Nieuw

Dagen na Soros krijgen ook Obama en de Clintons bommen per post

Postbommen onderschept op het kantoor van ex-president Barack Obama en het huis van voormalig president Bill Clinton en voormalig staatssecretaris Hillary Clinton. Een soortgelijk pakket werd eerder naar miljardair George Soros gestuurd.

De geheime dienst zei dat bommen die naar de Clintons in Westchester County, New York en Obama in Washington DC werden gestuurd tijdens een routine-mailcontrole werden onderschept.

De pakketten werden onmiddellijk geïdentificeerd tijdens routinematige mail screening procedures als potentiële explosieve apparaten en werden op de juiste manier behandeld als zodanig“, zei de geheime dienst in een verklaring woensdag. “De beveiligden hebben de pakketten niet ontvangen en lopen evenmin het risico ze te ontvangen“.

Eerder meldden Amerikaanse mediaberichten dat er een bom werd gevonden in poststukken die werden afgeleverd bij het huis van Bill en Hillary Clinton in Chappaqua, in de staat New York. Het apparaat was naar verluidt vergelijkbaar met dat naar het huis van miljardair George Soros in dezelfde provincie, dat maandag was gevonden.

Ook op woensdag werd de CNN-redactie in New York geëvacueerd vanwege een verdacht pakket, dat een pijpbom bleek te bevatten. Het was niet meteen duidelijk of dit incident verband hield met die met Obama en de Clintons.

Ook waren er tegenstrijdige berichten over een onderschepte bom die naar het Witte Huis was gestuurd. De geheime dienst verduidelijkte later dat het slechts twee bommen had onderschept en dat er geen bommen naar het Witte Huis waren gestuurd.

RT >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.214 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10115 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

14 Comments on Dagen na Soros krijgen ook Obama en de Clintons bommen per post

 1. Begint het volk nu eindelijk bescheiden wakker te worden wie de werkelijke veroorzakers zijn van veel leed en ellende op onze planeet??

  Like

 2. Hebben ze met elkaar afgesproken en naar elkaar gestuurd. Kunnen ze met zijn drietjes weer een tijdje zielig doen en genereert de benodigde media aandacht op deze drie losers.

  Liked by 2 people

 3. Tja als stemmen en demonstreren niet meer helpt dan worden er hardere maatregelen genomen.

  Like

 4. Er komen overal pakjes aan.

  Like

 5. Like

 6. Duchesne // oktober 24, 2018 om 19:12 //

  Pijpbom….Clinton….ik zeg niks….

  Een pijpbom is feitelijk niks speciaal maar HTK ding (huis, tuin, keuken)….
  Een bom laten ontploffen kan op vele manieren, maar een pijpbom zal met vuur moeten worden ontstoken, danwel iets dat vuur maakt. Dus meer zooi eromheen, iedere simpele ziel weet dat zoiets nooit bij de bestemming aankomt. En als die er wel aankomt, wie vna het personele zal dan slachtoffer worden….stomme manier van iets doen dus, kans op slagen nihil, de jaren 70 waarin je met pistool het vliegtuig in kon en post ook ontplofte bij het aders op de envelop zijn echt over…..
  Het zal dus gaan om publiciteit, cq de frustraties van de melkboer die woord bij daad voegt maar al weet dat het niks gaat worden….of wat Rommel al roept, een zielig kunnen doen momentje en gelijk gratis een leger bodyguards krijgen en dito budget om ze te wateren…een beetje een PGB voor de elite in geld en “livestock” om een probleem te verlichten…of belangrijk te willen worden gevonden.
  Wat ook in een pijp gaat en in de VS populair is zijn de zogenaamde “time capsules” waarmee je een boodschap voor iemand die je niet kent in de toekomst achterlaat.
  Pijpen….

