een woonwijk te planten. Het kost klauwen met geld opgeslokt door die beesten zodat er voor de oorspronkelijke Jan/Janny met de pet geen donder overblijft.Schenk ook eens op veilige afstand aandacht aan hun lichaamstaal {leer het te lezen}

  Liked by 3 people

 7. Republikein // oktober 24, 2018 om 20:59 //

  We weten dat Rome in Italië ligt.
  Grapje mensen.
  Drie man op een brommer, waar zit Rop.

  Like

 8. Eigen volk eerst // oktober 25, 2018 om 10:56 //

  Maar waarom?? Wat is nu precies de reden? Ik kan dit maar niet begrijpen. WAAROM?

  Like

 9. Over ‘wakker worden’ gesproken,… wanneer je hetgeen wat in de hedendaagse wereld speelt in ‘hapklare brokken’ via de npo/nos danwel door de ‘dode bomen’ media krijgt toegediend, ga je dus nooit ‘wakker’ worden. Never !
  En dat soort mensen zijn er nog altijd bij ‘bosjes’.

  Dit soort lui schieten pas in de stress wanneer het hun eigen ‘safe-space-bubble’ binnendringt.

  Like

 10. Schande dat ze onze meisjes verkrachten en vermoorden; dit is dus wat gebeurt als je mannen binnen laat die totaal geen respect voor vrouwen hebben en Westerse vrouwen als ‘hoeren’ bestempelen en ze dan ook nog van hun leven beroven omdat een vrouw in hun ogen niets waard is…deze moordenaars verdienen geen plek in ons Europa…weg ermee, eruit trappen die rotzooi…

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s