Nieuw

Zweden: Studente werd voor de volledige school tot “de fuckgirl van het jaar” benoemd

Op een schoolbal dit voorjaar werd voor de hele school een 19-jarige studente tot “de fuckgirl van het jaar” benoemd en werd op het podium geroepen om een prijs ontvangen. Nu wordt een gelijkjarige jongeman juridisch vervolgd voor het incident.

Op 12 mei eerder dit jaar waren ongeveer 400 studenten verzameld in een aula voor een schoolbal in Västra Hamnen i Malmö, Ter plaatse zouden er minderjarige studenten, leerkrachten en andere meerderjarige leerlingen aanwezig zijn geweest, allemaal van een gymnasium in Trelleborg.

Tijdens het schoolbal werden een tiental prijzen uitgereikt, allen met bijbehorende nominaties voorgelezen aan het publiek. Alle winnaars werden ook op het podium opgeroepen om hun prijs in ontvangst te nemen.

De laatste twee categorieën, echter, zouden iets grover moeten zijn geweest dan de andere, waar twee studenten tot “de fuckgirl van het jaar”” en “de fuckboy van het jaar” werden benoemd.

De 19-jarige man die de winnares opnoemde zou onder andere naar de laakbare levenswijze van de gelijkjarige vrouw hebben verwezen als haar nominatie voor “de fuckgirl van het jaar”.

De schooldirectrice koos ervoor om onmiddellijk na afloop van het evenement een intern onderzoek in te stellen en vervolgens een politie aanmelding te verrichten. Volgens de directrice gaf iedereen echter de schuld aan iedereen en werd uiteindelijk degene die de motivatie had voorgelezen verantwoordelijk gehouden.

Het misdrijf is als grof beoordeeld omdat met name seksuele integriteit kwetsende gegevens werden verspreid onder zowel de schoolgenoten als de leerkrachten op het schoolbal.

De beschuldigde man heeft de feitelijk omstandigheden erkend, maar zou tijdens het verhoor een misdaad ontkend hebben. De man beweert ook dat hij onder invloed van alcohol was en niet heeft nagedacht over het effect dat het zou kunnen hebben op de zogeheten winnares.

De student die dit jaar tot “de fuckboy van het jaar” werd benoemd, wilde op geen enkele manier deelnemen aan het interne- of politieonderzoek. Integendeel, hij zou erg trots zijn op zijn onderscheiding.

Utnämnde skolkamrat till ”årets fuckgirl” på balen – ställs inför rätta

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7998 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Zweden: Studente werd voor de volledige school tot “de fuckgirl van het jaar” benoemd

  1. trebor2110 // oktober 23, 2018 om 08:24 //

    Ik neem aan dat , fuckgirl , staat voor het meisje wat het makkelijkste te neuken is maar waarom is de jongen dan zo blij met zijn fuckboy award is hij ook makkelijk te neuken dan .

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s