Nieuw

Frankrijk – Minister van Binnenlandse zaken die waarschuwde voor burgeroorlog vervangen voor eentje die beweert dat ‘Islam liefde is’

Gisteren schreven we dat Macron de overvolle gifbeker, die Frankrijk is, doorgegeven had aan Christophe Castaner, nadat Gérard Collomb ontslag genomen had als minister van Binnenlandse Zaken.

Collomb nam afscheid door zijn angst uit te drukken dat als er vandaag niet iets gedaan wordt, Frankrijk morgen met “immense problemen” zal worden geconfronteerd. In een van zijn laatste interviews met het weekblad L’Express ging hij dieper in op wat die problemen zullen zijn. Gevraagd of hij de angst van het hoofd van het Franse equivalent van MI5 deelde dat een burgeroorlog een reëel risico was, zei Collomb:

“Dat risico heb je altijd….het is geen fantasie, ook al houd ik niet van het gebruik van de term ‘burgeroorlog’.

Het stuk van gisteren sloot af met de vraag:

Dit is wat Christophe Castaner in zijn eerste week van zijn nieuwe baan moet verteren – en niet te vergeten dat andere fikse dossier op zijn bureau met ‘immigratie’. De vraag is: zal Castaner de waarheid onder ogen zien? Of zal hij zich houden aan wat Lefebvre omschrijft als de “progressieve utopie” van zijn baas?

Dat antwoord heeft het globalistische bijtertje van Macron de afgelopen jaren zelf al gegeven, zien we nu we wat tijd gehad hebben om zijn geschiedenis een beetje na te pluizen. De Rothschildbankier en zijn schoothondje Christophe Castaner zijn vastbesloten Frankrijk op een zilveren schaal te overhandigen aan de islam.

In een interview voor BoudinDirect zei Castanar vorig jaar:

“Sommigen vertonen, in naam van de islam, onaanvaardbaar gedrag. Dat heeft niets te maken met wat de religie van de Islam is, wat een religie van geluk, van liefde is, zoals de katholieke religie”.

En dit voorjaar zei het liegende onbenul:

Gevraagd naar de seksistische reikwijdte van de islamitische sluier, zei LREM baas Christophe Castaner maandag 16 april in “RTL Matin” dat het nog maar een “een paar jaar geleden” is dat “alle katholieke vrouwen” ook een hoofddoekje droegen in Frankrijk. Echt waar!

Oooh Helluuuuup. Dat suffe argument. En nee, we gaan hier niet voor de 3000e keer de verschillen uitleggen. In maart van dit jaar toen hij nog staatssecretaris was besloot hij dat de ISIS jihadisten naar Frankrijk mochten terug keren.

De Franse staatssecretaris Christophe Castaner beweerde dat het land heeft voorgesteld om Franse jihadisten die vertrokken zijn om in Syrië en Irak te vechten, terug te nemen en in de gaten te houden. Een specialist in het monitoren van de radicale islam bekritiseerde de suggesties in zijn interview met Spoetnik.

En vorig jaar juni toen hij met Europe1 sprak over de bomaanslag in Londen zei hij over ISIS.

“Laten we ophouden met praten over een Islamitische Staat, ze verraden de religie die ze beweren te dienen, ze zijn gewoon moordenaars”!

Het door Europese leiders gebruikte fabeltje dat ISIS niet de echte islam zou vertegenwoordigen. De waarheid is, dat als Mohammed vandaag de dag zou leven, hij de aanvoerder van Islamitische Staat zou zijn, want Islamitische Staat is islam in zijn zuiverste vorm, maar weten deze Europese leiders veel. Zij hebben zich nooit verdiept in islam. Voor hen is islam een middel om de Europese bevolking in hun totalitaire heilstaat te knechten.

Collomb heeft ontslag genomen, omdat zijn job hem zwaar viel schreven we gisteren, maar ook om zijn handen vrij te hebben om vol te gaan voor het burgemeesterschap van Lyon. Zó moe is de 71-jarige dus ook weer niet. Samen met Collomb heeft Macron nog een aantal herschikkingen doorgevoerd in het kielzog van een reeks opvallende ontslagnemingen, die bekend gemaakt werden in de week dat Macron’s populariteit naar een recorddiepte gezakt is.

Castaner, 52 jaar oud, was decennialang lid van de Socialistische Partij voordat hij ontslag nam en zich in 2016 aansloot bij de partij En Marche! Hij heeft zich snel bewezen als een van de meest duurzame bondgenoten van de president, als presidentieel woordvoerder tussen mei en november 2017, als staatssecretaris voor parlementaire betrekkingen sinds mei 2017, en als hoofd van En Marche sinds november 2017 na zijn ontslag als presidentieel woordvoerder.

Veelzeggender dan zijn officiële functietitels is de publieke reputatie van de politicus, waaronder extreme antipathie tegen Frans en Europees rechts, en loyaliteit aan de president tegen zowel de oppositie als de media over de geïsoleerde houding van Emmanuel Macron tegenover het presidentschap.

Vorige maand schreef Castaner samen met de hatelijke schreeuwlelijk Guy Verhofstadt dit Communistische Manifest voor een dictatorialere EU in hét blad van de marxisten, The Guardian.

Ook vorige maand intensiveerde Castaner zijn aanvallen, ditmaal tegen alle populistische politici in Europa, waaronder de Hongaarse premier Viktor Orban, Salvini en de leider van het Nationaal Front Marine Le Pen, en beschuldigde hen ervan “brandstichters” te zijn op zoek naar de ineenstorting van de Europese Unie. De politicus noemde het trio “demagogen” en beschuldigde hen ervan “vijanden van Europa en vijanden van de bevolking van Europa” te zijn.

Met de groeten van Macron !

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10113 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

7 Comments on Frankrijk – Minister van Binnenlandse zaken die waarschuwde voor burgeroorlog vervangen voor eentje die beweert dat ‘Islam liefde is’

 1. Arthur Schop // oktober 22, 2018 om 08:35 //

  Schrijnend!

  Like

 2. psychisch gestoord

  Like

 3. Hersendood.

  Like

 4. Kijk naar het voorbeeld EU aanbidder Mark

  Like

 5. paulzwueste // oktober 22, 2018 om 17:01 //

  De EU bestaat uit ’n verzameling alcoholisten, fraudeurs, landverraders en homo’s.
  Met andere woorden als je iemand op straat tegenkomt die volslagen dronken probeert om je op te lichten terwijl hij tussen je benen grijpt, moet dat ’n EU-ambtenaar zijn!

  Like

 6. Von Puffelen // oktober 22, 2018 om 21:49 //

  Vergeet de pederasten niet.

  Like

 7. Arthur Schop // april 6, 2019 om 10:42 //

  Ongelooflijke prietpraat.
  Dat zo een gestoorde gek en stommerik als minister kan worden benoemd zegt alles over Macron.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s