Nieuw

Massale fraude door migranten: Duizenden Turken bezitten huizen in Turkije terwijl ze van Nederlandse uitkeringen leven

De Nederlandse autoriteiten hebben een massale fraude ontdekt door migranten en dubbele paspoorthouders uit Turkije, rapporteert de publieke omroep NOS.

In de jaren 2016 en 2017 bleek uit meer dan 600 onderzoeken in Turkije dat 17 miljoen euro aan vermogen voor de Nederlandse autoriteiten verborgen werd gehouden.

Mensen die in Nederland een uitkering ontvangen, zijn verplicht om volledig transparant te zijn over hun financiële situatie en bezittingen.

Nederlanders of mensen met een verblijfsvergunning, die over goederen of kapitaal beschikken, hebben meestal geen recht op een uitkering. Het voor de overheid verborgen houden van deze zaken is fraude.

De Telegraaf noemt het een groot probleem. Volgens hen zijn tussen de 8.000 en 12.000 Turken en nog veel meer migranten of dubbele paspoorthouders uit andere landen frauduleus.

Volgens de krant bestaat het probleem al tientallen jaren, maar het is niet aangepakt. Redenen hiervoor zijn angst voor discriminatie, kosten van onderzoek, bedreigingen door buitenlanders of onvoldoende expertise.

Een Turks parlementslid van de AK-partij van Erdogan noemt de onderzoeken van de Nederlandse regering illegaal.

Er zijn signalen dat ook in andere EU-landen frauduleus gedrag van Turken plaatsvindt. Eerder is al gemeld hoe een compleet Turks dorp leefde van Duitse uitkeringen.

Bron:

Massive fraud by migrants: Thousands of Turks own houses in Turkey while living on Dutch benefits

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.175 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8192 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

9 Comments on Massale fraude door migranten: Duizenden Turken bezitten huizen in Turkije terwijl ze van Nederlandse uitkeringen leven

 1. Volgens mij was dit al tientallen jaren bekend. Maar de kamer zal wel weer geschokt zijn.
  En net als Marokko zal ook Erdogan wel roepen dat ze niet aan gepakt mogen worden.

  Liked by 1 persoon

 2. Dat wist ik allang, dus

  Liked by 1 persoon

 3. Wim Vreeswijk // oktober 24, 2018 om 00:20 //

  Dit is al de zoveelste blunder van dit nepparlement !

  Liked by 1 persoon

 4. antiislamnu // oktober 24, 2018 om 01:21 //

  Ik heb een kennis die bij de Rabobank heeft gewerkt vertelde mij dat hij elke maand voor miljoenen aan huursubsidie en kinderbijslag overmaakte naar Marokko en Turkije en dat dan alleen bij zijn filiaal.
  Dit speelde twintig jaar geleden al kun je na gaan en dan zijn ze nu nog te laf om het aan te pakken .

  Liked by 1 persoon

 5. (((Leon de Jong)))

  Liked by 1 persoon

 6. Dat wist iedereen toch? Alle Turken en Marokkanen die ik gekend heb, hebben op de één of andere wijze de overheid gefraudeerd.

  Liked by 1 persoon

 7. De tijd dat ik mij druk maakte over dit soort misstanden heb ik inmiddels achter mij gelaten.
  En wel om het feit dat op vele fronten het hele systeem totaal verrot is.
  Misstanden als bovengenoemd spelen al vele jaren op vele fronten, maar worden om politieke redenen als bijv. stemmenverlies tijdens verkiezingen, verdoezeld. Om de zoveel jaar wordt het weer eens opgerakeld, door het 1 of andere nieuwsmedium,…..and that’s it!

  Nederland is zwaar ziek om niet te zeggen terminaal en het enige wat nog rest is een harde ‘boem’.
  Een totale ‘reset’ dus waarna de boel kan worden opgeschoond en Nederland opnieuw kan starten. Zónder multikul !

  Kortom; het ‘huis’ (Nederland) dient afgebroken en opnieuw opgetrokken.
  E.e.a. uiteraard met ‘nieuwe stenen’.
  (en de oude door de vergruizer)

  Liked by 1 persoon

 8. Tijl Uylenspiegel // oktober 24, 2018 om 15:52 //

  Een leuk weetje.
  Toen Suriname zelfstandig werd moesten Surinamers een keus maken; óf Nederlander worden óf Surinamer worden, beiden tegelijkertijd dat kon niet ! En dat terwijl Suriname toch lange tijd deel had uitgemaakt van het Koninkrijk der Nederlanden.
  Hoe we dan nu met als die ‘dubbele paspoortiërs’ zijn opgescheept mag u zelf invullen maar ik ruik een dubbele standaard.

  Liked by 3 people

 9. Is hier al heel lang bekend maar ze willen er niets tegen doen. Het is makkelijker om hier Nederlanders met maar ėėn paspoort op te sporen. Ligt niet alleen aan dit kabinet maar aan de velen hiervoor ook. Hoop dat men nu eindelijk wakker wordt.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s