Nieuw

Boy, nine, is decapitated ‘by two relatives as part of a human sacrifice to a Hindu goddess’ in India

Shakti wikimedia

A nine-year-old boy was decapitated by two of his relatives as part of sacrifice to a Hindu goddess in India.

The two family members were arrested shortly after the gruesome incident, which took place in the village of Sundhimunda outside the town of Titlagarh in Balangir District located in eastern India’s Odisha State.

According to local media, police have arrested the victim’s brother and uncle in relation with the killing.

Reports said that one of the suspects confessed to the decapitation during questioning, but it is unclear which family member.

The Daily Mail >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

1 Comment on Boy, nine, is decapitated ‘by two relatives as part of a human sacrifice to a Hindu goddess’ in India

  1. Die mensen in india zijn ziek geworden netals moslims vertonen hun ook extreem ziekelijk gedrag. Nog niet zo erg als islam, maar willen ziekelijke opofferingen doen en zijn helemaal doorgedraaid ik geloof ook in hindoeisme, maar niet zo erg ziekelijk als in india gebeurt ik geloof in de kracht van god of jezus of ganesha.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s