Nieuw

Trump belooft om zoveel troepen te sturen als nodig is om Soros’ invasiekaravaan te stoppen

Zoveel als nodig !

Geen limiet !

Fox News:

In een interview aan boord van Air Force One op maandag maakte president Trump duidelijk dat er geen limiet was aan het aantal troepen dat hij bereid is naar de grens te sturen om de groeiende migrantenkaravaan die zich snel een weg baant door hete en vochtige temperaturen in Mexico naar de Amerikaanse grens.

De president heeft eerder gezworen het Amerikaanse leger, in tegenstelling tot de Nationale Garde, te sturen om de groep te confronteren, waarvan de Verenigde Naties nu schatten dat het meer dan 7.200 leden sterk is. Dramatische beelden tijdens het weekend toonden hoe de karavaan, die minstens 1100 mijl verwijderd is van de grens met de Verenigde Staten, Trump’s waarschuwingen trotseert en een grensafrastering tussen Guatemala en Mexico verbrijzelt, terwijl migranten Mexico binnenstroomden ondanks de aanwezigheid van oproerpolitie.

Trump vertelde USA Today in een interview dat “mensen uit het Midden-Oosten” behoren tot de duizenden migranten in de caravan, in navolging van opmerkingen die hij maakte op Twitter maandagochtend, toen hij klaagde dat er MS-13 bende “criminelen en onbekende Midden-Oostersen” tussen mengen. De president heeft het niet uitgewerkt.

Gevraagd hoeveel troepen hij bereid was te sturen, vertelde Trump de krant simpelweg: “zoveel als nodig.”

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.173 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

4 Comments on Trump belooft om zoveel troepen te sturen als nodig is om Soros’ invasiekaravaan te stoppen

 1. Gewoon als vee op de vrachtwagen naar het slachthuis. Er konden geen dure bussen vanaf.
  De chips staat klaar, denk niet dat trump bluft.

  Like

 2. antiislamnu // oktober 24, 2018 om 01:30 //

  Dit gebeurt natuurlijk niet zomaar hier zit bloedhond sorros en zijn ultra linkse vriendjes achter het is een regelrechte aanval op de v.s .
  Leugen media zal wel weer met super zielige beelden komen en misschien als ze geluk hebben een paar lijken wat zal dat smullen zijn voor ze.

  Like

 3. Von Puffelen // oktober 24, 2018 om 19:07 //

  Hij kan z’n troepen dan maar beter alvast terughalen wat op zich geen slecht idee is omdat ze buiten de landsgrenzen geen fuck te zoeken hebben behalve op uitnodiging zoals de Russen in Syrie.

  https://www.brighteon.com/5852602205001

  Like

 4. Von Puffelen // oktober 24, 2018 om 22:42 //

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s