Nieuw

Zeven van de tien jonge Fransen willen het land uit vluchten voor de islam

De EU heeft het beste met U voor ...

Volgens een recente studie van het Yugov Instituut overweegt 72% van de 18-24-jarigen een leven in het buitenland.

Diezelfde studie noemt niet één keer islam, of de volkomen onleefbaarheid die in Frankrijk gecreëerd is door de immigratie.

2 tot 2,5 miljoen Fransen waren in 2017 wereldwijd geëmigreerden, volgens het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Een cijfer dat duidelijk stijgt, want er waren er 1 miljoen in 2000. Deze groei wordt grotendeels gedragen door de jongere generatie. Terwijl een op de twee Fransen overweegt om in het buitenland te gaan wonen, bereikt dit aandeel 72% onder de 18-24-jarigen, zo blijkt uit een Yougov-enquête voor TransferWise.

Wat zijn de doelstellingen van deze toekomstige expats? Lagere kosten van levensonderhoud en een betere levenskwaliteit zijn de eerste argumenten die door 4 van de 10 Fransen worden aangehaald. Maar voor de jongere generatie is de drijvende kracht achter expatriëring vooral de zoektocht naar avontuur (46%) en betere carrièremogelijkheden (40%).

Volgens deze studie is een derde van de Fransen meer geïnteresseerd in het buitenland dan twee jaar geleden. Een nog sterkere trend onder Millennials: 51% van de 18-24 jarigen en 38% van de 25-34 jarigen. Ze zijn meer gebrand op expatriëring dan jonge Duitsers, die in het buitenland willen wonen (67%), en jonge Engelsen (61%).

Canada, een favoriet van de Fransen
De populairste bestemming voor Wannabe expats van alle generaties is Canada. Daarna volgen Portugal en Spanje. Deze resultaten kunnen deels worden verklaard door de criteria van de Fransen die in het buitenland willen wonen: een land dicht bij Frankrijk, waar het leven goedkoop is.

Voor de jongere generatie zijn de belangrijkste criteria de prijs van vliegtickets en het feit dat de inwoners Frans spreken. De politieke stabiliteit van het land komt op de derde plaats, gevolgd door zacht weer. Als aan al deze criteria wordt voldaan, zouden de Fransen die Frankrijk verlaten zonder terug te keren….. 23% bedragen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

13 Comments on Zeven van de tien jonge Fransen willen het land uit vluchten voor de islam

 1. Canada favoriet, oftewel van de regen in de drup, jawel,de jongeren zijn goed geindoctrineerd ahum voorgelicht.

  Liked by 2 people

 2. Fub heb je nog een directe lijn met de koerden om dit effies op te lossen?
  https://www.therebel.media/trudeau_wants_jihadi_jack_to_live_in_canada

  Like

 3. trebor2110 // oktober 23, 2018 om 08:26 //

  Eigenlijk best wel laf om je land te ontvluchten ,

  Liked by 1 persoon

 4. De verkiezingen in Frankrijk zijn nog niet zo lang geleden. Hadden ze toen moeten bedenken.

  Hier in Nederland is men blijkbaar ook nog niet geheel wakker. Daar maak ik mij erg veel zorgen om.
  Hoor net weer eens dat bericht over de uitkeringen die naar de marokkanen en turken gaan terwijl zij bezit hebben in hun eigen land. Hoe lang is dit al gaande en bekend?
  -Jaren.
  Maar wat werd eraan gedaan?
  -Uhhhh Niets.
  Nu weer een nieuw actieplan?

  Liked by 2 people

 5. @trebor2110 // oktober 23, 2018 om 08:26 //

  Zeker. Ik ben best wel laf.

  Like

 6. Laf of niet, Europa is niet meer te redden. Zo simpel is het.

  Liked by 1 persoon

 7. Tijd voor een blanke ethnostaat.

  Liked by 1 persoon

 8. Voor de jongere generatie zijn de belangrijkste criteria de prijs van vliegtickets en het feit dat de inwoners Frans spreken. De politieke stabiliteit van het land komt op de derde plaats, gevolgd door zacht weer.

  Nou, deze lijst geeft bepaald geen vertrouwen voor de toekomst van Frankrijk want kennelijk is deze jongere generatie nog doordrongen van het feit dat er ook nog zoiets als van brood op de plank nodig is.
  Allemaal geboren politici, gespeend van elke realiteitszin.
  Europa is niet meer te redden. Daniel zei het al en helaas heeft hij gelijk.
  De tegenspartelende landen als Polen, Hongarije etc. zullen gewapenderhand onder de voet worden gelopen.

  Like

 9. De Amerikaanse geostrategist Thomas P.M. Barnett, schreef in een brief aan de Amerikaanse regering: “Het uiteindelijke doel van de oorlog tegen terreur is de coördinatie van alle landen in de wereld, die tot stand moet worden gebracht door het mengen van de rassen met het doel om een lichtbruin van kleur ras te produceren in Europa (Rothschild-agent Coudenhove Kalergi en voormalig president Sarkozy). Voor dit doel worden 1,5 miljoen immigranten uit de Derde Wereld elk jaar in Europa opgenomen, met als resultaat een populatie met een gemiddeld IQ van 90, te stom om te begrijpen, maar slim genoeg om te werken “, “Dit komt overeen met het feit dat de EU in december recruteringskantoren in Afrika heeft opgericht met als gevolg dat 56 miljoen Afrikaanse “werknemers” + hun gezinnen emigreerden naar Europa als “werknemers”.

  Angela Merkel en het Kalergie Plan – De vernietiging van het witte ras

  Like

 10. trebor2110 // oktober 23, 2018 om 15:50 //

  Zeven van de tien jonge Fransen

  Moet dat niet zijn ,zeven op de tien jonge Fransen ???

  Like

 11. Voor Nederlands taaligen is de keuze echter zeer beperkt. Alleen in Belgie (dat is zeker geen verbetering aangezien Brussel de mossel hoofdstad van Europa is. En zuid Afrika met zijn boeren moorden (plaasmoorden) ook een slecht alternatief is. En in Nederland worden de gebieden waar de meerderheid een kleurtje heeft in razend tempo groter en vaker.
  Vluchten kan niet meer: toen Nederland nog een mooi vreedzaam homogeen land was.

  Like

 12. Petitie tegen de gedwongen import van miljoenen mensen via het zogenaamde ‘Mondiaal pact voor veilige, ordelijke en reguliere migratie’ oftewel ‘De Verklaring van Marrakesh’.

  https://stopverklaringmarrakesh.petities.nl/

  Like

 13. scherpschutter1943 // oktober 24, 2018 om 21:56 //

  De enige oplossing is geen politieke maar eEn gewapende opstand tegen het zogenaamde gezag

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s