Nieuw

Merkel kondigt het einde van de vrijheid van meningsuiting aan

Ongemerkt door velen heeft de bondskanselier afgelopen woensdag in de Bondsdag zonder omhaal uitgelegd hoe zij in de toekomst met politieke tegenstanders wil omgaan:

“We willen ook richtlijnen opstellen voor de omgang met partijen die actief desinformatie verspreiden in hun campagnes. En uiteindelijk betekent dit ook het nadenken over financiële sancties in dergelijke gevallen. Want politiek betekent verantwoordelijkheid: wie zich niet aan de democratische spelregels in Europa houdt, kan niet verwachten dat hij of zij van de Europese Unie geld ontvangt om politieke partijen te financieren. Ook dat is weerbare democratie.”

In goed Duits: van critici op hun rampenbeleid en politieke concurrenten moeten de geldkraan dichtgedraaid worden! Dat zij en haar regeringsleden in het verleden zelf talloze onwaarheden hebben verspreid, is voor de voorzitter van het Politbureau van weinig belang.

Grotendeels onopgemerkt door de “kwaliteitsmedia” bereidt Merkel zich opnieuw voor op het censureren van interpretaties van de werkelijkheid die haar ruïneuze aanspraak op macht in de weg staan. De vreselijke censuurwet (NetzDG), die in 2017 door de toenmalige minister van Justitie Maas werd opgesteld, was nog maar het begin.

Merkel en haar volgzame lakeien sleutelen aan een censuurstaat die niet alleen vergelijkbare indicaties heeft als de vervaagde DDR, maar deze ook bijna 1 : 1 kopieert – wat had men anders kunnen verwachten van een voormalig FDJ-secretaris en fervent voorstander van het onrechtvaardige DDR-regime van de SED?

Burgers zouden er goed aan doen om de autocraat in het kabinet van de bondskanselier onder de loep te nemen. Als Merkel haar plannen eenmaal heeft uitgevoerd, is het te laat. En deze keer kan niemand zeggen dat ze niets wisten. Wie in de democratie slaapt, wordt wakker in de dictatuur!

De bekende roman “1984” van George Orwell moet door alle staatsleiders van deze planeet begrepen worden als een dringende waarschuwing – niet als een instructie!

Bron:

AfD: Merkel verkündet das Ende der freien Meinungsäußerung

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.159 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7962 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Merkel kondigt het einde van de vrijheid van meningsuiting aan

 1. Nou … in dat geval dan nog maar wat desinformatie … Gewoon, omdat het (nog) kán.

  China’s Insane Super Hack Infiltrated Apple, Amazon

  Apple under fire for allegations of controversial business practices

  Liked by 1 persoon

 2. How The Matrix Controls You – thecrowhouse

  Liked by 1 persoon

 3. Ja zo ondemocratisch kan een democratie zijn. Ben je bang dat je gaat verliezen dan vernietig je de vijand van te voren. Alleen te hopen dat ze die Oost-Duitse trut eerst vernietigen.

  Liked by 1 persoon

 4. Von Puffelen // oktober 22, 2018 om 22:16 //

  ” I must have been born under a bad moon as am Irish and partially Seminole, a branch of the Cherokee and Creek. Part of my family is German. It is ironic all branches seem to have withstood genocidal attacks such as Merkel is now launching toward the German people on behalf of her Jewish race.”

  http://themillenniumreport.com/2016/02/german-chancellor-angela-merkel-praises-visions-for-2050-a-book-predicting-the-extinction-of-the-german-people/

  Like

 5. antiislamnu // oktober 22, 2018 om 22:37 //

  Het valt mij op dat de reagluurders mogelijkheid bij veel politieke islam video’s uit staat het is dan niet mogelijk om te reageren.
  Net zo als bij de telegraaf jaren geleden kon er op mening artikel gereageerd worden dat is ook bijna compleet afgeschaft.
  Zo zie je dat de media totaal niet zit te wachten op commentaar van het volk om dat men het meestal totaal niet eens is met het gevoerde beleid.
  Dat er erg veel mensen het niet eens zijn blijkt wel anders had er nog wel gereageerd kunnen worden .

  Like

 6. duiitsland en de eu krijgen de leiders die ze kiezen en aldus verdienen. Einstein zei het al, steeds hetzelfde doen en dan toch een ander resultaat verwachten is niet slim

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s