Nieuw

Studenten slaan weegschalen stuk om lichaamspositiviteit te bevorderen

Deze landwalrussen denken dat hun plan waterdicht is maar hun dichtgeslibde hersenen zien één ding over het hoofd. We hebben geen weegschalen nodig om te zien dat jullie blubbervet zijn.

Breitbart:

Studenten aan hogescholen in Noord-Amerika slaan weegschalen stuk om “body positivity” te promoten.

Studenten van de University of Southern California en Nipissing University in Ontario, Canada, organiseren evenementen waarbij studenten weegschalen kunnen stukslaan in een poging ‘positiviteit van het lichaam’ te bevorderen.

Eerder dit semester werden studenten van Nipissing University uitgenodigd om deel te nemen aan een evenement met de naam ‘Smash the Scales’. Het evenement is gemaakt omdat ‘weegschalen iets zijn waardoor mensen zich inadequaat voelen’, volgens een lokale Canadese krant.

Weegschalen zorgen er niet voor dat mensen zich ‘inadequaat’ voelen. Honderd kilo overbodige menselijk vetblubber met je meezeulen maakt dat je je inadequaat voelt.

“We willen dat studenten zich realiseren dat gewicht ze niet definieert. We hebben studenten die worstelen met geestelijke gezondheid, een ziekte hebben gehad of een traumatische gebeurtenis hebben meegemaakt waarin ze zijn aangekomen of die afvallen, “zei de Nipissing University Student Union in een commentaar.

“We willen dat ze zich er van bewust zijn dat ongeacht wat de getallen op de weegschaal zeggen dat niet hun waarde in de ogen van anderen bepaalt”, vervolgden ze. “Het is belangrijk voor ons om te doen, want er zijn veel studenten in heel Ontario die lijden aan eetstoornissen of body dysmorphia”.

Om hun inspanningen ter bevordering van ‘positiviteit van het lichaam’ uit te breiden, bedekt Nipissing de badkamerspiegels rond de campus. De studenten geloven dat het bedekken van spiegels op de campus voorkomt dat studenten zich bezighouden met hun fysieke onzekerheden. Gelijkaardige stunts zijn uitgevoerd bij Amerikaanse universiteiten zoals Bucknell.

De universiteit van Zuid-Californië plant ook een “Smash the Scales” -evenement. Op het USC is oktober de Body Love Month en worden studenten uitgenodigd om weegschalen te vernietigen als onderdeel van de festiviteiten.

De marxistische indoctrinatiekampen die de universiteiten zijn, zijn verworden tot krankzinnigengestichten.

Gwen Howard, de directeur van de Student Director of Body Love Week, zei in een commentaar dat fysieke onzekerheden zijn op een all-time high. “Eetstoornissen en een slecht lichaamsbeeld zijn een soort van een epidemie die specifiek hoog is onder hogeschoolstudenten”, zei Howard.  “Het is belangrijk om te onthouden hoeveel opgelegde idealen we hebben over hoe we eruit moeten zien, hoe we moeten eten en hoe we moeten bewegen”.

Dat laatste ontbreekt het kennelijk aan, anders word je niet zo dik. Trump to the rescue !

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.176 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

6 Comments on Studenten slaan weegschalen stuk om lichaamspositiviteit te bevorderen

 1. Sla de spiegels dan ook maar meteen stuk.
  Of nog beter, knoop jezelf op met een staalkabel. Hoef je jezelf noot meer te confronteren met je vetzucht. Ze moeten die vetzakken extra belasten, ze nemen onze ruimte in en verspillen onze voedselbronnen.

  Liked by 1 persoon

 2. Ja shit vergeten te vertalen, spiegels stonden inderdaad in de laatste alinea 😛

  Like

 3. Verspilling van grondstoffen dus enkele reis goelag. Afvallen gaat daar vanzelf en schaamte is men op dat punt al voorbij.

  Like

 4. ….. na afloop van hun actie zijn ze de plaatselijke Mac ingerend om onder het genot van twee big mac’s een quarter pounder en een dubbele cola, de overwinning te vieren……!

  Like

 5. trebor2110 // oktober 23, 2018 om 00:31 //

  Ja maar de Mac en Coca Cola zijn toch multinationals ,shit een dilemma

  Like

 6. Van mij mogen ze hoor. Het grootste probleem heb ik er alleen mee als ik in een vliegtuig, trein, theater etc. naast zo iemand zit en ik daardoor een gedeelte van mijn zitplaats kwijt ben.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s