Nieuw

Linda Sarsour Asks Muslims To Form “Jihad” Against Trump, Not To Assimilate

Activist Linda Sarsour, co-chair of the 2017 women’s march against Donald Trump, called for a “jihad” against the president at the Islamic Society of North America (ISNA) convention in Chicago over the weekend. Sarsour was a delegate to the 2016 Democratic National Convention.

“I hope that we when we stand up to those who oppress our communities that Allah accepts from us that as a form of jihad. That we are struggling against tyrants and rulers not only abroad in the Middle East or in the other side of the world, but here in these United States of America where you have fascists and white supremacists and Islamophobes reigning in the White House,” Sarsour said.

Real Clear Politics >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.173 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

2 Comments on Linda Sarsour Asks Muslims To Form “Jihad” Against Trump, Not To Assimilate

 1. Achterlijk moslimwijf.
  Die weet niet hoe ze met vrijheid om moet gaan.
  Als ooit de moslims de macht krijgen dan zullen ze dat viswijf snel de mond snoeren, aangezien in de moslimwereld een vrouw geen grote bek moet hebben..

  Like

 2. ieznogoedh // oktober 23, 2018 om 12:27 //

  Oppakken en veroordelen voor aanzettebn tot opstand.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s