  Als iemand echt wil hemelen zijn er hopen mogelijkheden die wel kans van slagen hebben, een wok bijvoorbeeld met magneetjes onder de lift waar je favo maat regelmatig instapt en een wifi camera die jou verteld wanneer hij erin zit. Zonder iets onder de knieeen is een Clinton pijpen zelfs voor dwergen niet meer weggelegd.

  Als je iemand wilt hebben, dan kun je die hebben, al is het de Paus, zelfs low budget en compleet A no Niem ( dit is geen Vietnamees! )
  Het mooie van de moderne tijd is dat er zoveel meer kan met eenvoudige HTK middelen, en anders zijn Ali Express of DX.com er nog…Drones zijn niet voor niets al wettelijk ….beperkt in gebruik en mogelijkheden net als Jammers…..

  …google ook CO2 cartridge booby trap….AH bonuskaart mee en je op zaterdag om 10 uur bij de Gamma met korting watHTK spul halen…het is zo simpel…

  Like

 7. Duchesne // oktober 24, 2018 om 19:17 //

  Breaking !!! Metal sample dildo’s were seized by sectret service because the lack of a void warranty and their Russian origin…so in the end…..the Russians did it…

  Like

 8. Zei ik ook al 😉

  Like

 9. Duchesne // oktober 24, 2018 om 19:31 //

  explosie: een volume dat in een fractie van een seconde vele malen in volume vergroot waardoor omliggend materiaal cq aanwezige stof waaronder lucht op hoge snelheid word verplaatst.

  Een explosie op gewelddadige manier gebruiken wil zeggen dat de eigenschap van de stof word beperkt door een omhulsel dat de drukverplaatsing van de explosie remt en de druk ter plekke in het omhulsel opvoert zodat het met geweld het omhulsel moet openscheuren. Of een projectiel of een zuiger verplaatst. Boem !!!

  Een airbag werkt als een bom als er geen openingen in de airbag zelf zouden zitten. Of als deze in een stalen buis zou worden gemaakt of een ander dicht iets. Een airbag kan ook worden gebruikt als beveiliging tegen diefstal van de auto, door deze met de extra functie op de cartracker te verbinden….toch lullig als je als dief op de snelweg met 120 ineens een stuur airbag in je snufferd krijgt omdat de eigenaar niet all risk verzekerd is……zo eenvoudig kan het leven zijn….abs op een wiel is ook zoiets…

  Like

 10. En er is er geen één afgegaan, righhht.

  Als 911 een inside job of een lihop was dan zijn dat de krachten waartegen Trump strijdt en dan begrijp je hoe groot die krachten zijn en tot wat ze in staat zijn. Dat geldt ook wanneer 911 geen inside job was maar dan zijn die krachten en tot wat ze in staat zijn minder goed aan te tonen.

  Zoiets als dit had ik wel verwacht, en daarmee bedoel ik dat de afzender niet is van wat we zouden moeten denken. Dat bewijst dan tevens hoe ziek ze zijn dat Trump gewonnen heeft ivm hun agenda en hoe blij wij daarmee moeten zijn!!

  Like

 11. Talrijke bommen en nul bommen geëxplodeerd. En dan met zo’n pakketbom in je handen naar een bosrijke omgeving wandelen om het daar neer te leggen. Zie je het voor je? De grootste debiel weet dat je van bommen moet afblijven. Zal inderdaad wel springstof zijn maar niet met de bedoeling om af te gaan.
  Laat je niks wijs maken. Is weer allemaal fake, valse vlag. Waarschijnlijk gerelateerd aan Democraten-aanhangers.

  Like

 12. jochemjaarsma // oktober 24, 2018 om 23:15 //

  Het is ook geenszins doorzichtig al die “bommen”. En nog een keertje “alarm” tijdens CNN live uitzending muwahahaaa … campagne voeren 2.0. Zal me niks verbazen als yanken massaal door deze ballonnetjes heen prikken en Trump aanhang groeit.

  Like

 13. Idd helemaal met Rommel eens.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s