Nieuw

Cultuurverrijker valt bejaarde blanke man aan

De politie heeft een oproep gedaan voor informatie nadat een doodsbange gepensioneerde, in de 70, met geweld in een shockerende video op de grond werd gegooid.

In de clip, gefilmd op Brighton Road in Balsall Heath, Birmingham, is de oudere man smekend te horen als een jongere man hem op straat aanvalt.

De aanvaller, die de gepensioneerde uit de bus gevolgd was, begon hem vervolgens agressief te duwen terwijl hij schreeuwde: ‘Alstublieft! Please! Please! Ik ben te oud!’

Maar hij negeert zijn smeekbeden en pakt de bejaarde man rond zijn middel en gooit hem op de stoep.

De persoon achter de camera is happend naar lucht te horen in reactie op de aanval, terwijl de aanvaller zijn woedende tirade van misbruik voortzet.

‘Don’t f**k around. So you can’t f**k around you d**khead,’ he can be heard shouting as the older man lies debilitated by his feet.

Er zijn dan meerdere stemmen te horen die ‘dat is niet in orde’ roepen, waarop de aanvaller boos reageert: ‘Wil je er ook wat?

Volgens de politie vond het incident plaats op 15 oktober tussen 15 en 16.00 uur.

De oudere man was gelukkig niet ernstig gewond maar had snijwonden aan zijn neus en ellebogen als gevolg van de aanval.

Metro >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.176 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

12 Comments on Cultuurverrijker valt bejaarde blanke man aan

 1. Tijl Uylenspiegel // oktober 22, 2018 om 17:47 //

  Het allerergste is nog wel dat die mensen gewoon door blijven schuifelen met hun handen in zakken en de filmer die nadat de misdaad al op beeld stond blijft filmen zonder in te grijpen.
  Als mensen toch eens door zouden krijgen dat zo’n neger nog zo groot en sterk mag zijn, tegen een aanval van meerderen is ook hij niet bestand.
  En tegen zo’n stuk vuil hoef je pas te stoppen met slaan als hij het lekker begint te vinden.

  Liked by 6 people

 2. @Tijl Uylenspiegel

  Denk jij niet dat de filmer erbij hoorde? Het waren er waarschijnlijk minimaal twee. Daarbij reizen deze roofdieren altijd in een roedel.

  Ook nog eens grote kans dat jij aangeklaagd wordt als jij ingrijpt, helemaal in Engeland waar onderhand aanvallen op blanken ‘part and parcel’ zijn.

  Liked by 1 persoon

 3. Like

 4. Duchesne // oktober 22, 2018 om 19:37 //

  Zegels plakken, het gaat omgekeerd worden en dan is de menselijkheid ook weg.

  Like

 5. Tijl het voordeel is ook dat die kroeskoppen niet zomaar uitr je vingers glippen terwijl ze kennismaken met beton.

  Like

 6. Sorry, bedoelde natuurlijk introductie curses voor microscopisch cement onderzoek.

  Liked by 1 persoon

 7. antiislamnu // oktober 22, 2018 om 22:50 //

  Smerige aap hoop dat hij zijn verdiende loon krijg zulke figuren komen zichzelf nog wel een keertje tegen.
  Als je zo in en in respectloos en harteloos bent komt dat echt wel een keer op je bordje terecht.

  Like

 8. Niet alleen daar, het is in heel Europa raak.

  Like

 9. Tijl Uylenspiegel // oktober 22, 2018 om 23:35 //

  Nou Wanred ik kan u bij deze meedelen dat ik elke dag dat ik in een gevangenis zou moeten doorbrengen omdat ik dat stuk stront verwond had fluitend zou doorbrengen, en met de strafmaten die men in Nederland hanteert kunnen dat er nooit veel zijn. Zelfs voor een politieke moord met voorbedachte rade krijg je slechts achttien jaar en sta je tien jaar later weer op straat.
  Een draaideur crimineel staat eerder weer buiten dan degene die een aanklacht indient.

  Liked by 1 persoon

 10. Hier hoor je dan weer niets over in de msm maar wel uitgebreid over een ‘racist’ in een vliegtuig waar de ‘racist’ uiteraard blank was. Ik begin me af te vragen of de westerse msm nog wel in handen is van westerlingen. Hier zal geroepen worden dat het in handen is van joden, wat ik ook wel geloof, en dat die een einde willen maken aan de blanke westerse wereld. Ook dat wil ik wel geloven maar wat denken ze ermee te bereiken want alleen blanken kan je schuldig laten voelen over de holocaust en antisemitisme. M.a.w. als blanken uitgerangeerd zijn wie beschermen de joden dan nog?

  Like

 11. Petitie tegen de gedwongen import van miljoenen mensen via het zogenaamde ‘Mondiaal pact voor veilige, ordelijke en reguliere migratie’ oftewel ‘De Verklaring van Marrakesh’.

  https://stopverklaringmarrakesh.petities.nl/

  Like

 12. Maar wat zijn dat voor een waardeloze zakken, die die inboorlingen laten doen? In ben öud”maar ik had ze aangevallen, net zoals ik vorig jaar iemand zijn gezicht brak, na een beetje teveel zijn geprovoceerd.

  Waarom worden deze kruisingen tussen boomapen en andere primaten in europa gelaten? De enige plaats waar zij horen in europa is in een ZOO achter tralies.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s