Nieuw

Onderzoek rood-groene Zweedse regering: gemeenten moeten in staat zijn om het land van particulieren zonder enige compensatie in beslag te nemen

Gedurende twaalf jaar onder de regeringen van de conservatief-liberale Reinfeldt en rood-groene Löfven werd Zweden getransformeerd. Niet met hervormingen voor het Zweedse volk, maar om tegemoet te komen aan de mensen in Afrika en het Midden-Oosten. Die door beloften van huisvesting, banen en financiële voordelen van Zweedse belastingbetalers naar Zweden werden gelokt.

Maar tijdens het gratis feest raakte het geld snel op en de bodem van de Zweedse schatkist kwam in zicht. Desondanks dat men driftig bleef door bouwen, raakten de woonvoorzieningen ook uiteindelijk op. Dat was het moment dat de rood-groene premier opnieuw een verstandsverbijstering kreeg en een communist aanstelde om te onderzoeken hoe men zo snel mogelijk land kon krijgen om migrantenwoningen te bouwen.

In juni besloot de regering een speciale onderzoeker aan te stellen met de taak om na te gaan of de gemeenten in staat waren om ervoor te zorgen dat bestaande bouwrechten door de regering konden worden opgeëist. De missie ging naar Nooshi Dadgostar van Vänster, Links, tot 1990 de Zweedse Communistische Partij.

Het doel van het onderzoek was dat de Zweedse gemeentes uitgebreider ervoor konden zorgen dat de bouwrechten verweven in gedetailleerde bouwplannen “zonder onnodige vertraging” door hen konden worden gebruikt.

Een van de voorstellen is om delen van de zogeheten exploitatie bestemmingsregels opnieuw in te voeren.

Dit zou betekenen dat de gemeente het land van een particulier kan innemen zonder een cent te betalen. Op dit moment moet de gemeente, na een rechtszaak, 125 procent van de waarde betalen.

Het onderzoek stelt dat “het onredelijk is dat het uitgangspunt is dat gemeentes 125 procent moeten betalen als compensatie voor grond bestemd voor algemene doeleinden”.

In communistische geest wordt het land van de eigenaar gestolen. Effectief en gemakkelijk wanneer de in de steek gelaten burger al in de put zit. Het is niet onwaarschijnlijk dat binnenkort, volgens het Sovjet-model, de zomerhuisje (stuga) met bijhorende privégrond van de autochtone Zweden in beslag worden genomen.

Bron:

Ett snabbare bostadsbyggande (PDF)
Regeringens utredare: kommuner ska kunna beslagta privatpersoners mark utan att betala en enda krona

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.177 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8192 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on Onderzoek rood-groene Zweedse regering: gemeenten moeten in staat zijn om het land van particulieren zonder enige compensatie in beslag te nemen

 1. Duchesne // oktober 23, 2018 om 23:03 //

  Blijkbaar word bezit steeds vaker door regeringen gewoon afgenomen, als de plannen ervoor zijn, dan is de denkwijze al zover gevorderd….privebezit is de kern van alle vooruitgang en de westerse samenleving….het is overduidelijk dat het opheffen van prive bezit het ontnemen is van identiteit en eigen initiatief. Daarna volgt Sharia…..

  Like

 2. Godgeklaagd

  Like

 3. antiislamnu // oktober 24, 2018 om 01:14 //

  Ze hebben er zelf voor gekozen en wat maakt het uit dit is gewoon een nieuwe regeling om het Zweedse paradijs verder uit te bouwen ik denk dat die Zweden gewoon blij zijn dat zij hun bezittingen aan de asielparasieten cadeau kunnen geven .

  Like

 4. CITAAT Vladimir Lenin . . .

  “Het doel van socialisme is communisme.”

  Like

 5. fouter dan fout, communisme moet je niet willen

  Like

 6. Ala Zuid-Afrika.

  Like

 7. Petitie tegen de gedwongen import van miljoenen mensen via het zogenaamde ‘Mondiaal pact voor veilige, ordelijke en reguliere migratie’ oftewel ‘De Verklaring van Marrakesh’.

  https://stopverklaringmarrakesh.petities.nl/

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s