Nieuw

UvA neemt knuffelpuppies in gebruik

extreem-rechtse knuffelpuppy, klik voor groter

De huidige generatie huilstudenten, sneeuwvlokjes, en anderszins maatschappelijk ongeschikten hebben last van examenstress.

Nu.nl meldde vorige week al dat het marxistische indoctrinatiekamp in Amsterdam daar iets op gevonden had:

De universiteitsbibliotheek van de Universiteit van Amsterdam (UvA) aan het Singel krijgt tijdens de tentamenweek een kamer waar studenten een kwartier met puppy’s kunnen knuffelen. Dit zou de stress bij de studenten moeten verminderen.

In de Verenigde Staten hebben ze uithuiltoiletten voor studenten:

In Amsterdam moeten ze het voorlopig doen met knuffelpuppies:

Zelfs extreem links gaat het een beetje ver:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.173 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10115 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

3 Comments on UvA neemt knuffelpuppies in gebruik

  1. En de stress bij de dieren zal verhogen. Waardeloos plan; dieren zijn geen speelgoed. Dit laat wel weer zien hoe ver van de realiteit deze ‘studenten’ staan, alles om zichzelf naar de zin te maken

    Like

  2. Stuur ze naar de hoeren, dat help veel beter tegen de stress, en is ook nog eens vrouwvriendelijk.

    Like

  3. Geef de huidige HOOGLERAREN allemaal de Zak,die LINKSE IDIOTEN verzieken het brein van die stumpers en zullen nooit voor dit land vechten maar het alleen vernietigen maar hoop dat ze allemaal een overdosis nemen.

    Liked by 2 people

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s