Nieuw

Young Angry Men & Gangbangers March Towards U.S. Yelling “Vamos Para Allá Trump!”

Besides gang members and mobs of young angry men, the Central American caravan making its way into the United States also consists of Africans, Bangladeshis, Sri Lankans and Indians.

Judicial Watch is covering the crisis from the Guatemalan-Honduran border this week and observed that the popular mainstream media narrative of desperate migrants—many of them women and children—seeking a better life is hardly accurate. Guatemalan intelligence officials confirmed that the caravan that originated in the northern Honduran city of San Pedro Sula includes a multitude of Special Interest Aliens (SIA) from the countries listed above as well as other criminal elements and gang members.

Judicial Watch >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.173 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10115 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

1 Comment on Young Angry Men & Gangbangers March Towards U.S. Yelling “Vamos Para Allá Trump!”

  1. ieznogoedh // oktober 24, 2018 om 12:55 //

    Daarvan zaten er ook veel tussen de Syriers die als karavaan Duitsland binnen wandelden.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s