Nieuw

Nederlandse rechtsstaat dondert in elkaar onder dreiging van mohammedaans geweld – Na Den Haag verbiedt ook Utrecht demonstratie bij moskee

Vanaf nu geldt hier de Sharia ! Okay ... (klik voor groter)

Het signaal dat de overheid afgeeft aan de ummah, is dat ze zwicht voor de islamitische geweldsdreiging.

Elke imam aanvoerder van de legers van allah, elke buurtvader en elke Marokkaanse straatjihadist, weet nu welke methodes effectief toegepast kunnen worden om de Nederlandse samenleving te laten gehoorzamen aan de door hen opgelegde regels.

NRC:

In navolging van het Haagse stadsbestuur heeft de Utrechtse locoburgemeester Kees Diepeveen besloten om geen demonstratie bij een moskee toe te staan. Anti-islambeweging Pegida wilde woensdag bij het Moskeeplein in Utrecht demonstreren, maar kreeg van de gemeente een andere locatie toegewezen omdat er eerder deze maand rellen uitbraken bij een soortgelijke demonstratie.

Volgens Diepeveen zijn de openbare orde en veiligheid in het geding.

Eeuh ja, omdat jullie niet handhaven. Omdat jullie nooit handhaven. Alleen die ene keer als de A7 geblokkeerd wordt, en alleen maar omdat dat gezagsgetrouwe en de wet-gehoorzamende burgers zijn, die niet met stenen gaan gooien en de politie aanvallen.

“Het recht op demonstratie is een belangrijk recht in onze grondwet en blablabla”:

Maar niet als moslims willen dat dat recht niet geldt. Dan buigt de overheid voor de ummah. Onze overheid uit alleen nog maar loze kreten. Deze overheid is in niks nog een overheid, het is alleen nog maar een incassobureau. Een zeer selectief incassobureau, dat deurwaarder speelt bij de autochtone bevolking om het afgeperste geld vervolgens als jiziya uit te delen onder de immigratiejihadisten, die donders goed begrijpen dat tegen deze samenleving financiële jihad de meest effectieve jihad is.

Het OM is een politiek orgaan geworden om dissidenten te vervolgen als in de Sovjet-Unie. De rechtsstaat bestaat niet meer. Als alle voorwaarden voor een rechtsstaat weggenomen zijn, dan is het vervolg niet moeilijk te voorspellen.

Als u ondanks alles toch nog enig geloof hecht aan de rechtsstaat, en vertrouwen heeft in degenen die hem gesloopt hebben, zou u kunnen overwegen die jongens van Identitair Verzet te steunen die zich juridisch willen verzetten tegen de gemeente Den Haag:

Anderen, zouden een analyse moeten maken van welke methoden effectief gebleken zijn om je zin door te drijven en daar conclusies aan verbinden.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.159 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10113 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

7 Comments on Nederlandse rechtsstaat dondert in elkaar onder dreiging van mohammedaans geweld – Na Den Haag verbiedt ook Utrecht demonstratie bij moskee

 1. shlomoshe // oktober 23, 2018 om 07:42 //

  U is heel waarschijnlijk toch al bekend wegens het bezoeken van deze site.
  Een kleine donatie veranderd daar weinig aan, is ook geen kleur bekennen, bent u niet nieuwsgierig naar een toetsing door de rechter?

  Liked by 1 persoon

 2. Het wordt gewoon tijd dat we hier een regering krijgen zoals in Hongarije. Maar dat zal waarschijnlijk nooit lukken met al die linkse suf gerukte randdebielen. Geloven nog steeds in de goedheid ondanks alle persberichten.

  Liked by 1 persoon

 3. antiislamnu // oktober 23, 2018 om 12:15 //

  Islamitische dreiging en geweld werkt gewoon onze regering scheit in de broek vóór het geloof van de pedofiel dat is wel duidelijk.
  Wel jammer dat je alleen met creditcard kan doneren iDEAL zou een uitkomst zijn .

  Like

 4. polderboy // oktober 23, 2018 om 13:40 //

  Die Kees Diepenveen zijn CV lees je hier:
  https://www.utrecht.nl/bestuur-en-organisatie/college-van-b-en-w/burgemeester-en-wethouders/kees-diepeveen/cv-en-nevenfuncties/

  Soort van lopend poldermodel, de Groenlinks kerel, die het erg veel heeft over daktuintjes.
  Ondertussen blijkt het dus een diep in de corporatistische kartelstructuur van de polder ingegraven uiterst conservatieve vinger wapperende regent te zijn:
  “Pegida …is… gemeld dat discriminerende of opruiende uitingen niet zijn toegestaan.”
  https://www.utrecht.nl/nieuws/artikel/demonstratie-pegida-nederland-op-woensdag-24-oktober/

  Like

 5. polderboy // oktober 23, 2018 om 19:59 //

  In het Calais van Nederland, Moerdijk, vraagt de meester van Henk en Ingrid en andere domme tokkies die hun referendum muil moeten houden of dat niet EU maar wel moslimland Albanië iets voelt voor een vredesbestand.
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/2717944/moerdijk-vraagt-hulp-albanie-tegen-migranten

  Althans, totdat hij zijn welvaartsvaste ambtenarenpensioen heeft bereikt. Wat die Albanese jihadsoldaten daarna met Moerdijk en de aldaar wonende Nederlanders doen zal hem op pensioendatum immers helemaal een worst wezen.

  Liked by 1 persoon

 6. kamervragen??

  Like

 7. Petitie tegen de gedwongen import van miljoenen mensen via het zogenaamde ‘Mondiaal pact voor veilige, ordelijke en reguliere migratie’ oftewel ‘De Verklaring van Marrakesh’.

  https://stopverklaringmarrakesh.petities.nl/

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s