Nieuw

Frankrijk ontruimt kamp met 1800 immigratiejihadisten bij Duinkerken

De Franse veiligheidstroepen hebben opnieuw een geïmproviseerd kamp met ongeveer 1800 vluchtelingen bij Duinkerken geëvacueerd.

Voor de derde keer in zeven weken hebben de Franse autoriteiten een wild vluchtelingenkamp bij Duinkerke aan het Kanaal ontruimd.

Rond 1800 zouden er vanuit het kamp in de gemeente Grande-Synthe mensen worden overgebracht naar andere onderkomens in Noord-Frankrijk, volgens de prefectuur op vrijdag. De nieuwe Franse minister van Binnenlandse Zaken Christophe Castaner had aangekondigd dat hij dergelijke nederzettingen in de toekomst niet langer zou tolereren.

Volgens de autoriteiten bevond het merendeel van de Koerden die Irak waren ontvlucht zich in het kamp. Onder de migranten bevonden zich ook veel families. De prefectuur verklaarde dat de ontbinding van het kamp bedoeld was om “mensenhandel” door smokkelaars te voorkomen. De meeste vluchtelingen hopen vanuit Noord-Frankrijk Groot-Brittannië te bereiken.

Vluchtelingenorganisaties bekritiseerden de evacuatie van het kamp. “We weten heel goed dat sommige mensen terugkomen”, aldus de organisatie Drop. Er zijn te weinig reguliere accommodaties in Frankrijk. Maar de hygiënische omstandigheden in het inmiddels opgeheven kamp waren onhoudbaar, zeiden de helpers: Er waren daar geen douches of toiletten.

Begin en eind september hadden de autoriteiten soortgelijke vluchtelingennederzettingen met ongeveer 500 mensen elk in de buurt van de havenstad Duinkerke geëvacueerd.

Epoch Times >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.173 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

3 Comments on Frankrijk ontruimt kamp met 1800 immigratiejihadisten bij Duinkerken

 1. templars2017 // oktober 23, 2018 om 22:48 //

  Veel beterschap is niet te verwachten …….

  Like

 2. Ludo Auwerijckx // oktober 24, 2018 om 07:29 //

  Zolang de Belgische grenzen maar op zijn minst gecontroleerd worden!!

  Like

 3. Horatius // oktober 24, 2018 om 14:58 //

  Volgens de Linkse politieke partijen zou dit vluchtelingenprobleem op humane wijze kunnen worden opgelost: geef ze een verblijfsdocument, een woning en een goed betaalde baan en vervolgens gaan we over tot de orde van de dag.

  Dat dit scenario een aanzuigende werking heeft moge duidelijk zijn, want een dergelijke open grenzen-politiek zou er voor zorgen dat er nog vele miljoenen vluchtelingen zullen volgen.

  Geen nood dus. ‘Want we bouwen nog wat woningen bij en er is nog plek en werk zat en over die integratie moeten we het zeker niet hebben, tenslotte is er hier een Vrijheid van Godsdienst en Meningsuiting.’
  ‘De wereld is van iedereen en de grenzen zouden moeten worden opgeheven want we kampen hier in Europa met een vergrijzing van de autochtone bevolking, de kerken lopen leeg en meer diversiteit zal een verrijking van onze cultuur betekenen. De Islam is een religie van de Vrede en sinds de jaren 70 een vast onderdeel van onze samenleving geworden.’

  ‘En die terreuraanslagen zijn het gevolg van de opkomst van het populisme dat de grootste bedreiging vormt voor de toekomst van Europa.’

  Dat dergelijk Links gedachtegoed gespeend is van iedere vorm van realisme moge overduidelijk zijn en toch wordt deze prietpraat ons dagelijks voorgehouden via de staatsomroep en onze regering.
  Die vluchtelingenkampen in Duinkerken zijn in feite het voorlopige verblijf van de invasietroepen uit tal van exotische gebieden waaraan in het verleden miljarden aan Ontwikkelingshulp is besteedt met deze invasie als eindresultaat.

  ‘Maar ze komen toch uit oorlogsgebieden, ze worden vervolgd vanwege hun politieke of religieuze overtuiging of ze zijn homoseksueel en bovendien ook nog eens minderjarig.
  En hebben wij niet de christelijke plicht om onze medemens in nood de helpende hand toe te steken en ze hier ruimhartig en op humane wijze op te vangen?’

  Maar al die stijgende criminaliteit, die vele aanrandingen en verkrachtingen en de opkomst van de radicale en politieke islam, vormt dat dan geen enkel probleem?

  ‘Dat zijn opgeklopte incidenten die in iedere samenleving nu eenmaal voorkomen en over enkele generaties is ook dat probleem opgelost en wij zijn als Nederlanders natuurlijk ook geen lieverdjes.’

  Dergelijke bovenstaande discussies heb ik de afgelopen jaren eindeloos gevoerd en ze zullen sommigen van u bekend voorkomen.
  Op een gegeven moment ben ik daar mee gestopt want het is uiteraard verloren tijd en wie niet horen wil zal moeten voelen.

  Is er nog hoop op een goede afloop?
  Als we het voorbeeld van Italië volgen zeker wel en die sancties vanuit Brussel en Straatsburg zullen we voor kennisgeving aannemen en vervolgens over gaan tot de orde van de dag: het sluiten van de als radicaal bekend staande moskeeën (70 procent?) en het uitzetten van iedere ongewenste vreemdeling.

  Met als resultaat het oplossen van de huidige woningnood en een samenleving die een stuk veiliger is geworden.

  Zelfs het touwtje kan dan weer uit de brievenbus!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s