Nieuw

Antifa-hufter verliest zijn baan na haataanval op 9/11 weduwe

De Antifa-activist, die een politieweduwe van de 11 september-daad verbaal aanviel, ondervond een instant-karma toen hij op een video werd geïdentificeerd en op staande voet door zijn werkgever werd ontslagen.

Op de video die vorige week op sociale media op grote schaal werd verspreid, ziet men hoe de Antifa-crimineel een vrouw op een oversteekplaats in Portland verbaal aanvalt. Wanneer de vrouw verklaart dat haar man een politieagent was in NYPD (New York Police Department) die overleed bij de aanslag van 11 september, schreeuwt de man:

– NYPD verkrachtte immigranten met hun knuppels! Je man zou in zijn graf moeten rotten!

De Antifa-held, later geïdentificeerd als Steve Wilson, blijkt echter niet zo’n held te zijn en rent met de staart tussen de benen weg als de zoon van de vrouw naar voren komt en hem confronteert. De video laat zien hoe alle Antifa-hufters hard wegrennen als er meer nationalisten opduiken.

Terwijl het hele evenement werd gefilmd, konden internetgebruikers Wilson’s Facebook-account opsporen en hem identificeren. Nadat Wilson’s werkgever bij Self Enhancement Inc., een computerbedrijf, zijn haataanval op film had gezien, werd hij onmiddellijk als computerspecialist van zijn werk ontslagen.

Het evenement vond plaats op 13 oktober, toen conservatieve groepen als Patriot Prayer en Proud Boys in Portland demonstreerden om het aftreden van burgemeester Ted Wheeler te eisen. De manifestatie resulteerde in gewelddadigheden toen antifascistische tegendemonstranten de nationalistische demonstranten aanvielen.

Sinds de verkiezing van Donald Trump tot president zijn er in Portland een aantal gewelddadige protesten en botsingen geweest. De onrust is in het aanzicht van de midterms-verkiezingen voor het Congres volgende maand geëscaleerd.

Bron:

Instant karma: Antifa protester loses job for abusing 9/11 widow

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7998 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

9 Comments on Antifa-hufter verliest zijn baan na haataanval op 9/11 weduwe

 1. mooi, goed gedaan, wie volgt??

  Liked by 1 persoon

 2. Tijl Uylenspiegel // oktober 24, 2018 om 11:05 //

  Misschien moet dat stuk ongedierte zijn biologielessen nog eens doornemen, ieder lichaam dat in een graf wordt gelegd gaat rotten.
  En hoe eerder hij daar zelf mee gaat beginnen des te beter.
  (by the way, ‘geweldzaamheden’ zou gewelddadigheden moeten zijn)

  Liked by 1 persoon

 3. koddebeier // oktober 24, 2018 om 11:07 //

  Mooi, hopen dat die antifa rat nooit meer een baan vind !

  Liked by 1 persoon

 4. Kwaadaardig stuk drek, how low can you go?

  Liked by 1 persoon

 5. Republikein // oktober 24, 2018 om 11:12 //

  Hihi, boontje en loontje.

  Liked by 1 persoon

 6. ieznogoedh // oktober 24, 2018 om 12:57 //

  Anders dan Starbucks is dit dus een goede werkgever die geen tuig in dienst wil hebben.

  Liked by 1 persoon

 7. Ik vind het wel jammer dat die zoon die hufter niet flink te grazen heeft genomen.

  Liked by 1 persoon

 8. jochemjaarsma // oktober 24, 2018 om 23:41 //

  Een antifa lamlul die werkt is op zich al een verhaal apart….

  Liked by 1 persoon

 9. Ja, het voelt goed dat die hufter z’n werk kwijt is. Maar als hij geen ander werk vindt, is die klaar voor 100% antifa ongein. Door staat en Soros gesponsord.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s