Nieuw

“Vluchtelingenkind” met gloednieuwe Samsung Note 9 en gouden polshorloge klaagt over de sociale dienst van Zweden

Het zielige arme vluchtelingenkindje Hossein mag van de gemene Zweedse sociale dienst niet Swishen.

De regelgeving van de sociale dienst in Zweden irriteert de 19-jarige Hossein mateloos, schrijft het links-liberale dagblad Aftonbladet. Het “vluchtelingenkind”, dat een Samsung Galaxy Note 9 en een gouden horloge bezit, voelt zich gepest door de Zweedse autoriteiten.

In Lidingö buiten Stockholm wordt het geld dat men ontvangt via de Swish App, een Zweedse PayPal, geteld als inkomen. Dit betekent dat een uitkeringsgerechtigde minder bijstand ontvangt als er via het populaire betalingssysteem geld binnenkomt.

Hossein is een zogenaamde onbegeleide minderjarige, naar eigen zeggen ongeveer 18 jaar oud. Om in aanmerking te komen voor een uitkering moet hij zijn maandelijkse inkomen melden bij de autoriteiten, zegt het “kind”. Toen hij erachter kwam dat het geld dat hij via Swish ontving van zijn uitkering werd afgetrokken, was hij geschokt.

Hossein beweert dat het inkomen op zijn Swish account voor avonden wordt overgemaakt wanneer hij en zijn vrienden uit eten gaan in restaurants. Een van hen betaalt, terwijl de anderen hun deel van de rekening naar die persoon sturen.

– Ik voel me gepest. Alle andere jonge vluchtelingen kunnen geld naar elkaar overmaken, vertelt hij Aftonbladet en vervolgt:

– Alleen de vluchtelingkinderen in Lidingö kunnen deze techniek, die in Zweden en in de wereld heel gewoon is, niet gebruiken. Wat is er niet goed met ons?

De regels zijn echter voor iedereen hetzelfde die in Lidingö op een sociale uitkering aangewezen zijn.

Hosseins stelt voor dat “vluchtelingenjongeren” tot een bepaalde limiet geld mogen overmaken zonder dat het geld van de Zweedse uitkering wordt afgetrokken.

Het verhaal vertelt echter niet welke betaalmethode Hossein gebruikte toen hij zijn Samsung Galaxy Note 9 ter waarde van ongeveer 1.000 euro kocht, zijn gouden horloge en merkkleding, en hoe hij zich kan veroorloven om de maaltijden van zijn vrienden in restaurants te betalen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.174 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8190 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

9 Comments on “Vluchtelingenkind” met gloednieuwe Samsung Note 9 en gouden polshorloge klaagt over de sociale dienst van Zweden

 1. paulzwueste // oktober 22, 2018 om 17:23 //

  Drugs natuurlijk.
  Zal niet lang leven.
  Te stom.

  Like

 2. Heb nog nooit een kind met een baard gezien, U wel?

  Like

 3. Hier in Zweden struikel je over de baardkinderen.
  Door de uitstekende leefomstandigheden en overvloed aan voedingsrijke producten in hun thuislanden schijnen ze sneller te groeien en volwassen te worden.

  Like

 4. Een beetje vreemd ja behalve dat voorschieten van de restaurantrekening! Dat zou kunnen natuurlijk. Die rekening wordt evenlater verdeeld. Is toch heel onpraktisch om dat in een restaurant te doen. Hahaha

  Like

 5. Flying_Dutchman74 // oktober 23, 2018 om 12:18 //

  Met een stuk hout de grens over slaan vuile parasiet.

  Liked by 1 persoon

 6. ieznogoedh // oktober 23, 2018 om 12:23 //

  Hossein beweert dat het inkomen op zijn Swish account voor avonden wordt overgemaakt wanneer hij en zijn vrienden uit eten gaan in restaurants.

  Fijn dat de belasting betalende Zweden zo gul zijn dat van uitkeringen in restaurants gegeten kan worden.

  Like

 7. antiislamnu // oktober 23, 2018 om 12:41 //

  Die telefoon heeft hij nodig om de kindertelefoon te bellen
  https://goo.gl/images/uih4Cj

  Like

 8. Wachteres // oktober 23, 2018 om 13:36 //

  Ik wacht nog altijd op een vermagerd, vermoeid en uitgehongerd vluchtelingenkind, voordat ik medelijden krijg. Of zou deze jongeman hongeroedeem hebben?

  Ook heb ik nog niemand van die ‘zielugerds’ in lompen zien lopen. Integendeel, ze eisen hier meteen merkkleding, zijn ze thuis blijkbaar ook gewend.

  Like

 9. Petitie tegen de gedwongen import van miljoenen mensen via het zogenaamde ‘Mondiaal pact voor veilige, ordelijke en reguliere migratie’ oftewel ‘De Verklaring van Marrakesh’.

  https://stopverklaringmarrakesh.petities.nl/

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s