Nieuw

Een telegram over de joodse macht

Op 2 mei 1918 stuurde de consulaat-generaal van de Verenigde Staten in Moskou, Maddin Summers, een telegram naar het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken waarin hij rapporteerde dat de Joden de dominante groep waren in het bolsjewistische leiderschap.

In oktober 1917, tijdens de Eerste Wereldoorlog, namen de bolsjewieken de macht in Rusland. Ontevredenheid met de oorlog en moeilijke omstandigheden maakten de revolutie mogelijk. Al vroeg kwamen er berichten uit Rusland over de joodse dominantie onder de bolsjewieken.

Op 2 mei 1918 stuurde de Amerikaanse consulaat-generaal in Moskou, Maddin Summers, een telegram naar het ministerie van Buitenlandse Zaken, dat specifiek inging op de situatie in een groot aantal Russische steden, waaronder Vitebsk. In het rapport kondigt Summers aan dat bolsjewistische Joden het regime in deze steden domineren.

Consulaat-generaal Summers was een van de velen die op dat moment pleitte voor militaire interventie in Rusland. Summers geloofde dat de machtsovername van de bolsjewieken in Rusland zo’n ernstige internationale dreiging betekende dat het zelfs de lopende wereldoorlog overschaduwde, en betekende dat de geallieerden en hun vijand Duitsland zich moeten verenigen om het Sovjetregime omver te werpen.

Slechts een paar dagen na zijn telegram op 2 mei overleed consulaat-generaal Summers, de reden voor zijn snelle dood was naar verluidt overwerkt (burnout). Summers werd 40 jaar oud.

Op 5 juni 1918 stuurde een andere Amerikaanse diplomaat, John K. Caldwell, consul in Vladivostok, een telegram naar het State Department waarin werd gelezen:

“Vijftig procent van de sovjetheerschappij in elke stad bestaat uit Joden van de slechtste soort, van wie velen anarchisten zijn. Het zou een ernstige fout van onze kant zijn om de bolsjewieken te erkennen ….”

Robert Wilton (1868-1925), die toen als correspondent voor The Times in Rusland werkte, publiceerde in 1920 een boek in het Frans, Les Derniers Jours des Romanovs (De laatste dagen van Romanov), over de bolsjewiekenmoord op de Russische tsaar familie. In de Franse editie van het boek werden lijsten van leidinggevenden in de Sovjetregering gepresenteerd, waaruit duidelijk bleek dat de joden in de meerderheid waren. Wilton schreef in zijn boek:

“De hele geschiedenis van bolsjewieken in Rusland draagt een onuitwisbare stempel van een buitenlandse invasie. De moord op de tsaar, bewust gepland door de Jood Sverdlov en uitgevoerd door de Joden Golosjtsjekin, Syromolotov, Safarov, Voikov en Yurovsky, was geen daad van het Russische volk, maar van deze vijandige indringers.”

Lees meer Kalender>>>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.161 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8021 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Een telegram over de joodse macht

  1. tim pietersen // oktober 23, 2018 om 17:15 //

    wat zei bobby fischer (joods, 187 iq) hierover?:

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s