Nieuw

Salvini’s Italië leidt nu Europa in het aantal jihadistische deportaties

Terwijl Italië tot nu toe geen grote radicale islamitische terreuraanslag heeft meegemaakt, neemt het aantal jihadi’s in het land toe en wordt Italië dit jaar het Europese land met het hoogste aantal jihadgerelateerde deportaties.

Tot nu toe heeft Italië dit jaar gemiddeld tien radicale islamitische jihadisten per maand uitgezet, een stijging ten opzichte van vorig jaar, toen het gemiddelde ongeveer acht per maand was, meldt Gli Occhi Della Guerra.

De meest recente deportatie betrof de vrouwelijke Albanese jihadist Arta Kacabuni naar haar thuisland nadat ze schuldig was bevonden aan het toetreden tot de terreurgroep Islamitische Staat in 2015 en haar neef en zijn vrouw probeerde te rekruteren voor de terroristische organisatie.

Sommige uitgewezen jihadisten hebben zelfs geprobeerd terug te keren naar Italië, zoals het geval was met de Tunesische jihadist Imam Lamjed Ben Krajem, die eerder deze week door de politie van de General Investigations and Special Operations Division (DIGOS) op een smokkelboot naar Sicilië is gevonden.

Het aantal jihadi’s in Italië stijgt niet alleen door illegale immigratie, maar ook door radicalisering in Italiaanse gevangenissen, waarbij professor Paolo Branca, islamoloog aan de Katholieke Universiteit van Milaan, beweert dat sommige jihadisten zich specifiek laten arresteren om anderen in gevangenissen te radicaliseren.

Een van de grootste factoren in andere landen die hebben bijgedragen aan radicalisering is de opkomst van gettovorming, zoals Molenbeek in Brussel, België of de buitenwijken van Seine-Saint-Denis in Parijs, Frankrijk.

Velen zijn van mening dat Italië dergelijke gettovorming niet kent, maar uit recente rapporten is gebleken dat verschillende gebieden in Milaan waar veel migranten wonen, scholen hebben met migratiemeerderheidsklassen, een groeiend aantal moslimbewoners en hoge criminaliteitscijfers – zoals Saint-Denis of Molenbeek.

Breitbart >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.176 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

5 Comments on Salvini’s Italië leidt nu Europa in het aantal jihadistische deportaties

 1. trebor2110 // oktober 22, 2018 om 00:43 //

  van zulke kerels hebben we er meer nodig .

  Like

 2. 10 per maand? Dat kan maar beter naar 1000 per maand

  Like

 3. als je de enigste bent, leidt je altijd

  Like

 4. paulzwueste // oktober 22, 2018 om 17:04 //

  Binnenkort hoeven we dus niet allemaal naar Hongarije, maar kunnen we naar Italië vluchten.
  Daar is het warmer, de vrouwen zijn mooier en je hoeft niet elke dag goulash te eten.

  Like

 5. antiislamnu // oktober 22, 2018 om 23:12 //

  Vergeet ook de Haagse sharia driehoek in denhaag niet ook daar is het bijzonder onaangenaam toeven voor blanke Nederlanders

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s