Nieuw

Dreigend, drammend, jankend verongelijkt LGBTQ volk eist dat stadje heterovlag neerhaalt, nadat hun eigen vlag net een week gehangen heeft

Er is ongeveer elke week een gay-pride ergens, elke politieke partij doet daar aan mee. Onze kleuterscholen worden geïnfecteerd met dragqueens en transdemons. Mensen van een zekere etniciteit kunnen overal genderklieken opzetten om blanke kinderen te steriliseren, gebruikmakend van de smoes dat 11-jarige kinderen trans zouden zijn in een eugenetisch uitroeiprogramma.

Maar hee, de LGBTQ-gemeenschap is de meest gemarginaliseerde:

CalgaryHerald:

Vliegt in het gezicht van degenen die het meest gemarginaliseerd zijn – dorp verwijdert ‘heterovlag’ na publiek verzet.

Een dorp in New Brunswick heeft na een enkele dag een “heterovlag” weggenomen, na een publieke terugslag, zowel lokaal als daarbuiten.

De vlag werd zondagmiddag in Chipman gehesen, waarbij burgemeester Carson Atkinson zei dat het voldeed aan de criteria van de dorpsraad omdat het de rechten van personen erkent, aanvaardt en respecteert volgens het Handvest van rechten en vrijheden.

Maar dat was gerekend buiten de drammende intoleranten die het normale blanke gezin haten. Al snel stroomde de facebookpagina van het dorpje vol met briezende transdemonen, draqduivels en LGBT-bloedhonden die geen andere ‘diversiteit’ dan die van hen tolereren.

Chipman’s kantoorassistent, Janette Fanjoy, zei maandag dat de regenboogvlag was gehesen voor de week van 24 juni, en het de bedoeling was dat de heterovlag ook een week zou hangen.

Ze zei dat een verklaring van de raad over de verwijdering van de vlag later op maandag wordt verwacht.

Dus die zogenaamd gemarginaliseerden kunnen een week hun vlag ophangen zonder dat er ook maar een onvertogen woord valt. Zonder dat er iemand klaagt. Maar zodra hetero’s ook een vlag op hangen, waar duidelijk niet mee gezegd is dat die andere vlag niet getolereerd wordt, want die heeft net een week gehangen zonder problemen, dan gaat de LGBTQ-gierput helemaal open.

De enige oplossing is dan om er een tweede naast te hangen en ze het hele jaar te laten hangen, behalve die ene week dat de regenboogvlag gehesen wordt. Als je dat überhaupt nog wil na deze intolerante actie.

Faith Kennedy, die met jongeren in de gemeenschap werkt, zei dat ze verbaasd was dat de raad de heterovlag goedkeurde.

Waarom ? Jouw regenboogvlag werd toch ook goedgekeurd.

Kennedy was een van een aantal inwoners die dit jaar een regenboogvlag aanvroegen voor de eerste vieringen van het dorp, hoewel aanvragen voor een regenboogzebrapad niet werden goedgekeurd.

Jullie vlag werd goedgekeurd, en op jouw beurt gun je anderen hun vlag dan niet. Lesbi-heks. En nee, natuurlijk mag je niet het hele dorp overschilderen in jouw oorlogskleuren. En wat doe je met die jongeren waar je mee ‘werkt’, wat voor gif injecteer je in hun hersenen ?

Justin Smith, die opgroeide in het naburige dorp Minto, zei in een e-mail maandag dat hij het hijsen van de heterovlag ziet als een “display van haat” dat een teleurstellende boodschap van gekozen functionarissen zendt.

Smith zei hij hoopt de raad een verontschuldiging zal uitgeven en zal aftreden.

Er stond niet op die vlag dat alle homo’s op de brandstapel moeten Justin.

“De trieste ironie hier is dat het hijsen van een zogenaamde ‘straight pride’ vlag …. een goed voorbeeld is van de discriminatie waar we vandaag de dag mee te maken hebben gehad en nog steeds mee te maken hebben”.

Jouw vlag heeft net zeven dagen gehangen, en de vlag voor normale mensen, die steeds verder in de hoek gedrukt worden, werd na een dag gestreken. Wie wordt er hier gediscrimineerd, Justin ?

Jullie maken jullie zelf met de dag meer en meer gehaat. Op een dag is de grens bereikt en worden jullie weer opgesloten in de kast, en dan is dat omdat jullie het zelf veel en veel te ver gevoerd hebben.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.173 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s