Nieuw

Brutale “Zuiderlingen” overvallen 84-jarige, gehandicapte vrouw. Nu is ze dood!

politiefoto

Een 84-jarige, gehandicapte oudere vrouw was begin oktober het slachtoffer van een overval. De twee “zuidelijke” uitziende mannen roofden handtas van de rollator de oude dame. Terwijl hun slachtoffer viel en weerloos en zwaar gewond op de grond lag, vluchtten de twee migranten met hun prooi. De vrouw is nu overleden.

Op donderdag 4 oktober nam de 84-jarige Krefeldse vrouw met ernstige loopstoornissen rond 17.30 uur 600 euro in contanten op uit de Sparkasse aan de Kölner Straße. Op weg naar huis merkt de senioren twee fietsers op. Ze reden meerdere malen langs haar heen en keken naar haar. Achter een wit busje probeerde een van de mannen opeens de handtas van de oudere vrouw uit de rollator te rukken. Dit mislukte echter omdat de tas vast zat. 

Echter, de oudere vrouw verloor haar evenwicht door de aanval, viel op de grond en verloor het bewustzijn. Terwijl de hulpeloze vrouw zwaargewond op de grond lag, stalen de twee daders haar handtas en ontsnapten toen met de buit. Korte tijd later vond een getuige de oudere vrouw en waarschuwde de reddingsdienst.

Volgens de nieuwsdienst nrw-aktuell bezweek de vrouw aan haar verwondingen en stierf.

Beschrijvingen van de verdachten:

Een man is ongeveer 26 tot 30 jaar oud, ongeveer 1,65 tot 1,70 meter lang en van gedrongen formaat. Hij heeft een donkere teint, een gemiddelde lengte, donker haar en een onzuivere, maar ook een sterk beschadigde huid (zoals acne). De man droeg een donker vest, uitgewassen jeans en sportschoenen die eruitzagen als indoor schoenen. Hij was onderweg met een oudere, kikkergroene damesfiets.

De tweede dader is ongeveer 20 tot 27 jaar oud, ongeveer 1,75 meter hoog en van slank postuur. Hij heeft een donkere teint, een smal gezicht, een driedaagse baard en donker haar dat in een zijsnijding is geknipt. Zijn verschijning is beschreven als onverzorgd. De man droeg een wit overhemd met lange mouwen, een zwart suedejasje met koorden erop, een donkerblauwe spijkerbroek. Hij droeg ook sportschoenen die vergelijkbaar zijn met Nike Free sportschoenen. Hij was onderweg met een oudere, zilverkleurige fiets met mand op de drager.

Getuigen beschrijven de verschijning van de twee daders als “zuidelijk”.

Het Openbaar Ministerie heeft een beloning van 5.000 euro aangeboden voor het bewijs dat tot de arrestatie van de dader heeft geleid. Wie kent de afgebeelde personen? Informatie wordt telefonisch aangevraagd bij de politie Krefeld op 02151 6340 of per e-mail op hinweise.krefeld@polizei.nrw.de.

JouWatch >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.176 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

2 Comments on Brutale “Zuiderlingen” overvallen 84-jarige, gehandicapte vrouw. Nu is ze dood!

  1. Petitie tegen de gedwongen import van miljoenen mensen via het zogenaamde ‘Mondiaal pact voor veilige, ordelijke en reguliere migratie’ oftewel ‘De Verklaring van Marrakesh’.

    https://stopverklaringmarrakesh.petities.nl/

    Like

  2. jochemjaarsma // oktober 25, 2018 om 00:01 //

    Nabestaanden van slachtoffers: Hure Merkel massaal aansprakelijk stellen voor het geleden leed.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s