Nieuw

De stand van de journalistiek in het land – Roze NPC blog recycleert Telegraaf die met ‘nieuws’ van een jaar geleden komt dat melk racistisch is

De eco-terroristen van Peta willen namelijk dat u allemaal aan de soja gaat:

De internationale organisatie, die ook een tak in Nederland heeft, brengt die boodschap op Twitter en verwijst daarbij naar een verhaal waarin wordt beweerd dat koemelk ‘de drank bij uitstek is voor de overheersers’ en dat de witte motor al lang is omarmd als een symbool van blanke suprematie. Symbolen van (een glas) melk, stelt PETA, worden ook gebruikt door extreem-rechtse personen.

NPC klikbeet blog

Trap er niet in, want van soja wordt u impotent en gaat u dood. Bovendien wordt de hele wereld er voor ontbost:

Het nieuws dat koeiesap racistisch is, is al een jaar oud. Bewijsstuk 1A:

Maar om aan de juiste kant van de geschiedenis te staan hebben we voor u hier de oplossing om uw witte racistische melk wat minder wit en racistisch te maken:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.175 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

2 Comments on De stand van de journalistiek in het land – Roze NPC blog recycleert Telegraaf die met ‘nieuws’ van een jaar geleden komt dat melk racistisch is

  1. Deze gasten geven dierenrechtenactivisten een slechte naam, identiteitspolitiek heeft hier geen plaats. Milieubescherming en dierenrechten worden constant gekaapt door dit soort imbecielen en dat zorgt ervoor dat blanken zich niet meer thuisvoelen bij deze bewegingen.

    Like

  2. Eng hoor. Wat volgt: “Witte suiker, witte chocola, witte verf, witte benzine die verkrijgbaar is bij de witte pomp, witwasmiddel, witwassen etc. etc. ?

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s